Kredietkaarten.be

Het belang van een kredietkaart is algemeen bekend, vooral wanneer u tijdens een reis geld tekort komt. Het is dus niet alleen belangrijk om er een te hebben, maar idealiter ook een die bij u past en die de diensten en voordelen combineert die u nodig hebt.

Er zijn veel aanbiedingen voor creditcards en daarom is het belangrijk om ze te kunnen vergelijken, ook al lijkt dat moeilijk. Dat is waar de online vergelijker kredietkaarten.be om de hoek komt kijken. Deze website is gespecialiseerd in het vergelijken van kredietkaarten en maakt het u veel gemakkelijker om de kaart te vinden die u nodig hebt.

Belangrijkste financiële producten vergeleken op kredietkaarten.be

Voor elke Belg is het mogelijk om de beste kredietkaart te vinden door deze vergelijkingswebsite te bezoeken. Op een heel eenvoudige manier presenteert de website u kant-en-klare tabellen. U hoeft alleen maar het type kaart te kiezen dat u wilt vergelijken.  Wat zijn deze soorten creditcards? Een foto is meer waard dan woorden, ook al zullen we de inhoud van de pagina’s naderhand in detail bespreken.

Kredietkaarten. Be
De verschillende door de site voorgestelde kaartvergelijkingstabellen bron: kredietkaarten.be

Visa-kaarten

Deze worden op het platform vergeleken volgens de verschillende aanbiedingen van de banken. De vergelijkingstool houdt rekening met het type kaart, de kenmerken ervan en andere details die de keuze kunnen sturen.

Daartoe moet voor sommige Visa-kaarten een jaarlijkse vergoeding worden betaald, die van bank tot bank kan verschillen. Ook is er een limiet aan het bedrag dat kan worden gestort, zodat de gebruiker kan kiezen wat bij hem of haar past.

Deze vergelijkingstool biedt ook een vergelijkingstabel voor Visa Gold

MasterCard kredietkaarten

Dit is meer geschikt voor internationaal bankieren. U kunt deze kredietkaart financieren en gebruiken in het buitenland. Bovendien worden Mastercard-kaarten gemakkelijk geaccepteerd voor online aankopen. Op het platform worden ze ook vergeleken volgens 3 verschillende elementen: de financiële instelling, het type kaart en de kenmerken.

Sommige instellingen doen zulke aantrekkelijke aanbiedingen dat u moeilijk zult kunnen missen. De aanbiedingen omvatten bijvoorbeeld

  • De kaart behouden ondanks een verandering van bank;
  • Geen verplichting tot het betalen van lidmaatschapsgeld en gratis gebruik van de applicatie;
  • Kortingen bij partnerinstellingen;
  • Terugbetaling op krediet is mogelijk; enz.

Deze vergelijker biedt ook een vergelijkingstabel van Mastercard Gold

Prepaid kredietkaarten

Met prepaidkaarten kunt u uw budget beheren omdat u alleen het geld uitgeeft dat u beschikbaar hebt.  De website presenteert in één oogopslag de voordelen van de aangeboden prepaidkaarten, de kosten en de limieten.

Kortom, wat belangrijk is om te weten zijn de jaarlijkse kosten van de kaart, het minimumbedrag van herladen, de verplichting om de kaart al dan niet te koppelen aan een lopende rekening van de bank die de kaart verdeelt.

Studentenkredietkaarten

Op deze pagina zie je dat de grote Belgische banken (ING, Belfius, KBC, BNP Paribas Fortis) en Beobank studentenkredietkaarten verdelen. Alle kaarten zijn beschikbaar vanaf 18 jaar.

Het feit dat u een lopende rekening moet hebben bij de bank is een kenmerk dat wordt benadrukt voordat u een keuze maakt.  Het andere aspect dat wordt belicht is de terugbetalingsmethode: sommige kaarten staan terugbetaling in termijnen toe.

Geldreserve

Kasreservekaarten zijn gemarkeerd.  Het is belangrijk te begrijpen dat de kasreserve met verschillende methoden kan worden gebruikt: debetkaart, bankoverschrijving maar ook creditcard.  Omdat creditcards de mogelijkheid bieden om veel transacties uit te voeren (betalen in winkels en op internet), genieten zij vaak de voorkeur boven het gebruik van kasreserves.

Contact

www.kredietkaarten.be is een website van het bedrijf Netcapital in Nederland

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px