Lenen voor een nieuw interieur

Vergelijk en geniet van de beste rentevoet ! Een lening op maat om uw huis of appartement in te richten, te schilderen of te versieren.

Decoratie lening - title

Bepaal de interieurlening simulatie criteria

Bedrag
Looptijd
Er zijn interieurleningen die met uw simulatie criteria overeen komen
Laatste rentevoet verificatie : 14/07/2024.
Aanbieder JKP Per maand
Woning decoratie lening cetelem
Cetelem
Woning decoratie lening
8,99%
€ 237,24
Niet beschikbaar
Cofidis persoonlijke lening cofidis
Cofidis
Cofidis Persoonlijke lening
10,90%
€ 243,38
Loading...

Gelieve even te wachten terwijl we de resultaten opladen ...

Heeft u plannen om uw huis of appartement opnieuw in te richten? Beschikt u over te weinig spaargeld om uw projecten te financieren, of wilt u uw geld liever voor iets anders gebruiken? Vergelijk de verschillende interieurleningen en vind het beste aanbod voor u. In de bovenstaande tabel de interieurleningen zijn gerangschikt in functie van hun JKP (in stijgende volgorde). Aarzel niet om gebruik te maken van de simulatie om uw eigen project te verwezenlijken en de juiste JKP te bekomen.

Wat houdt een interieurlening eigenlijk in ?

Een decoratielening of interieurlening is een consumentenkrediet voor gelijk welk doel. U moet dus niet verantwoorden wat u precies met het geleende bedrag zal doen. De rentevoeten zijn meestal wel hoger dan de rentevoeten voor verbouwingsleningen omdat er duidelijk omschreven is waarvoor het krediet wordt gebruikt. Denk dus steeds goed na alvorens dit soort lening aan te vragen.

Wat zijn de voordelen van een interieurlening?

U bent zopas verhuisd en u droomt ervan om nieuwe meubels kopen? Of misschien wilt u het interieur van uw woning verfraaien ? Wat uw project ook moge zijn, u kan het financieren dankzij een interieurlening.

Het belangrijkste voordeel van zo’n krediet is het feit dat u onmiddellijk zorgeloos kan genieten van uw nieuwe interieur, en dat u dus niet moet wachten alvorens uw werken uit te voeren. U zal het geleende bedrag gespreid terugbetalen en u weet precies hoeveel u elke maand zal moeten terugbetalen: u komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan.

Vervroegd afbetalen is soms mogelijk: kijk naar de voorwaarden van uw interieurlening om te weten wat een vervroegde afbetaling precies inhoudt.

Vraag uw lening voor een nieuw interieur online aan

Aarzel niet om een kijkje te nemen op de websites van de verschillende kredietverstrekkers om een simulatie aan te vragen voor uw specifiek project: de offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend.

  1. Bepaal welk bedrag u wilt financieren.
  2. Vergelijk de rentevoeten en kies het beste aanbod.
  3. Maak een online simulatie op de website van onze partners.
  4. Krijg gratis een offerte voor uw interieurlening
  5. U beslist of u deze lening al dan niet wilt aangaan.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px