Records credits logo
De Record Credits Persoonlijke Lening

De Record Credits Persoonlijke Lening

Met de persoonlijke lening Record Credits kunt u het project van uw keuze financieren door een bedrag tussen 2.500,01 euro en 25.000 euro te lenen.

Ontdek hieronder alle voorwaarden van deze lening en vergelijk de aanbiedingen op de Belgische markt met onze simulator.

Record credits persoonlijke lening

De voorwaarden van deze lening aangeboden door Record Crédits

Min-/maximumbedrag: het minimumbedrag van een lening op afbetaling van Record Crédits is € 1300. Het maximumbedrag is 100.000 euro.

Minimale/maximale looptijd: de beschikbare looptijden van een lening van Record Crédits variëren naargelang het bedrag van uw lening, maar liggen altijd tussen 6 en 120 maanden.

Vereiste rechtvaardiging: geen

De kosten verbonden

Aanvraagkosten: gratis

Rentevoet: de rentevoet van de persoonlijke leningen van Record Crédits varieert in functie van het geleende bedrag en de looptijd van uw lening.

Tarieven voor leningen op afbetaling per bedrag en looptijd

Wat zijn de voorwaarden voor de toekenning van een persoonlijke lening van Record Crédits?

Deze lening op afbetaling is een particulier krediet op afbetaling dat onderworpen is aan de wetgeving inzake consumentenkrediet. Het aanbod van Record Crédits is onderworpen aan hun voorafgaande aanvaarding en aan een wederzijds akkoord. Uw aanvraag en de eventuele goedkeuring ervan door Record Crédits na onderzoek van uw dossier is vrijblijvend zolang de in uw aanvraag meegedeelde gegevens niet zijn geverifieerd en u niet bent overgegaan tot de ondertekening van uw contract.

Hoe krijgt u uw krediet

Om financiering aan te vragen, moet u naar een filiaal gaan. U vindt de contactgegevens van al hun makelaars op de interactieve kaart op hun website.

Simuleer uw persoonlijke lening Record Crédits met Mes-Finances

Ontdek snel de voorwaarden van deze Argenta lening met de My-Finances simulator! Vertel ons gewoon het bedrag en de gewenste looptijd van uw lening.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px