Tarieven renovatielening dalen dankzij Batibouw !

Batibouw, de grootste vakbeurs voor bouw, renovatie en interieur, opent van 17 tot 25 februari 2024 haar deuren in Brussels Expo. Dit grote evenement richt zich op zowel professionals als particulieren en biedt een uitgebreide showcase van de nieuwste trends en innovaties op dit gebied. Het biedt ook speciale voorwaarden voor leningen. Ontdek hoe Batibouw de rente op renovatielening verlaagt!

Tarieven renovatielening dalen dankzij batibouw!

Speciale aanbiedingen op groene leningen bij Batibouw

Tijdens het grote Batibouw-evenement onthullen banken speciale aanbiedingen voor renovatielening. De aangeboden voordelen omvatten verlaagde tarieven, lagere aanvraagkosten en aantrekkelijke verzekeringsaanbiedingen.

Beobank en Belfius hebben onlangs hun tarieven voor de eco-renovatielening verlaagd, waardoor Beobank de grootste aanbieder van renovatieleningen is met de laagste tarieven in België. Dit type lening kan worden gebruikt om projecten te financieren die de energieprestaties van woningen verbeteren, met uniforme voorwaarden voor alle bedragen en voorwaarden.

CPH Bank biedt ook een gunstig tarief van 4,49%, terwijl Bpost Bank concurrerend blijft met een groene lening tegen 4,59%. De grote banken bieden verschillende tarieven, met KBC aan 5,90%, BNP Paribas Fortis aan 4,95% en ING Direct aan 4,25%.

Speciale voorwaarden voor traditionele renovatielening en hypotheken

Voor ‘klassieke’ niet-ecologische renovatieleningen biedt CPH Banque het laagste tarief met 4,69%, op de voet gevolgd door Belfius en KBC met 4,70% en ING met 4,99%.

Wat de tarieven bij CBC betreft, concentreert de bank zich meer op hypotheken en biedt ze tot eind mei speciale voorwaarden in Wallonië, waaronder de afschaffing van de aanvraagkosten (400 euro) en de vrijstelling van de reserveringscommissie.

Argenta onderscheidt zich ook door een tijdelijke korting van 20% aan te bieden op zijn brandverzekeringen voor nieuwe polissen afgesloten tussen 15 februari en 31 maart.

Zoals je kunt zien, is de Batibouwshow een must voor iedereen die op zoek is naar de beste tarieven voor renovatielening.

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px