Krediet van 25.000 euros

Een krediet van 25.000 euro aangaan vereist een serieuze voorstudie, zodat uw lening u aan het eind van de operatie niet te veel kost. GeldExpert evalueert de oplossingen die u worden aangeboden, in functie van het gebruik dat u van uw geld wenst te maken.

3 soorten kredieten zijn mogelijk

Krediet van 25000 euros

Bepaal de persoonlijke leningen simulatie criteria

Bedrag
0€ 50000€
Looptijd
12 maanden 120 maanden
13 aanbiedingen van persoonlijke leningen van 25000 op 84 maanden.
Ik bespaar tot 5.289,48 dankzij deze vergelijking.
Laatste verificatie : 22/05/2024.
Cofidis Persoonlijke lening van 25000€ over 84 maanden
35 jaren ervaring
Persoonlijke lening cofidis
9,90%
€ 408,30
€ 9.297,20
Of bezoek de website
Beobank Persoonlijke lening van 25000€ over 84 maanden
Persoonlijke lening beobank
13,00%
€ 445,12
€ 12.390,08
Of bezoek de website
loading...

Gelieve even te wachten terwijl we de resultaten opladen ...

Wat kan ik doen met een lening van 25.000 euro?

Een lening van 25.000 euro kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt: u plant grote werken, u wilt uw hoofdverblijfplaats of een tweede verblijfplaats kopen, u wilt een sabbatjaar nemen om de wereld rond te reizen of aan een persoonlijk project te werken, u hebt absoluut een voertuig nodig, enz.

GeldExpert detailleert de 3 mogelijkheden voor een krediet van 25.000 €:

  1. de onbeperkte persoonlijke lening;
  2. een toegewezen persoonlijke lening voor een voertuig of voor werk;
  3. een hypothecaire lening.

De lening van 25.000 euro via een niet-toegewezen lening

De persoonlijke lening voor een bedrag van 25 000 euro kan u duur komen te staan, omdat de rente vaak hoog is. Neem de tijd om de vergelijker van geldexpert.be te gebruiken om de meest concurrerende organisatie te vinden.

Indien U dit bedrag nodig hebt voor een persoonlijk gebruik dat geen betrekking heeft op uw voertuig, noch op uw woning, blijft dit type lening de meest praktische en snelle oplossing. De bank controleert uw terugbetalingscapaciteit alvorens uw aanvraag te aanvaarden. Zodra het contract is ondertekend, wordt het geld aan u uitbetaald en kunt u het gebruiken zoals u wilt. 

De maandelijkse betalingen staan vast tot de laatste betaling.

De beste Persoonlijke leningen
(25.000€ / 84 maanden)

Wat u moet weten voordat u een lening van 25.000 euro afsluit

Voor uw lening van 25.000 euro, zijn er 3 mogelijkheden te analyseren:

  • een persoonlijke lening zonder bewijs van betaling, een zogenaamde niet-voorbehouden lening, die vrij duur is
  • krediet toegewezen aan de aankoop van een auto of werk in uw huis, vindt u zeer interessante tarieven.
  • de hypothecaire lening die een langere looptijd zal hebben. U moet proberen te onderhandelen zonder hypothecaire inschrijving om de kosten van het krediet te verminderen

Lenen van 25.000 euro via een toegewezen lening

Als uw lening van 25.000 euro bestemd is voor de aankoop van een voertuig of de renovatie van uw huis, is een geoormerkte lening aantrekkelijker dan een niet-geoormerkte lening, omdat u dan een betere rentevoet krijgt, zie hieronder voor de rentevoeten van vandaag.

De getroffen lening werkt op dezelfde manier als de niet-betrokken lening. Het enige verschil is dat u de besteding van uw geld moet verantwoorden door bewijsstukken, ramingen en facturen over te leggen.

De Beste autoleningen in België

De hypothecaire lening ten bedrage van 25.000 euro

Indien u van plan bent uw lening van 25.000 euro te gebruiken voor een onroerendgoedproject, hebt u de mogelijkheid een hypothecaire lening te gebruiken. In dit geval kan het interessanter zijn dan de persoonlijke lening, met voordeligere voorwaarden.

Uw lening van 25.000 euro kan worden gebruikt voor de aankoop van een huis of appartement, een te renoveren huis of een bouwkavel, of het nu gaat om een toekomstige hoofd- of tweede woning. Net als bij een persoonlijke lening moet u maandelijks afbetalingen doen. De rentevoet kan vast of variabel zijn, waardoor de bedragen in de loop der jaren schommelen. De bank stelt u dan voor een hypotheek te nemen om de garantie te hebben dat u tot de laatste vervaldag zult terugbetalen. Indien u tijdens de looptijd van de lening uw maandelijkse aflossingen niet meer kunt betalen, kan de bank beslag leggen op uw eigendom om de lening terug te betalen.

De hypotheek wordt meestal geplaatst op het onroerend goed dat u van plan bent te verwerven, maar het kan ook op een ander onroerend goed worden geplaatst: een ander onroerend goed, een waardevolle auto, een boot, een bedrijf, enz. Wat telt is dat het verhypothekeerde goed de waarde van uw lening 25.000 euro dekt. Om te weten of een hypotheek de beste oplossing is voor uw lening, moet u de totale kosten berekenen, wat iets moeilijker is dan voor een persoonlijke lening. Als u voor een variabele rente kiest, kunt u slechts een schatting maken, want niemand weet met zekerheid hoe de markten zich in de loop der jaren zullen ontwikkelen.

Bovendien moet u rekening houden met een post die snel aanzienlijk kan worden: notariskosten. Voor een hypothecaire lening bent u namelijk verplicht gebruik te maken van de diensten van een notaris. Hij zal u zijn honoraria aanrekenen, maar ook alle belastingen die hij aan de Belgische overheid zal betalen.

Het is aan u om uw berekeningen te maken voordat u zich vastlegt.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px