Spaargids

Spaargids

Bij de keuze van een financiële instelling is het raadzaam om ervoor te zorgen dat het de best mogelijke oplossing is. Maar hoe kunt u hiervan overtuigd zijn als er vele platformen zijn die even uiteenlopende als aantrekkelijke aanbiedingen doen? De meest voor de hand liggende oplossing zal zijn te kiezen voor een vergelijker. Bovendien is Spaargids een van de leiders in België. Meer informatie over het gereedschap hieronder.

De belangrijkste financiële producten vergeleken op Spaargids.be

Het is een online platform dat gratis vergelijkingsdiensten aanbiedt aan gebruikers. Haar opdracht bestaat erin klanten of prospects alle informatie te verstrekken die zij nodig hebben om een bank te kiezen. Het geeft dus een idee van de verschillende concurrerende prijzen, maar ook van de beste tarieven die gelden.

In het kader van zijn opdracht vergelijkt Spaargids.be een groot aantal door de klanten gevraagde financiële producten. Deze omvatten :

De hypothecaire lening

De woonlening, voor velen, is het het project van hun leven. Het is dan ook van cruciaal belang dat u er een weloverwogen keuze over maakt. De Spaargids simulator vergelijkt de aanbiedingen van meer dan dertig financiële instellingen en helpt u het aanbod te vinden dat het beste bij u past.

De spaarrekening in België

Deze is onderworpen aan een vergelijking door het platform. Op basis van informatie zoals de basisrente, de getrouwheidsrente en de totale rente, rangschikt het platform de financiële instellingen. Afhankelijk van de verkregen resultaten, zal u de bank kunnen kiezen die de beste spaarrekeningen in België aanbiedt.

Pensioensparen

Zoals de naam al zegt, is het een verzekering die een beter pensioen garandeert. Gezien het belang ervan voor een werknemer, moet het zorgvuldig worden gekozen. Bovendien zijn er tal van voordelen om dit product te vergelijken op het platform Spaargids.be. Onder hen, heb je :

 • Een belastingaftrek van maximaal 990 euro of een vermindering van 30% op deze;
 • Lage kosten om je op deze dienst te abonneren;
 • Een offerte op maat in minder dan een uur.

Criteria voor vergelijking zijn: nettorendement over de afgelopen 2 jaar, gegarandeerde brutorente, looptijd van het contract, contractkosten.

Pensioensparen vergelijken op spaargids
Vergelijking van pensioensparen op Spaargids.be

De autolening op spaargeld gids

Het staat op de lijst van toegewezen leningen en wordt vergeleken op het platform. Dit laatste is gebaseerd op criteria voor het simuleren van autoleningen.

Het investeringsplan

In het algemeen valt de keuze van de maandelijkse betalingen onder de verantwoordelijkheid van de cliënt, en doet de bank vervolgens voorstellen op basis van het risicoprofiel van de cliënt. Niet al deze financiële structuren hebben echter het aanbod. Aan de hand van criteria zoals fondskeuze, minimuminleg en instapkosten stelt de vergelijker een lijst op van de beste structuren.

Besparingen op lange termijn

Op dit platform zijn er veel voordelen aan het vergelijken van uw “spaarproduct op lange termijn”. Dit zijn enkele van de voordelen:

 • Het verkrijgen van de laagste instapkosten in België ;
 • Een belastingvermindering van ongeveer 30% per jaar en 10% op de laatste vervaldag;
 • De vergelijking van het potentiële rendement gebeurt zelf online, evenals de vraag naar een offerte.

De in acht genomen criteria zijn dezelfde als voor het investeringsplan.

tak 21 verzekeringsvergelijkingen op Spaargids

Door dit product te vergelijken op een spaarwijzer, profiteert u van klassieke voordelen zoals:

 • De lage kosten;
 • De 25+ rendementen op pensioenspaarverzekeringen.

Bovendien, wanneer de klant meer dan 8 jaar spaart, vermijdt hij 30% van de onroerende voorheffing.

De persoonlijke lening

Spaargids vergelijkt alle aanbiedingen van de banken voor persoonlijke leningen. De rangschikking is gebaseerd op de analyse van het jaarlijks kostenpercentage (JKP), het bedrag van de maandelijkse betalingen en de totale rente. Afhankelijk van uw behoeften zal een gratis simulatie worden uitgevoerd om u een beter overzicht te geven van de aanbiedingen en u te helpen bij uw definitieve keuze.

Autoverzekering

Dankzij de lijst van aanbieders kunt u geld besparen door een geschikte verzekeraar te vinden. Het platform baseert zijn studie op criteria zoals :

 • Problemen oplossen;
 • De bonus-malus;
 • De kortingen;
 • Verzekering betaald per kilometer

Contact

Spaargids.be (DPG Media Services)

Mediaplein 1

2018 Antwerpen

Bezoek de website

Inhoudstafel

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px