Wat zijn de voordelen van online bankieren voor professionals?

Laat u zich verleiden door het avontuur met een online bank? Twijfelt u nog tussen een traditionele bank en een online bank? Goed dan! Hier vindt u enkele redenen die u zullen helpen beslissen. Als we sinds enige tijd getuige zijn van een hausse aan online banken met aantrekkelijke diensten, dan is dat omdat ze bedrijven onmiskenbare voordelen bieden. Waarom is er zoveel opwinding over online bankieren? Wat is er anders aan?

Om te beginnen is het belangrijk te begrijpen dat het werkingsprincipe van een online zakenbank vrijwel identiek is aan dat van een traditionele bank. Terwijl andere banken bepaalde diensten via internet aanbieden, biedt online bankieren een totaal andere en gedigitaliseerde ervaring aan haar klanten. Lees hier meer over de voordelen van online bankieren.

ONLINE BANKIEREN VOOR PROFESSIONALS

Online pro banking bespaart tijd

Zoals hun naam al aangeeft, zijn online pro-banken gebaseerd op internet. Hun beheer is dus 100% gedematerialiseerd. Met andere woorden, alles is slechts een klik verwijderd.

Als professionals is tijd het belangrijkste goed. Tijd besparen betekent geld besparen. Met online bankieren zijn er geen lange wachtrijen meer, geen bureaucratie en geen vertragingen bij conventionele banken. Of het nu gaat om een registratie, een transactie, een klacht, een melding of een advies, alles gaat snel zodat u tijd bespaart.

U hoeft de openingstijden en dagen van het agentschap niet te respecteren en te wachten om te handelen. Overdag, in het holst van de nacht, in het weekend, op feestdagen, het maakt niet uit hoe laat het is, u kunt uw bankzaken regelen wanneer u maar wilt. Vanuit uw huis, uw kantoor of zelfs uw vakantiebestemming wordt alles mogelijk en gemakkelijk.

Een online bedrijfsrekening openen is een manier om geld te verdienen

Online banken bieden aanzienlijk scherpere prijzen dan traditionele banken. Het verschil in kosten is zeer opvallend. De ondernemer die gebruik maakt van een online bank zal zeker aanzienlijk besparen op zijn bankkosten. Geen kosten voor een bankpas. Geen extra kosten voor lopende verrichtingen die online worden uitgevoerd. Online banken verlagen, omdat ze virtueel zijn, hun kosten ten gunste van hun klanten. De meeste routinetransacties bij een online bank zijn bijna gratis. Procentueel gezien kunnen online banken tot 80% goedkoper zijn dan traditionele banken.

Er zijn bijvoorbeeld ook spaarproducten beschikbaar in de vorm van spaarboekjes, levensverzekeringen en beursorders. Deze producten betalen zeer aantrekkelijke rentes, soms wel 3 keer hoger dan die van traditionele banken! Ook zijn er bonussen en speciale aanbiedingen bij het openen van een rekening. Dit zijn belangrijke voordelen die alleen door online banken worden toegekend.

Zie ook online bankieren voor particulieren

Online bankieren maakt het gemakkelijker om een bedrijf te runnen

Met op maat gemaakte diensten die zeer geschikt zijn voor professionals, bieden online banken ook niet-bancaire oplossingen. Deze oplossingen vereenvoudigen het beheer van de zakelijke rekening van een bedrijf.

Zo kunnen professionals hun rekening rechtstreeks koppelen aan boekhoudsoftware om de routinebetalingen van hun bedrijf te automatiseren. Ze kunnen een bankrekening openen om massale overschrijvingen uit te voeren om salarissen te betalen, om een overschrijvingsbewijs te verkrijgen of om loonbrieven, onkostennota’s, enz. automatisch te beheren. Dit wordt connected accounting genoemd.

Voor elke uitgave kunnen professionals de factuur of het ontvangstbewijs van de transactie toevoegen aan hun rekeninginterface. Ze scannen het document gewoon met een smartphone. De btw-informatie wordt automatisch gedetecteerd en in aanmerking genomen. Met deze tools, met een onbeperkte geschiedenis, kunt u het boekhoudkundig beheer van uw bedrijf aanzienlijk vereenvoudigen.

Online bankieren maakt geld veiliger

Online bankieren garandeert snelheid en veiligheid bij de verschillende bankverrichtingen. Er zijn niet alleen veiligheidsvoorzieningen, maar u wordt ook uw eigen bankier. U wordt de beheerder van uw eigen rekening. U kunt zelf uw bankkaart blokkeren in geval van diefstal of verlies, deblokkeren, de pincode wijzigen, enz. U kunt ook een opnamelimiet voor uw rekening instellen. U kunt ook een dagelijkse en/of wekelijkse opname- en betalingslimiet instellen om uw bewegingen beter te beheren. U bepaalt alles.

De zorg van elke professional is hoe u op een gemakkelijke maar veilige manier tijd en geld kunt besparen. Online bankieren op zich lost deze prioriteiten op. Het is meer dan een bank, het is een echte revolutie en een hulpmiddel voor alle professionals. Aarzel dus niet! Het is tijd om er een te kiezen. Zorg ervoor dat het voldoet aan uw behoeften.

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px