Bunq

bunq

bunq – “De bank van de vrijheid” volgens de slogan van oprichter Ali Niknam – werd in 2012 in Nederland opgericht. De neobank is inmiddels in veel Europese landen gevestigd, waaronder België. bunq heeft een Europese bankvergunning waarmee uw geld tot € 100.000 is verzekerd via het depositogarantiestelsel in Nederland.

Het Bunq-aanbod voor particulieren

Bunq biedt 3 pakketten voor particulieren, afhankelijk van hun behoeften: Easy Green – Easy Money – Easy Bank

Bunq Easy Bank

Een interessante kaart voor de reiziger
0 Maandelijks
 • Wereldwijd geaccepteerde krediet kaart
 • Details van uitgaven via bunq app
 • Gemakkelijke activering en deactivering
 • PAS OP: Opname uit automaten tegen betaling

Bunq Easy Money

Een eenvoudige rekening
8,99 Per maand
 • Kredietkaart beschikbaar
 • Vereenvoudigd budgetbeheer
 • Gemakkelijk betaald worden
 • Bespaar tot 3% op de wisselkoers
BAGPACKERS

Bunq Easy Green

Een eco-verantwoordelijke rekening
17,99 Per maand
 • Met een Mastercard METAL
 • Voor elke 100 € uitgegeven, een boom geplant
 • Aankoopbescherming
 • Verlengde garantie
GROEN

Opinie van de redactie

4/5

Bunq deelt met N26 het grootste deel van de neobankmarkt. Bunq onderscheidt zich door zijn interface die beschikbaar is in het Frans en gemaakt is voor reizigers. De Mastercard heet niet voor niets de Travel Card, Bunq belooft u een besparing van 3% op wisselkosten vanaf de Easy Money offerte.

Het Bunq aanbod in detail

De zichtrekening van bunq

Een internationale bank

bunq is beschikbaar in 7 talen. De teams bestaan uit mensen uit meer dan 30 verschillende landen, waaronder België. De klantenservice is beschikbaar via e-mail, kennisgeving of online-ondersteuning.

Je opent je bankrekening gewoon met je telefoon en je ID. U heeft dan negentig dagen om uw belastingnummer in te vullen.

Als u naar het buitenland reist of expat bent, zijn uw transacties onderworpen aan de reële wisselkoers, waardoor u tot 3% bespaart. U kunt geld over de hele wereld versturen, nog steeds tegen de echte wisselkoers, dankzij onze samenwerking met TransferWise. U kunt geld versturen en ontvangen in 39 valuta’s, rechtstreeks vanuit de app van deze neobank.

Een flexibele en volledig aanpasbare rekening

U kunt uw geld vrij beheren vanuit de applicatie op uw telefoon. U kunt in enkele seconden een nieuwe rekening openen, uw toegangscode en rekeninginstellingen wijzigen, uw kaart blokkeren, uw PIN-code wijzigen, uw limieten wijzigen, enz.

Onmiddellijke meldingen

U ontvangt onmiddellijk bericht bij elke verrichting: kaartbetaling, domiciliëring of een andere verrichting.

Beheer dankzij subrekeningen

bunq maakt budgetteren eenvoudig en leuk door subrekeningen aan te maken voor uw dagelijkse uitgaven. Elk van uw rekeningen – vakantie, abonnementen, cultuur, eten kopen, enz. – Elk van uw rekeningen – vakanties, abonnementen, cultuur, boodschappen, enz. – werkt met een eigen IBAN, zodat u ook uw domiciliëring, uitgaande overschrijvingen en kaartbetalingen gemakkelijker kunt beheren.

Sparen tot de volgende euro of meer

Door te sparen tot de volgende euro kunt u de paar cent verschil in een potje storten. Elke aankoop kan naar boven worden afgerond op de volgende euro, maar kan ook worden ingesteld in stappen van €2 of zelfs €5.

U kunt een numeriek doel stellen en wordt dag na dag op de hoogte gehouden van het percentage dat u bereikt. Deze besparingen kunnen worden gedeeld met andere mensen met wie u een gemeenschappelijk project hebt.

Groene kaart

De Groene Kaart maakt deel uit van het Easy Green-aanbod. Het is een roestvrijstalen (metalen) kaart, waardoor deze 50% duurzamer is dan conventionele plastic kaarten. De Groene Kaart is compatibel met de Premium-rekening. U hoeft niet van bank te veranderen, want hij werkt met alle andere banken.

Handleiding - Hoe open ik een bunq account

Niets is eenvoudiger dan het openen van een bunq rekening, het duurt 5 minuten met je horloge in de hand!

Om een bunq account te openen heb je een smartphone nodig, dat is de enige vereiste !

Contact

Trustpilot beoordeling
3.5/5
Bunq logo bis
Deze inhoud was nuttig voor u ... deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px