Een snel krediet van 2000 euro

Het kan zijn dat u te maken krijgt met een onvoorziene gebeurtenis en dat u snel een lening van 2.000 euro moet vinden. Je hebt daar verschillende mogelijkheden voor, al dan niet langs een bank.

geldexpert.be somt de mogelijkheden op waaruit u kunt kiezen: lenen van een vriend, een geldreserve, een kredietkaart of een banklening.

Vind een oplossing voor uw €2000 behoefte

2000 euro lenen

Bepaal de persoonlijke leningen simulatie criteria

Bedrag
0€ 50000€
Looptijd
12 maanden 120 maanden
9 aanbiedingen van persoonlijke leningen van 2000 op 18 maanden.
Ik bespaar tot 137,70 dankzij deze vergelijking.
Laatste verificatie : 24/07/2024.
Beobank Lening op afbetaling Confort van 2000€ over 18 maanden
Beste Rente Voorbehouden aan nieuwe klanten
Lening op afbetaling confort beobank
5,90%
€ 116,23
€ 92,14
Of bezoek de website

Het meest aantrekkelijke tarief voor kleine persoonlijke leningen < €8.000! met 5,90% voor looptijden van minder dan 30 maanden

KBC Bank Persoonlijke lening van 2000€ over 18 maanden
vanaf €500
Persoonlijke lening kbc bank
8,25%
€ 118,23
€ 128,14
Of bezoek de website
Mozzeno Collaboratieve Persoonlijke Lening van 2000€ over 18 maanden
Collaboratieve persoonlijke lening mozzeno
8,79%
€ 118,69
€ 136,42
Of bezoek de website
Cetelem Geldreserve Cetelem van 2000€ over 18 maanden
Geldreserve cetelem cetelem
12,50%
€ 121,81
€ 192,58
Niet beschikbaar
Cofidis MyLine van 2000€ over 18 maanden
vanaf €500 35 jaren ervaring
Myline cofidis
14,50%
€ 123,47
€ 222,46
Of bezoek de website
loading...

Gelieve even te wachten terwijl we de resultaten opladen ...

In welke omstandigheden kunt u een krediet van 2000 euro nodig hebben?

Uw krediet van 2.000 euro kunt u gebruiken om een rekening te betalen die u helemaal niet had gepland, zoals een autoreparatie, of voor een uitzonderlijke gebeurtenis. Uw kind gaat bijvoorbeeld naar de universiteit en u moet hem of haar helpen de studentenkamer in te richten.

Er zijn veel manieren om dit te doen en ze zijn erg snel. Je hoeft niet te wachten om dit geld te gebruiken.

De 4 mogelijke oplossingen die wij hebben geanalyseerd zijn

  • de 2.000 euro kasreserve
  • lenen van een vriend of familielid
  • de persoonlijke lening
  • de kredietkaart

1. Een krediet van 2000 euro via een geldreserve

U moet een bank (of een kredietinstelling) vragen om u uw krediet van 2000 euro ter beschikking te stellen, dat u zult gebruiken via de creditcard die bij de rekening hoort. Deze oplossing is snel, de bank vraagt u niet hoe u uw geld uitgeeft en u hoeft geen betalingsbewijzen of facturen over te leggen.

Dit wordt een kasreserve genoemd omdat het geld beschikbaar is in het geval u het nodig hebt, maar het wordt niet in één keer op uw rekening gestort. U beslist wanneer u het geld gebruikt en de aflossing wordt dienovereenkomstig berekend.

U betaalt terug in een tempo dat bij u past. Sommige instellingen eisen echter dat u elke maand een minimumbedrag terugbetaalt. Zodra u een deel van het bedrag terugbetaalt, komt het weer beschikbaar.

U betaalt pro rata rente over het bedrag dat nog moet worden terugbetaald op uw lening van 2.000 euro. Deze rente wordt gewoonlijk aan het eind van de maand afgeschreven. Wanneer u het volledige bedrag hebt terugbetaald, belet niets u om uw reserve te behouden, aangezien het u geen rente meer kost en u het later nodig kunt hebben.

geldexpert.be heeft voor u de kredietaanbiedingen van de verschillende banken in België geselecteerd, om u te helpen bij uw keuze.

2. Geld lenen aan een vriend.

Het is wel bekend dat echte vrienden tellen wanneer je een moeilijke tijd doormaakt, dus je kunt het je veroorloven iemand in je naaste omgeving die over deze reserve beschikt te vragen deze aan je uit te lenen. Je kunt het ook aan iemand in je familie vragen.

Om hen gerust te stellen, doe het op de juiste manier en teken een officiële erkenning van schuld.

3. De persoonlijke lening voor een krediet van 2000 euro

Bij de meeste banken begint de persoonlijke lening vanaf 2 500 €, maar geldexpert.be heeft een lijst opgesteld van banken die een lagere drempel hanteren en een lening vanaf 1 250 € aanbieden.

De persoonlijke lening is interessanter indien zij een langere periode moet bestrijken dan de twee voorgaande voorstellen. U hoeft geen bewijs van betaling te leveren en kunt uw lening van 2000 euro gebruiken zoals u wilt. Zo kunt u uw geld voor verschillende doeleinden gebruiken.

Als u uw rente en de looptijd wilt berekenen, hebben wij een calculator voor persoonlijke leningen opgesteld waarmee u de totale kosten direct kunt weten.

De Beste leningen op afbetaling
(1.500€ / 24 maanden)

4. Krediet 2.000 euro beschikbaar met uw kredietkaart

Het krediet van 2000 euro dat beschikbaar is via de kredietkaart werkt op dezelfde manier als de kasreserve. U leent zonder uw uitgaven te moeten verantwoorden en u betaalt in uw eigen tempo terug.

Beide oplossingen zijn interessant als u snel kunt terugbetalen. In ruil voor de flexibiliteit van het toestel zijn de belangen inderdaad vrij hoog.

De toegewezen lening voor een auto of renovatie

Als uw lening van 2.000 euro voor een specifiek doel bestemd is, kunt u een bestemmingslening aanvragen. Met een autolening, bijvoorbeeld, kunt u een nieuwe auto financieren of de auto die u momenteel bezit repareren.

De werklening kan bestemd zijn voor renovatiewerkzaamheden, een uitbreiding van uw woning, de aankoop van een nieuw verwarmings- of airconditioningsysteem, isolatieverbeteringen, enz.

Voor dit type lening moet u een bewijs overleggen aan uw bank. Dit kunnen ramingen vooraf zijn en facturen zodra het werk is voltooid of de aangekochte grondstoffen indien u het werk zelf uitvoert.

In ruil krijgt u toegang tot preferentiële rentevoeten, die voordeliger zijn dan voor een niet-aangetaste persoonlijke lening.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px