Wie zijn wij?

GeldExpert, opgericht in 2016, is een online platform voor het vergelijken van financiële producten dat volledig gratis en onafhankelijk is. Dankzij kwalitatieve informatie en tools, is het de missie van geldexpert.be om u te helpen geïnformeerde beslissingen te nemen en de beste aanbiedingen voor uw project te vinden.

Onze verplichtingen

Onafhankelijkheid

geldexpert.be heeft geen enkele band van lidmaatschap met de organisaties die er worden vermeld en toont dus een totale onafhankelijkheid ten opzichte van deze verschillende actoren. Geldabnk geeft in geen geval de voorkeur aan een onderneming boven een andere.

Transparantie en onpartijdigheid

Bij de presentatie van de resultaten van GeldExpert wordt geen enkele vooringenomenheid geïntroduceerd. Het is immers de gebruiker die de rangschikking van de resultaten bepaalt door zijn zoekcriteria aan te geven. Vervolgens geeft geldexpert.be de resultaten standaard in oplopende volgorde weer.

Wij kunnen dus de transparantie van onze rangschikking garanderen, alsook volledige informatie over de aan u voorgestelde aanbiedingen.

Uitgebreide aanbiedingen

GeldExpert vergelijkt en presenteert u het aanbod van meer dan 50 financiële instellingen die op Belgisch grondgebied actief zijn. Zo krijgt u een volledig overzicht van de markt voor tal van financiële producten in België en kunt u weloverwogen beslissingen nemen.

Eenvoud

GeldExpert doet er alles aan om uw zoekopdracht zo snel mogelijk te laten verlopen en de resultaten zo overzichtelijk mogelijk te maken. Wij stellen u enkel de nodige vragen om u de meest geschikte aanbiedingen te kunnen aanbieden. Bovendien stelt GeldExperts.be de resultaten voor door de belangrijkste vergelijkingscriteria van het betrokken product weer te geven, waardoor u onmiddellijk het gewenste detailniveau krijgt.

Privacy

GeldExpert verbindt zich ertoe uw persoonlijke gegevens met de grootste voorzichtigheid te behandelen en ze nooit zonder uw toestemming aan derden door te geven. Bovendien verwijzen wij u in de meeste gevallen rechtstreeks door naar de website van de financiële instellingen, er worden dus geen gegevens verzameld, dit om te voldoen aan de regels opgesteld door de FSMA.

Onze cijfers

Op Mes-finances.be/GeldExpert worden dagelijks meer dan 325 financiële producten van niet minder dan 50 organisaties vergeleken. Jaarlijks registreert ons platform meer dan 1,3 miljoen vergelijkingen van consumentenkredieten en meer dan 260.000 hypotheeksimulaties.

Onze methoden

Wij hebben motoren ontwikkeld die het overgrote deel van de gegevens op GeldExpert dagelijks bijwerken. Bovendien houden we ons nauwgezet op de hoogte van al het financiële en juridische nieuws in België om onze gebruikers steeds up-to-date informatie te verschaffen.

We willen benadrukken dat GeldExpert geen makelaar is en geen enkel financieel product verkoopt. Ons platform is wel degelijk onafhankelijk en laat u enkel toe om aanbiedingen en tarieven te vergelijken om u te helpen een geïnformeerde beslissing te nemen. Hoewel wij ernaar streven om de tarieven en andere voorwaarden van de vergeleken producten in real time up-to-date te houden, worden ze toch louter ter informatie weergegeven. Alleen de betrokken financiële instelling kan u een definitief aanbod doen. Ons doel is dus om u te laten profiteren van de voordeligste producten. Wij kunnen echter niet garanderen dat uw aanvraag wordt aanvaard. De uiteindelijke beslissing berust uitsluitend bij de betrokken financiële instelling.

Ons team

GeldExpert werd in 2016 opgericht door Patrick Tondreau, een sales engineer, en Nicolas Joannes, een Full Stack Front en Back End developer. In december 2019 werden de aandelen van Joannes gekocht door Erwin Barbé, een specialist in financiële economie.

Picture of erwin barbé

Erwin Barbé

Oprichter van een franchisenetwerk in de vastgoedsector in 2003 en sinds 2019 lid van de groep. Specialist in financiële economie. Hypothekaire leningen en betaalmethodes hebben geen geheimen voor hem.

Picture of patrick tondreau

Patrick Tondreau

Afgestudeerd van de Solvay Business School in 1998, heb ik o.a.bij AG Insurance gewerkt en vele jaren bij vastgoedportalen, geconfronteerd met vragen over het beheer van persoonlijke financiën, dacht ik dat het nuttig zou zijn voor de gemeenschap als ik alle kennis die ik had opgedaan zou delen. LinkedIn profiel van Patrick

FAQ

Welke producten worden vergeleken op GeldExpert?

Op GeldExpert kunt u aanbiedingen vergelijken voor tarieven en andere voorwaarden voor hypothecaire leningen, maar ook voor vele consumentenkredieten zoals persoonlijke leningen, leningen voor woningverbetering, autoleningen en motorkredieten, maar ook voor kredietconsolidatie of geldreserves.

Naast kredietaanbiedingen analyseren wij ook aanbiedingen voor verschillende andere financiële producten zoals kredietkaarten, zichtrekeningen, spaarrekeningen en termijnrekeningen of beleggingsproducten zoals effectenrekeningen en handelsplatformen.

Hoe GeldExpert gebruiken om leningen te vergelijken?

Op GeldExpert kunt u gemakkelijk kredietaanbiedingen vergelijken. Om dit te doen, selecteert u gewoon het type lening dat u wilt vergelijken en geeft u vervolgens het bedrag en de duur van de lening op. Onze vergelijker toont dan een volledige lijst van de beschikbare aanbiedingen op de Belgische markt, alsook hun voorwaarden. De tarieven en voorwaarden van elk aanbod worden dagelijks bijgewerkt om een accurate vergelijking te garanderen.

Hoe wordt ons team betaald?

Wij bieden onze tools en inhoud gratis aan op GeldExpert, zonder enige verplichting van uw kant. Wij worden enkel betaald als u beslist om een kredietaanvraag in te dienen bij sommige van de instellingen waarnaar wij verwijzen. Ook uw kredietaanvragen zijn gratis en verplichten u tot niets. Het is belangrijk op te merken dat het gebruik van onze simulatie- en vergelijkingstools geen invloed heeft op de voorwaarden van uw krediet.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px