N26 logo

N26

N26 is beschikbaar in België en heeft een streepje voor op zijn concurrenten, aangezien het over een banklicentie beschikt. Van een eenvoudige betalingsinstelling wordt het een kredietinstelling, waardoor het kan concurreren met andere banken, online of traditioneel, met complementaire producten, zoals leningen, spaargelden en verzekeringen. De neobank is de eerste mobiele bank in Europa die een bankvergunning heeft gekregen.

Het N26 aanbod voor particulieren in het kort

De neobank N26 biedt 4 niveaus van bankrekeningen voor particulieren.

Hieronder vindt u alle diensten en tarieven van de neobank N26

N26 N26 SMART N26 You N26 Metal
Prepaid Mastercard virtuele kredietkaart 5 kleuren keuzes Metaal achtig
3 kleuren
Toegestane opname 5 gratis geldopnames per maand, daarna 2€ per terugtrekking 8 gratis opnames
Betaling per kaart Gratis in alle valuta's
Extra kaart NEE In optie
Sub-rekening 2 10
Opnames van vreemde valuta's 1,7 % commissie Onbeperkt en gratis Onbeperkt en gratis
Reisverzekering Geen Inbegrepen
Inbegrepen partnersaanbieding NEE JA
Medische dekking NEE JA
Toegewijde klantenservices Livechat van 7 tot 23 uur Email en livechat
+ gededieerd lijn
Autoverhuur verzekering NEE JA
Mobiele telefoo verzekering NEE JA
PRIJS GRATIS 4,90 € / maand 9,90 € / maand 16,90 € / maand

Het aanbod N26 België voorbehouden voor zelfstandigen en KMO's

De neobank N26 biedt 2 mogelijkheden aan zelfstandigen en KMO’s, waaronder een gratis oplossing!

Vind de details van hun aanbod hieronder, de 2 van hen geven je een cashback op elke gemaakte uitgave.

N26 Business N26 Business You
Prepaid Mastercard Transparant 5 kleuren keuzes
Cashback 0,1% terugbetaald per betaling
Toegestane opname 5 gratis geldopnames per maand, daarna 2€ per terugtrekking
Betaling per kaart Gratis in alle valuta's
Opname en vreemde valuta’s 1,7 % commissie Onbeperkt en gratis
Reisverzekkering Geeb Inbegrepen
Inbegrepen partner aanbieding Nee JA
Medische dekking buitenlandse Nee JA
Toegewijde klantenservices Livechat van 7 tot 23 uur
Autoverzekering Nee JA
PRIJS GRATIS 9,90 € / moaand

Het aanbod van de neobank N26 in detail

N26 is een in Berlijn gevestigde neobank. Het werd in 2013 opgericht door Valentin Stalf en Maximilian Tayenthal en in 2015 gelanceerd op de Duitse en Oostenrijkse markt. N26 heeft zich snel gevestigd als een betrouwbare en concurrerende neobank. De groei is zeer snel gegaan. In 2020 heeft het meer dan 1.500 mensen van 80 verschillende nationaliteiten in dienst, die werken in een van zijn 5 kantoren in Berlijn, Barcelona, Wenen, New York en São Paulo.

De diensten van N26 zijn nu beschikbaar in België en nu al erg populair.

Dankzij haar Europese bankvergunning voldoet N26 aan de Europese richtlijnen. Het garandeert de vertrouwelijkheid van uw gegevens en de bescherming van uw deposito’s tot 100.000 euro.

De klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar via Livechat, maar ook op Facebook en Twitter.

 

De N26 zichtrekening

Zoals bij alle neobanken kunt u uw rekening volledig vanaf uw smartphone en computer beheren. De bank heeft geen fysiek filiaal. Zodra u uw account aanmaakt, ontvangt u een RIB. De zichtrekening wordt voorgesteld als de essentiële rekening, zonder kosten. De bank stelt geen inkomens- of stortingsvoorwaarden. U betaalt geen openings- of onderhoudskosten en u ontvangt uw gratis Mastercard. Betalingen kunnen worden gedaan met een kaart, zonder wisselkosten, in negentien valuta’s. U kunt in de hele eurozone geld opnemen en overschrijvingen doen, ook weer gratis. Met de applicatie kunt u uw Mastercard blokkeren als deze verloren of gestolen is. Maar als je hem vindt, kun je de blokkering opheffen en hem weer activeren. Als het zeker verloren is, moet je een nieuwe aanbevelen.

