Revolut

Revolut werd in 2015 door Nikolay Storonsky en Vlad Yatsenko vanuit Londen gelanceerd. Het is een neobank, of beter gezegd een betalingsinstelling, een Britse bankintermediair met een vergunning van en onder toezicht van de Britse Financial Conduct Authority. De Revolut neobank heeft zich snel over haar grenzen heen uitgebreid, over de hele wereld. Het heeft nu meer dan 10 miljoen klanten. Revolut garandeert uw geld. Alle tegoeden van klanten worden aangehouden op afgeschermde rekeningen bij een grote internationale bank. Dit betekent dat noch Revolut noch haar partnerbank uw geld uitleent of belegt.

Revolut online bankieren is gericht op alle particulieren (en bedrijven), maar biedt bijzonder aantrekkelijke voordelen voor expats en mensen die veel reizen, door goedkope transacties tussen landen aan te bieden.

De revolut zichtrekening

Zoals bij elke neobank maakt u uw rekening op zicht aan vanaf uw smartphone. Het is actief in enkele minuten en u ontvangt uw IBAN.

Om uw rekening dagelijks te beheren, ontvangt u onmiddellijk bericht van betaling. Zij helpen u na te gaan hoeveel u elke maand uitgeeft aan bijvoorbeeld voedsel of restaurants. U kunt uw kaartbetalingen automatisch naar boven afronden om wat extra wisselgeld te krijgen.

Met de planner stelt u een maandelijks budget op voor uw uitgaven, zoals winkelen of uit eten gaan. Je stelt je toewijzing in enkele seconden in en de app zorgt ervoor dat je je aan je bestedingsdoelen houdt. In het tabblad statistieken worden uw betalingen ingedeeld in categorieën, zoals boodschappen of levensmiddelen. Het houdt het bedrag bij dat u aan elk item besteedt en u kunt beter zien hoe uw budget uitvalt door het percentage weer te geven.

Revolut stelt u virtuele kluizen ter beschikking, zodat u gemakkelijk geld opzij kunt zetten: u rondt het bedrag van uw transacties naar boven af en zet het verschil opzij. U kunt een eenmalige of periodieke overschrijving instellen. U kunt ook een kluis delen met anderen om geld in te zamelen voor een gemeenschappelijk project.

Met uw app kunt u in minder dan een minuut een terugkerende overschrijving opzetten, om bijvoorbeeld uw huur te betalen.

De oprichters van Revolut geloven dat financiële grenzen tot het verleden behoren. Daarom kunt u in het buitenland in meer dan 150 munteenheden betalen met de interbancaire wisselkoers, zonder kosten. 

Bovendien kunt u in 30 munteenheden geld naar het buitenland sturen met de interbancaire wisselkoers, terwijl andere banken meestal kosten aanrekenen voor de overschrijving naar het buitenland.

De standaard Revolut rekening

De standaardrekening is volledig gratis. U kunt in meer dan 150 valuta’s geld uitgeven tegen de interbancaire wisselkoers en in 30 fiatvaluta’s tot € 1.000 per maand wisselen zonder verborgen kosten. Dit was nog 6.000 euro voor deze 12 augustus 2020, zie Revolut’s laatste tariefverhogingen.

U bent geen kosten verschuldigd voor geldopnames tot 200 euro per maand

De Premium rekening

De Premium-rekening voor € 7,99 per maand verhoogt uw opnames tot € 400 per maand, gratis. U krijgt ook een volledige reisverzekering met medische bijstand in het buitenland.

Je hebt onmiddellijk toegang tot vijf cryptocurrencies en efemere virtuele kaarten. Om u te ondersteunen, krijgt u toegang tot prioritaire klantenondersteuning.

De Metal rekening van Revolut

De Metal account kost u €13,99 per maand. U krijgt toegang tot alle diensten van het premium account, plus een conciërgeservice op maat van uw levensstijl en gratis toegang tot de luchthavenlounge voor u en maximaal drie van uw gezinsleden als uw vlucht meer dan een uur vertraagd is.

U krijgt 0,1% cashback binnen Europa en 1% cashback buiten Europa op alle kaartbetalingen.

Uw limiet voor geldopnames bij geldautomaten is maximaal 600 euro.

 

Hieronder vindt u de details van de Revolut kredietkaarten voor particulieren

Hieronder vindt u de specifieke kenmerken van Revolut kredietkaarten voor bedrijven en freelancers

Deze inhoud was nuttig voor u ? ... Deel het !
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px