Bankshopper.be

Wanneer u een bank zoekt, is het een goed idee om er eentje te vinden die aan uw criteria beantwoordt. De vergelijkingstool van Bankshopper kan heel wat verschillende aanbiedingen en financiële producten met elkaar vergelijken. De werking van deze simulator is gebaseerd op eenvoudige criteria die gemakkelijk te begrijpen zijn. In het volgende artikel leert u meer over de werking en het bereik van deze Belgische vergelijkingstool.

Bankshopper persoonlijke lening simulatie
Simulatiescherm van Bankshopper voor een persoonlijke lening

Vergelijking van de belangrijkste financiële producten via Bankshopper

De eerste vaststelling is dat het online platform volledig onafhankelijk is. Alle zoekactiviteiten worden onpartijdig uitgevoerd. Zo krijgt u realistische en eerlijke informatie. Andere voordelen die u bij Bankshopper krijgt zijn:

  • Een regelmatige update van de rentevoeten
  • Een uitgebreid overzichtstabel
  • Het bestaan van talrijke gebruikersrecensies die een objectief beeld geven over de desbetreffende diensten

Hieronder vindt u de verschillende financiële producten die via Bankshopper vergeleken kunnen worden.

Autolening

Bankshopper vergelijkt 25 aanbieders door ze te beoordelen met een score dat uit 10 punten bestaat. Het platform gebruikt verschillende criteria om tot deze score te komen.

Spaarrekening

In België is het aanbod zeer gevarieerd, maar Bankshopper is de enige die een overzichtstabel van 96 spaarrekeningen biedt om de keuze van haar klanten eenvoudiger te maken. Deze handige tabel maakt gebruik van verschillende tarieven (basistarief, getrouwheidspremie, en het totale tarief) om de verschillende aanbiedingen te rangschikken.

Hypothecaire leningen

Hypothecaire leningen worden op het platform ook vergeleken op basis van elementen zoals het bedrag en de rentevoet. Er worden dus meer dan 25 banken gescreend nadat een simulatie is uitgevoerd. Vervolgens geeft Bankshopper, afhankelijk van het totale bedrag van de lening, het JKP en de maandelijkse betalingen, een lijst van de meest voordelige instellingen voor de klant.

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is één van de financiële diensten die op het platform vergeleken kan worden. Meer dan 20 financiële instellen worden op de website vergeleken op basis van de aangeboden rentevoet, het leenbedrag en de looptijd die zij hanteren.

Op die manier zal een klant, na de simulatie van persoonlijke leningen, de ideale bank kunnen kiezen. Zodra u tevreden bent met de totale rente, het JKP, en de maandelijkse afbetaling, kunt u via Bankshopper profiteren van promoties en het contract meteen het contract online ondertekenen.

Contact

Inhoudstafel

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px