Spoedkrediet van 4.000 euro

Om u te helpen met het kiezen van de beste kredietofferte voor 4000 euro, heeft GeldExpert een vergelijking gemaakt en de resultaten op een rijtje gezet om snel een keuze te kunnen maken voor deze geldsom: een geldreserve, een kredietkaart, een banklening of een samenwerkingslening.

Verkrijg snel en online een krediet voor 4.000 euro

Spoedkrediet van 4. 000 euro

Bepaal de persoonlijke leningen simulatie criteria

Bedrag
0€ 50000€
Looptijd
12 maanden 120 maanden
10 aanbiedingen van persoonlijke leningen van 4000 op 36 maanden.
Ik bespaar tot 496,44 dankzij deze vergelijking.
Laatste verificatie : 17/06/2024.
Beobank Lening op afbetaling Confort van 4000€ over 36 maanden
Beste Rente Voorbehouden aan nieuwe klanten
Lening op afbetaling confort beobank
7,90%
€ 124,65
€ 487,40
Of bezoek de website

Het meest aantrekkelijke tarief voor kleine persoonlijke leningen < €8.000! met 5,90% voor looptijden van minder dan 30 maanden

KBC Bank Persoonlijke lening van 4000€ over 36 maanden
vanaf €500
Persoonlijke lening kbc bank
8,25%
€ 125,25
€ 509,00
Of bezoek de website
Mozzeno Collaboratieve Persoonlijke Lening van 4000€ over 36 maanden
Collaboratieve persoonlijke lening mozzeno
8,79%
€ 126,18
€ 542,48
Of bezoek de website
Beobank Persoonlijke lening van 4000€ over 36 maanden
Persoonlijke lening beobank
13,00%
€ 133,40
€ 802,40
Of bezoek de website
Cofidis Persoonlijke lening van 4000€ over 36 maanden
35 jaren ervaring
Persoonlijke lening cofidis
14,89%
€ 136,63
€ 918,68
Of bezoek de website
loading...

Gelieve even te wachten terwijl we de resultaten opladen ...

Spoedkrediet van 4.000 euro

Hebt u een spoedkrediet van 4.000 € nodig om het hoofd te bieden aan onverwachte kosten of voor een geplande buitengewone uitgave? Er bestaan veel oplossingen!

Waarom hebt u een krediet van 4.000 € nodig?

Een bedrag van € 4.000 is niet onaanzienlijk. U kunt deze som gebruiken voor dringende reparaties aan uw huis, voor de komst van een nieuw kind, om te verhuizen en uw toekomstige woning in te richten, om een auto te kopen, enz.

Misschien heeft u dit geld op een spaarrekening staan, maar het is niet altijd verstandig om geld af te halen van een rentende spaarrekening. In feite kan uw spaargeld meer opbrengen dan het aangaan van een lening ter waarde van 4.000 euro en het afbetalen van de rente die daarbij hoort.

GeldExpert zet de oplossingen op een rijtje en biedt u een vergelijking aan. Zo weet u precies wat een lening van 4.000 euro u zal kosten.

Geldreserve of kredietkaart?

U kunt een geldreserve krijgen of een kredietkaart gebruiken om snel over 4.000 euro te beschikken. Het geld staat onmiddellijk tot uw beschikking en u kunt het bedrag volledig of gedeeltelijk besteden wanneer u het nodig hebt.

Wanneer u het geld terugbetaalt, wordt het onmiddellijk weer beschikbaar. U betaalt alleen rente voor de geldsom die gedebiteerd wordt. Dit betekent dat u vanaf nul kan beginnen en geen rente meer betaalt. Als u weer geld nodig hebt beschikt u altijd over uw geldreserve.

Aangezien de rentevoeten van de leningen vrij hoog zijn, kunt u deze oplossing het best gebruiken voor leningen met een vrij korte looptijd.

De banklening

Voor een lening van 4.000 euro kunt u kiezen tussen twee soorten bankleningen: de lening zonder bestemming en de lening met bestemming. In beide gevallen keurt u bij het ondertekenen van het contract een betalingsregeling goed die het bedrag bepaalt van de maandelijkse afbetalingen. Dit zijn vaste bedragen (omdat de debetrentevoet zelf vastligt). U kunt ze dus in uw rekeningbeheer opnemen.

Een lening van 4.000 euro zonder bestemming

Voor een lening zonder bestemming vraagt de bank u niet om uw uitgaven te verantwoorden. U doet met uw geld wat u wilt. U kunt het slechts voor één doel gebruiken of voor verschillende projecten.

Een lening met bestemming

De lening met bestemming van 4.000 euro is bestemd voor een specifiek gebruik. Het kan een autolening zijn voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands auto. Het kan ook een renovatielening zijn of een bouwlening. Een lening voor verbouwingen wordt niet gebruikt om een woning te kopen, maar wel voor renovaties, uitbreidingen of verschillende verbeteringen, waaronder isolatiewerkzaamheden waarmee uw wooncomfort wordt verbeterd. Zo bespaart u ook op uw energiefactuur.

Bij een lening met bestemming moet u betalingsbewijzen voorleggen. Deze omvatten offertes van de handelaars (en facturen aan het einde van de werkzaamheden) en facturen voor de aankoop van materialen. Doordat uw lening met bestemming is, kunt u een gunstigere rentevoet krijgen.

Om een idee te krijgen van wat een lening bij de bank u zou kosten, ongeacht het type, stelt GeldExpert u een vergelijking voor van de belangrijkste financiële instellingen in België.

Collaboratieve persoonlijke lening

Kent u de collaboratieve lening systeem van Mozzeno? Als u niet via een bank wilt werken, biedt Mozzeno u de mogelijkheid om uw persoonlijke en professionele projecten te financieren via een investeerdersgemeenschap.

Mozzeno zorgt voor het opzetten van financiële tools die door particulieren en bedrijven zullen worden aangewend. U moet uw project voorleggen aan de maatschappij en zij zullen het analyseren, op basis van uw leenvermogen.

Afhankelijk van de kenmerken van uw project zal Mozzeno een aangepast systeem opzetten en het aan haar investeerders voorstellen. Zodra het dossier compleet is, wordt het geld aan u ter beschikking gesteld. De investeerders die op uw project hebben ingezet worden, naarmate u uw kapitaal en rente terugbetaalt, terugbetaald en vergoed.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px