Revolut Reader gelanceerd in België

De lancering van de Revolut Reader in België markeert de intrede van de financiële superapplicatie op de markt voor fysieke betalingen. De Revolut Reader is ontworpen om handelaars in staat te stellen overal betalingen te ontvangen en is een nieuwe draadloze kaartlezer die snel en licht is. Bovendien biedt hij een van de beste batterijlevensduur in de sector.

Revolut reader gelanceerd in belgië

Met meer dan 35 miljoen klanten wereldwijd, waaronder niet minder dan 450.000 in België, verfijnt Revolut voortdurend zijn aanbod voor zakelijke gebruikers.

Revolut: de wereldwijde financiële superapp

Revolut is een revolutionaire Britse fintech die een reeks innovatieve financiële diensten aanbiedt, voornamelijk gericht op valutabeheer en internationale betalingen. Opgericht in 2015, biedt Revolut met name:

  • Persoonlijke en zakelijke bankrekeningen zonder verborgen kosten;
  • Prepaid debetkaarten;
  • Geavanceerde functies zoals het wisselen van vreemde valuta tegen de interbancaire koers en het beheer van cryptocurrency-portefeuilles.

Met een gebruiksvriendelijke interface en functies zoals geautomatiseerd budgetteren en de mogelijkheid om kaarten direct te blokkeren via de app, is Revolut in populariteit gegroeid bij reizigers, expats en mensen die op zoek zijn naar een digitaal alternatief voor traditioneel bankieren. Naast de bankdiensten biedt Revolut ook beleggings- en verzekeringsfunctionaliteiten, waarmee het zijn aanwezigheid in de financiële sector verder uitbreidt.

Revolut Business

Revolut Business, dat in 2017 werd gelanceerd, is de zakelijke tak van Revolut en biedt een scala aan financiële oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bedrijven van elke omvang. Met Revolut Business kunnen bedrijven snel en eenvoudig een bankrekening openen, zonder maandelijkse kosten of langlopende verplichtingen.

De functies omvatten:

  • Beheer van uitgaven;
  • Voordelige internationale overschrijvingen;
  • Zakelijke debetkaarten voor werknemers;
  • Geïntegreerde boekhoud- en rapportagetools.

Revolut Business stelt bedrijven in staat om hun financiën efficiënt te beheren, biedt transparante toegang tot hun fondsen en vereenvoudigt betalings- en financiële beheerprocessen. Daarnaast biedt Revolut Business extra diensten zoals integratie met populaire boekhoudprogramma’s en de mogelijkheid om betalingen in meerdere valuta’s uit te voeren, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor bedrijven die internationaal actief zijn.

Revolut blijft zich inzetten om innovatieve financiële oplossingen voor bedrijven te bieden en lanceerde onlangs de Revolut Reader, een belangrijke stap voorwaarts voor zakelijke klanten met een Revolut Business account.

Revolut Reader gelanceerd in België: veilige, directe transacties

De Revolut Reader is de eerste nieuwe betaalterminal ontworpen door Revolut. Met dit apparaat kunnen handelaars en bedrijven betalingen snel, veilig en gemakkelijk verwerken. De Revolut Reader accepteert debet- en creditcardtransacties, maar ook contactloze betaalmethoden zoals Apple Pay en Google Pay.

Dankzij de intelligente functies kan hij de hele dag door een groot aantal transacties verwerken. Bovendien synchroniseert en configureert de Revolut Reader zichzelf automatisch wanneer je voor het eerst inlogt op de Business-App, waardoor klanten betalingen kunnen accepteren, vereffenen en opslaan op één account en het beheer van de bedrijfsfinanciën wordt vereenvoudigd.

Clémence Fredenucci, Head of Global Growth bij Revolut Business, legt uit: “Bij het ontwerpen van nieuwe producten houdt ons team altijd de behoeften van klanten in gedachten: een snelle, gebruiksvriendelijke oplossing die het verkoopproces niet vertraagt en vereenvoudigde toegang tot fondsen biedt. We willen ook zorgen voor veiligheid en een optimale batterijlevensduur voor een klein apparaat van zakformaat dat activiteiten kan stroomlijnen zonder dat het nodig is om meerdere accounts en systemen te beheren. Dit is precies wat de Revolut Reader onze zakelijke klanten biedt: een echte kans om de groei van hun bedrijf te versnellen.

Goed om te weten: dankzij een meegeleverde SDK/API-oplossing kan de Revolut Reader worden geïntegreerd met andere point-of-sale-systemen die al aanwezig zijn in bedrijven. In de nabije toekomst zal het Revolut Business-aanbod worden uitgebreid met een point-of-sale softwareoplossing die meer flexibiliteit biedt aan grote retailers die willen profiteren van meer geavanceerde tools om hun bedrijf te beheren. Om deze op maat gemaakte mPOS-oplossing te ontwikkelen, heeft Revolut samengewerkt met Jabil Payments.

Hoeveel kost de Revolut Reader?

De Revolut Reader is verkrijgbaar voor een eenmalige prijs van €49 voor Revolut Business klanten, met thuisbezorging gegarandeerd binnen 4 werkdagen.

Met concurrerende tarieven van 0,8% + €0,02 per transactie, is dit product beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs.

Let op: Revolut biedt ook persoonlijke tarieven voor gebruikers die grotere transactievolumes verwerken.

De Revolut Reader is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van alle bedrijven, klein of groot, lokaal of multinationaal, gevestigd of opkomend, en is een oplossing die aangepast is aan alle activiteitensectoren. Bovendien hebben gebruikers van de Revolut Reader toegang tot een netwerk van meer dan 35 miljoen klanten die met Revolut betalen, wat nieuwe zakelijke kansen biedt.

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px