Personalisering

N26 biedt u grote flexibiliteit bij het aanpassen van de functies van uw app. U beheert uw zichtrekening op uw smartphone, in real time. Hiermee kunt u de limieten van uw opnames en betalingen wijzigen wanneer u maar wilt en zonder extra kosten.

Personalisatie geeft u de mogelijkheid uw PIN code te kiezen. U kunt meldingen instellen, zodat u uw rekening live kunt volgen en al uw opnames en betalingen per kaart of mobiel kunt regelen. Door de uitgaven in categorieën in te delen, krijgt u inzicht in de verdeling van uw budget en kunt u uw geld beter beheren.

Nieuw in 2021 - Covid-verzekeringsdekking

Sinds januari 2021 is in de N26 You- en N26 Metal-rekeningen een verzekering opgenomen voor het geval u uw reis om gezondheidsredenen moet annuleren, ook zijn er garanties als u een ongeplande quarantaine in het buitenland moet uitvoeren.

De "Spaces" subrekeningen

Om u te helpen uw budget te beheren, biedt N26 u de functie “Spaces”. U kunt gepersonaliseerde sub-accounts aanmaken, bijvoorbeeld “vakantie”, “cultuur”, enz. Deze subrekeningen worden gebruikt als spaarpotten en verplaatsen in real time geld van uw lopende rekening naar een van deze ruimtes (en vice versa).

U kunt automatische regels opstellen om regelmatig een klein bedrag op een van deze subrekeningen te storten. U kiest het bedrag en de frequentie van de terugkerende overschrijvingen die u wilt instellen en zet geld opzij voor uw projecten of regelmatige uitgaven in uw ruimtes, zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken.

Als je een N26 Premium account hebt, kun je gedeelde ruimtes maken en tot tien mensen uitnodigen om deel te nemen aan een gezamenlijk project.

Al deze ruimtes zijn gemakkelijk te beheren. U kunt subrekeningen aanmaken en verwijderen, terwijl u het overzicht over uw account behoudt. Met een basisaccount kunt u tot twee ruimtes tegelijk hebben. Als u een N26 You- of N26 Metal-account hebt, kunt u er tot 10 tegelijk hebben.

Naast de sub-accounts waartoe alleen u toegang heeft, kunt u gedeelde ruimtes aanmaken met andere N26-klanten. Zo kunt u budgetten voor gezamenlijke projecten beheren.

Betaalrekeningen

N26 You is een premium rekening die een reisverzekeringspakket aanbiedt. U wordt niet belast op alle betalingen en opnames in vreemde valuta en u krijgt exclusieve partneraanbiedingen. Het kost 9,90 pond per maand, met een verbintenis van een jaar.

N26 Metal is een premium rekening die compatibel is met contactloze en mobiele betalingen. Het biedt u ook een volledige reisverzekering voor 16,90 euro per maand, met een verbintenis van twaalf maanden.

De nieuwste in het middensegment, de N26 Smart account

N26 Smart is een van de premium rekeningen van de bank. Het wordt geassocieerd met een Mastercard debetkaart, waarvan u de kleur kunt kiezen uit vijf.

U kunt tot 10 subrekeningen aanmaken om u te helpen uw budget te beheren. Je wijst een subrekening toe aan een doel en stort er geld op tot je het bedrag hebt bereikt dat je hebt ingesteld.

Door afronding te gebruiken kunt u gemakkelijk besparen. U kunt afronding naar boven instellen voor uw uitgaven. Wanneer u bijvoorbeeld een aankoop van € 2,80 betaalt, worden de 20 cent die u gebruikt om het bedrag naar boven af te ronden, automatisch naar een subrekening overgemaakt.

N26 partner aanbiedingen

N26 zet partnerschappen op met merken om u preferentiële aanbiedingen te doen. Momenteel kunt u profiteren van voordelen bij Lime of Mubi.

U kunt toegang krijgen tot de aanbiedingen vanuit de applicatie en regelmatig de nieuwe aanbiedingen ontdekken.

Contact

Avis Trustpilot
4.1/5
N26 logo
Deze inhoud was nuttig voor u ... Deel het !
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px