Het beste tarief om uw digitale leven te financieren!

Vind het beste tarief te vinden voor de financiering van uw digitale apparaten door ze te vergelijken!

Met de digitalisering van ons dagelijkse leven vermenigvuldigen de digitale apparaten zich en bieden ze ons zeer interessante functionaliteiten. Als u zichzelf digitaal wil uitrusten, maar u heeft niet het nodige geld, kan u een persoonlijke lening aanvragen. Om uw wegwijs te helpen tussen de verschillende banken en financiële instellingen die u leningen op afbetaling aanbieden, zetten we hier alles op een rijtje wat u moet weten om het beste krediet te kiezen.

Voor welke apparaten kan u een lening aangaan?

De Beste leningen voor digitale apparatuur
(1.500€ / 12 maanden)

U kunt een lening op afbetaling afsluiten voor alle digitale apparatuur. Zoals daar zijn:

 • vaste of draagbare computer;
 • tablet;
 • smartphone;
 • camera;
 • videocamera;
 • DVD speler;
 • virtual reality-apparaten;
 • 3D TV-toestellen…

Deze lijst is natuurlijk niet volledig, vooral omdat er regelmatig nieuwe apparatuur wordt toegevoegd. Al deze apparaten dragen bij aan uw dagelijks comfort, ze vertegenwoordigen gemak en/of brengen u vermaak.

Lening voor digitale apparatuur - title

Wat is een lening voor digitale apparatuur?

De lening op afbetaling is het meest geschikt voor uw digitale apparatuur. Het is een niet-boekhoudkundige lening, wat betekent dat uw kredietverstrekker u niet zal vragen om facturen voor te leggen om zo te kunnen controleren hoe u het geld gebruikt.

Voordat u uw lening afsluit, voert u het beste enkele simulaties uit op basis van uw persoonlijke situatie en het bedrag dat u maandelijks aan uw aankoop wenst toe te wijzen. De lening op afbetaling is onderworpen aan een rente die wordt begrensd door een termijn. U kent alle voorwaarden bij de ondertekening: het aantal maandelijkse betalingen volgens de duur alsook het bedrag van de maandelijkse betalingen.

Bijgevolg komt u niet voor verrassingen te staan en kan u elke maand het nodige bedrag opzij zetten dat moet worden terugbetaald.

De voorwaarden van leningen op afbetaling vergelijken

Afhankelijk van de instelling vindt u verschillende voorwaarden. Over het algemeen begint het bedrag tussen 1.000 en 2.500 euro, zonder plafond, en ligt de terugbetalingsperiode tussen 24 en 120 maanden.

Het JKP - het jaarlijkse kostenpercentage

Het JKP is het doorslaggevende element, want het omvat alle kosten die aan de lening verbonden zijn. Deze omvatten administratiekosten, nominale rente en verzekeringskosten. Het is dankzij dit tarief dat u uw uitgaven in de loop van een jaar kent.

De aflossingstermijn

Uw maandelijkse betalingen zijn afhankelijk van de termijn waaraan u zich verbindt. Dit is de meest effectieve parameter om de totale kosten van uw lening te vergelijken. U kunt de looptijd echter slechts inkorten in een verhouding met uw terugbetalingscapaciteit.

Het jaarlijkse percentage van de verzekeringsdekking

Dit is ook erg belangrijk omdat verzekeringsmaatschappijen rente berekenen over de lening.

De totale kosten van het krediet

Met behulp van bovenstaande elementen kunt u het totale bedrag berekenen dat u zal moeten aflossen. Het komt overeen met het geleende bedrag, plus rente en extra kosten. U vindt dit cijfer door al uw maandelijkse betalingen bij elkaar op te tellen.

Wat zijn de voorwaarden voor het verkrijgen van een persoonlijke lening voor uw digitale apparatuur?

Zodra u de financiële instelling hebt gekozen die u de beste voorwaarden biedt, moet u haar bepaalde administratieve documenten bezorgen zodat zij kan nagaan of u over alle garanties beschikt om het krediet terug te betalen.

Een bank of een andere kredietinstelling zal u vragen om documenten voor te leggen waaruit blijkt dat u voldoende ruimte heeft om niet in een te grote schuldenlast terecht te komen.

Bijgevolg moet u dus deze documenten kunnen aangeven:

 • kopie van uw identiteitskaart;
 • uw loonstrookjes van de laatste drie maanden;
 • kopie van uw laatste belastingformulier;
 • bewijs van domicilie;
 • uw bankafschrift.

Voordat u een kredietverstrekker selecteert om uw aankopen te financieren, aarzel dan niet om de simulator te gebruiken die ze u gratis ter beschikking stellen op hun site.

Net als de lening voor digitale apparatuur dekt de persoonlijke lening ook:

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px