De vergelijker TopCompare.be

Geconfronteerd met de grote hoeveelheid financiële structuren en de talrijke aanbiedingen aan de klanten, is het niet gemakkelijk een keuze te maken. Het is dus absoluut noodzakelijk een vergelijking te maken om de ideale financiële oplossing te kiezen. Gelukkig zijn er online vergelijkers zoals TopCompare, die het klanten en/of potentiële klanten gemakkelijker maken.

De belangrijkste financiële producten vergeleken op TopCompare

Beschouwd als de eerste Belgische site voor het vergelijken van bank- en verzekeringsproducten, bestudeert ze het aanbod van meer dan 40 financiële instellingen. Het doel is tijd en geld te besparen voor klanten of toekomstige klanten. Bovendien liggen de redenen om voor de TopCompare-vergelijker te kiezen voor de hand. In feite zijn er drie (3) redenen die deze keuze ondersteunen :

 • De dienst is volledig gratis;
 • Het gebruiksgemak en de snelheid van de vergelijker;
 • Het objectieve en onafhankelijke karakter van de dienst.

Hypothecaire leningen

Op dit platform kan de bezoeker verschillende aanbiedingen van verschillende instellingen vergelijken. Van de financiële producten is de hypothecaire lening de meest prominente. Dankzij TopCompare kunnen potentiële abonnees het aanbod vinden dat het beste bij hun behoeften en financiële situatie past. Het platform werkt als volgt:

 • De gebruiker verstrekt bepaalde persoonlijke gegevens die het mogelijk maken zijn financieel profiel vast te stellen en een aanbod te vinden waarvoor hij in aanmerking komt;
 • Vervolgens wordt hem een lijst van de verschillende tarieven (vast, variabel) van elke instelling bezorgd. Hetzelfde geldt voor het effect dat deze zullen hebben op de aangevraagde lening;
 • Ten slotte kan de gebruiker, zodra de ideale oplossing is gevonden, zich hierop abonneren vanaf het platform.

In vergelijking met leningen op afbetaling vermeldt het platform aanbiedingen van verschillende financiële structuren. In het algemeen wordt bij deze aanbiedingen rekening gehouden met de algemene rentevoet, de maandelijkse aflossingen, het totale af te lossen bedrag en de aflossingsperiode.

Kredietkaarten op Topcompare

De kredietkaart zelf is nog nooit zo gemakkelijk te krijgen geweest. Kredietkaarten worden met TopCompare vergeleken op basis van het beoogde gebruik. Bovendien zoeken gebruikers naar een kredietkaart om de volgende redenen:

 • Betere aanbiedingen krijgen;
 • Gebruik het af en toe;
 • Regelmatig gebruiken;
 • Reizen;
 • Geld boeken.

Voor elk van de hierboven genoemde redenen is er dus de ideale kredietkaart. Dit wordt bepaald aan de hand van 3 belangrijke kenmerken: reisverzekering, aankoopverzekering en jaarlijkse kosten.

Kredietkaarten vergelijken op topcompare
Voorbeeld van een credit card vergelijking op Topcompare

Bankrekeningen

De zichtrekening is ook een product die op het TopCompare-platform wordt vergeleken. De bank die de beste zichtrekening aanbiedt, speelt bijvoorbeeld in op de volgende criteria: het jaarlijks tarief, het aantal aangeboden debet kaarten en de score die de mobiele applicatie oplevert.

Verzekeringen

De meeste van deze financiële instellingen bieden verzekeringsproducten aan die ook op TopCompare worden geanalyseerd. Dankzij deze vergelijker zult u dus in staat zijn de beste keuze te maken met betrekking tot :

 • Autoverzekering;
 • Reisverzekering;
 • Huis en brand aansprakelijkheid.

Persoonlijke lening op Topcompare

Het platform biedt deze gebruikers ook de vergelijkingstool voor persoonlijke leningen. Deze laatste worden vaak gebruikt voor de financiering van projecten zoals vakanties, huwelijken, studies en de aankoop van huishoudelijke apparaten. Om in te schrijven op de lening met het meest interessante JKP, is het gebruik van het TopCompare-platform dus aangewezen.

De autolening

Tot de verschillende leningen die na overlegging van een bewijsstuk worden toegekend, behoort het autolening. Zo is een autolening een lening die wordt toegekend na overlegging van een document dat de aankoop van een auto rechtvaardigt, en die uitsluitend voor dat doel moet worden gebruikt. TopCompare analyseert het aanbod van vele structuren om de beste autolening voor u te vinden en helpt u om de juiste keuze te maken.

Door Topcompare onderzochte renovatieleningen

Op dit platform is het ook mogelijk om de beste lening te krijgen voor de financiering van de werkzaamheden die in uw pand moeten worden uitgevoerd. In een paar seconden is het nu mogelijk om de meest toegankelijke renovatielening in België te vinden.

Spaarrekeningen

Omdat geld opzij zetten belangrijk is, moet u proberen zo weinig mogelijk uit te geven. Met TopCompare kunt u meer dan 75 spaarrekeningaanbiedingen in heel België vergelijken. Het platform gebruikt de basisrente, de getrouwheidspremie en de totale rente om een lijst op te stellen van spaarrekeningen die zijn aangepast aan de behoeften van de klant.

Termijnrekening

In vergelijking met rekeningen met een termijndeposito zijn er ook verschillende aanbiedingen. Er zijn er echter maar weinig die aan de verwachtingen van de klant voldoen. Hiertoe analyseert TopCompare aan de hand van criteria zoals looptijd, minimumbedrag, bruto rente en netto rente, meer dan 200 producten op dit gebied.

Tak 21

Dit zijn verzekeringsproducten zoals pensioenverzekering, pensioensparen, lange termijn sparen. Het platform baseert zich daarbij op gegevens als rendement, gegarandeerde minimumrente, alsmede de kosten van de procedure.

Contact

Topcompare

Rue des Pères Blancs 4

1040 Brussel

Tel:+32 2 740 43 35

Bezoek deze website

Inhoudstafel

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px