De VISA kredietkaart

De Visa kredietkaart is wereldwijd het meest geaccepteerde betaalmiddel. Ter info: vorig jaar heeft Visa 109 miljard transacties afgehandeld.

Stel de criteria voor "uw" VISA kredietkaart in en vergelijk!

Logo visa

Met een aanwezigheid in meer dan 200 landen zijn de Visa kredietkaarten ontegenzeggelijk het meest geaccepteerde betaalmiddel ter wereld.

Het Visa avontuur begon in 1958 in de Verenigde Staten. Vandaag de dag zijn er 2,5 miljard Visa-kaarten in omloop.

In België is het merk sterk aanwezig en wordt het breed geaccepteerd in de meeste winkels, zowel online als offline.

Veel banken bieden deze kaart aan. Daarom is er een breed gamma aan aanbiedingen. Als toekomstige houder van een kredietkaart is het raadzaam om u voldoende te informeren, dus vergelijk!

Onze mening aangaande de VISA kredietkaarten

De Visa kredietkaart is een veilig betaalmiddel. Het is in staat geweest om mee te evolueren met de tijd en biedt altijd een state-of-the-art service.  Haar wereldwijde aanwezigheid maakt haar een bondgenoot voor reizigers. Er zijn veel aanbiedingen wat betreft kredietkaarten, dus het is belangrijk om ze te vergelijken.

Wat is een VISA kredietkaart?

De Visa kredietkaart is een internationaal betaalmiddel waarmee u, zoals het kenmerk ervan aangeeft, op krediet kunt kopen en ook geld kan opnemen uit de geldautomaat. Ook al moet je meestal aan het begin van de volgende maand terugbetalen. De kaart is echter te vinden in verschillende vormen die we hieronder nader zullen toelichten.

Wanneer & hoe een VISA kredietkaart gebruiken?

Om aankopen te doen in winkels in België: met de meeste Visa kaarten is er aan het einde van de maand een debet. Dit betekent dat uw uitgaven van de maand alleen aan het begin van de volgende maand en zonder rente aan u worden opgedragen. Alleen als u niet op tijd terugbetaalt, wordt er rente in rekening gebracht.

Wanneer u reist: een kredietkaart is bijna onmisbaar, op reis. De meeste autoverhuurbedrijven zullen u vragen om een garantie, om een hotelkamer te boeken, om overal te kunnen betalen zonder zich zorgen te maken over valutawijzigingen.

Voor uw online aankopen: Vandaag de dag exploderen de online verkopen, en tenzij u een PayPal-rekening heeft aangemaakt, heeft u een kredietkaart hiervoor nodig.

Tot slot: in de wereld van vandaag is het moeilijk om zonder kredietkaart te leven.

Que faire avec ca carte de credit visa 1

Wij raden u aan een VISA GOLD kredietkaart aan te schaffen

Een VISA GOLD kredietkaart voor 5 € per jaar! Wat een promotie! Het voegt een gebruikslimiet van 10 000 € toe en een aankoop- en reisverzekeringspakket! Het is bij Beobank dat u dit ongelooflijke aanbod vindt. Het is de Beobank Visa Gold, we konden geen beter aanbod vinden!

De verschillende VISA kredietkaarten: Classic, Gold, Platinium

Het merk Visa geeft internationaal verschillende kredietkaarten uit, waaronder Visa Classic, Gold & Platinum. In België variëren echter een aantal parameters, afhankelijk van de bank en het type kaart dat wordt aangevraagd. Dit zijn in wezen de voordelen die verbonden zijn aan het gebruik ervan en de omstandigheden waarin het wordt uitgegeven.

De Visa Classic kaart geeft over het algemeen aanleiding tot het niet betalen van een jaarlijkse vergoeding, aangezien deze vaak wordt aangeboden na de opening van een zichtrekening.

De Visa Gold kaart is, in tegenstelling tot de Visa Classic kaart, minder belastend, omdat deze een hogere limiet biedt aan de kaarthouder. Daarnaast is het met deze kaart mogelijk om te genieten van verzekeringsproducten zoals een reisverzekering.

De Platinum Visa is beter geschikt voor mensen die veel online aankopen doen alsook voor frequente reizigers.

Er is ook een categorie klanten die hun uitgaven willen controleren en beter willen beheren. Het merk Visa heeft daaraan gedacht door de ontwikkeling van de Visa Prepaid kaart.

Visa cest ici 1

Waar kan ik een Visa kredietkaart aanvragen?

In België zijn er 12 banken die de Visa kredietkaart verkopen.

De laatste jaren zijn de Visa kaarten toegevoegd aan het aanbod op de Belgische markt, met inbegrip van de neobanken.

Natuurlijk moet u meerderjarig zijn, in België wonen en afhankelijk van de kaart die u kiest, moet u voldoende inkomen kunnen aantonen. 

Hoe zit het met de veiligheid van de VISA kredietkaart?

Visa heeft Verified by Visa gelanceerd dat de veiligheid van uw online betalingen garandeert. Deze technologie verzekert uw identiteit.

Visa biedt kaarthouders altijd volledige bescherming tegen fraude met Verified by Visa.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px