Aion logo

Aion bankrekeningen

Aion Bank biedt twee verschillende soorten abonnementen aan die maandelijks betaald moeten worden: het Light-abonnement en het Premium-abonnement. Weet u niet welke u moet kiezen? U weet niet welke het best bij u past? Geen paniek! Wij leggen hier alles duidelijk uit. Lees verder om meer over deze opties te lezen.

Het Light-abonnement

Het Light-abonnement kost slechts 1,90 € per maand, wat behoorlijk concurrerend is op de markt van bankrekeningen die door traditionele banken worden aangeboden. Dit abonnement geeft u toegang tot bepaalde functies:
 • U kunt de app en de website gebruiken voor al uw dagelijkse behoeften. Het zal voor u gemakkelijk zijn om uw rekeningen te beheren of betalingsverrichtingen uit te voeren.
 • U hebt een eenvoudige overzicht van al uw verschillende rekeningen. U hoeft enkel in te loggen op uw persoonlijke beheerpagina om gemakkelijk uw geld te zien en uw rekeningen te heren.
 • U krijgt toegang tot dezelfde diensten als bij een traditionele bank. U hoeft echter geen papierwerk te verrichten of ergens heen te gaan. Dit is een enorm voordeel.
 • U zult op een eenvoudige en snelle manier lid kunnen worden van deze online bank. Een bijkomend voordeel is dat u niet hoeft te wachten op een afspraak met een adviseur om de verschillende rekeningen te openen die u nodig hebt.
 • U krijgt een eenvoudige overzicht van uw cash flow. Zo kan u snel bepalen waar u geld kan besparen door een overschrijving te doen.
 • U kunt transfers verrichten zonder verborgen kosten. Sommige online banken rekenen soms extra kosten aan om overschrijvingen te verrichten, maar niet Aion.
 • U kunt ook gebruik maken van een betaalkaart die ook in het buitenland gebruikt kan worden.
Het Light-abonnement biedt, zoals u zelf vaststelt, al een groot aantal voordelen. Als u echter meer opties nodig hebt, raden wij u sterk aan om voor een Premium-abonnement te kiezen. Laten we kijken wat het abonnement inhoudt.

Het Premium-abonnement

Het Premium-abonnement kost 19 euro per maand, wat een redelijk bedrag is in vergelijking met sommige online of traditionele banken. Laten kijken naar de verschillende functies die aangeboden worden. U zult zeker niet teleurgesteld zijn:

 • U krijgt heel wat tips krijgen over hoe u geld kunt besparen op uw rekeningen, maar ook op uw leningen. De tips zijn niet tot deze twee dingen beperkt: u kunt ook geld besparen via veel andere bankdiensten.
 • U kunt betere aanbiedingen krijgen voor uw online aankopen. Uw bank zal dus goede aanbiedingen voorstellen om geld uit te geven en te besparen. Een praktische en efficiënte dienst, vindt u niet?
 • U zult uw geld gratis kunnen afhalen aan verschillende geldautomaten. Opnieuw zijn er geen verborgen kosten, wat een echt voordeel is voor de Aion bank.
 • U kunt uw spaarrekeningen gemakkelijk beheren. U kunt ze inderdaad gemakkelijk rechtstreeks vanuit uw applicatie op uw smartphone zien.
 • U kunt persoonlijke leningen online aanvragen. Er zullen inderdaad geen documenten per post moeten worden opgestuurd, aangezien alles vanuit uw persoonlijke beheerpagina zal gebeuren. Dit is ook een zeer nuttige functie wanneer u de documentenlijst bekijkt die u voor een lening moet opsturen.
 • U kunt uw bankkaart gemakkelijk toevoegen aan Google en Apple Play. Apps kopen gaat dus snel en gemakkelijk.
 • U zult internationale overschrijvingen kunnen verrichten zonder kosten. Als u een overschrijving moet doen naar een internationale bankrekening, dan betaalt u geen extra kosten. Best een leuke functie!

Het is dus duidelijk dat u een abonnement kan kiezen afhankelijk van uw verwachtingen en behoeften. Natuurlijk is het Premium-abonnement voordeliger, maar u hebt niet noodzakelijk alle functies nodig die wij voorstellen. Aarzel niet om uw toekomstige bank om raad te vragen!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px