Snel een krediet van 12.500 € krijgen

Indien u een krediet van 12 500 euro moet aangaan en u dit bedrag snel nodig heeft, beschikt u over verschillende oplossingen die genebank hieronder toelicht.

U krijgt 3 opties aangeboden:

  1. de niet-toegewezen persoonlijke lening; 
  2. een toegewezen persoonlijke lening;
  3. Samenwerkende lening.

Bepaal de persoonlijke leningen simulatie criteria

Bedrag
0€ 50000€
Looptijd
12 maanden 120 maanden
14 aanbiedingen van persoonlijke leningen van 12500 op 48 maanden.
Ik bespaar tot 1.500,48 dankzij deze vergelijking.
Laatste verificatie : 16/04/2024.
KBC Bank Persoonlijke lening van 12500€ over 48 maanden
vanaf €500
Persoonlijke lening kbc bank
8,25%
€ 304,88
€ 2.134,24
Of bezoek de website
Cofidis Persoonlijke lening van 12500€ over 48 maanden
35 jaren ervaring
Persoonlijke lening cofidis
9,49%
€ 311,66
€ 2.459,68
Of bezoek de website
Beobank Persoonlijke lening van 12500€ over 48 maanden
Persoonlijke lening beobank
13,00%
€ 330,91
€ 3.383,68
Of bezoek de website
loading...

Gelieve even te wachten terwijl we de resultaten opladen ...

Voor welk doeleinden kunt u 12500 euro lenen

Het bedrag van 12.500 euro is aanzienlijk en kan u in staat stellen enkele van uw dromen te verwezenlijken. Misschien wilt u uw huis uitbreiden zodat uw gezin minder krap zit, misschien moet u een reis maken waarmee een grote investering gemoeid is, misschien wilt u uzelf een sabbatical year geven om uw bekering voor te bereiden, enz…

Misschien heeft u dit geld op een spaarrekening staan, maar soms is het verstandiger een lening van 12.500 euro af te sluiten dan een rentedragende rekening open te breken. De rente die u op uw lening moet betalen, kan namelijk lager zijn dan het bedrag dat u verdient met het geld dat u opzij zet. Anderzijds is het altijd verstandiger om een minimum aan spaargeld aan te houden om de ups en downs van het leven aan te kunnen.

GeldExpert stelt u zijn kredietvergelijkers ter beschikking, zodat u de instelling kunt vinden die u de laagste rente biedt. U krijgt ook het totale bedrag dat uw krediet u 12.500 euro kost, zodat u kunt vergelijken met wat uw spaargeld u oplevert.

1. Het krediet van 12.500 euro met een niet-toegewezen persoonlijke lening

Banken kunnen u een niet-toegewezen persoonlijke lening voor uw krediet van 12.500 euro aanbieden. De formule is eenvoudig en niet verrassend: de looptijd van uw lening wordt berekend op basis van de maandelijkse betaling die u zich kunt permitteren.

Wanneer u het contract voor uw krediet van 12.500 euro ondertekent, zal de financiële instelling u een schema bezorgen met het maandelijks af te lossen bedrag. Het is aan u om dit bedrag steeds in uw persoonlijk budget op te nemen tot de datum van uw laatste maandelijkse betaling.

Met de persoonlijke lening kunt u zeer snel over het gewenste bedrag beschikken. Het feit dat er geen invloed op is genereert over het algemeen vrij hoge rentevoeten, vandaar het nut om uw operatie voor te bereiden door langs de lening simulator van geldexpert.be te gaan.

De Beste persoonlijke leningen
(12.500€ / 42 maanden)

De lening voor de aankoop van een auto of voor verbouwingswerken

Als u de mogelijkheid hebt, kunt u met een toegewezen persoonlijke lening voor uw krediet van 12.500 euro de rentevoet verlagen in vergelijking met een niet-toegewezen lening. Banken bieden gerichte leningen voor de aankoop van een auto of voor werkzaamheden aan uw huis.

De werking is dezelfde, met een vaste rentevoet en een schema van maandelijkse betalingen die vooraf bekend zijn. Als tegenprestatie moet u uw verbintenis nakomen en het geld dat de bank u leent, alleen gebruiken voor het doel waarvoor u zich heeft verbonden.

Uw schuldeiser zal u dus vragen om uw uitgaven te verantwoorden. Voor de aankoop van een voertuig zult u de factuur moeten overleggen. Voor uit te voeren werkzaamheden zult u vooraf prijsopgaven moeten overleggen, vervolgens facturen voor de aankoop van grondstoffen en facturen van ambachtslieden, indien u de werkzaamheden niet zelf uitvoert.

De beste renovatieleningen
12.500€ op 48 maanden

3. 12.500 euro lenen via een coöperatieve leningorganisatie

Als u niet via het traditionele bankkanaal wilt gaan, kunt u zich wenden tot een organisatie die gespecialiseerd is in collaborative leningen, zoals Mozzeno. Dit bedrijf is belast met het in contact brengen van mensen die een lening moeten afsluiten met mensen die geldreserves hebben en hen willen betalen.

U moet uw dossier samenstellen waarin u uitlegt waarom u een lening van 12.500 euro wilt aangaan. U moet alle garanties geven die garanderen dat uw financiële situatie u in staat zal stellen uw toekomstige schuld af te lossen.

De bank bestudeert uw dossier en controleert uw bewijsstukken alvorens haar goedkeuring te geven. Indien nodig presenteert zij uw project aan personen en bedrijven die zich aan uw project zullen verbinden en u het geld zullen voorschieten.

U moet dan maandelijks uw kapitaal en rente terugbetalen, zodat uw schuldeisers kunnen worden terugbetaald en vergoed.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px