Mastercard Gold

Waarom zou u een MasterCard Gold aanvragen? Het is niet voor niets één van de populairste kaarten: deze kaart beantwoordt immers aan vele behoeften op het gebied van verzekeringen en dienstverlening.

Deze handige plastic kaart, dat in het verleden soms moeilijk te verkrijgen was, is nu veel flexibeler. Waarom zou u er geen gebruik van maken?

Wat zijn de voordelen van de MasterCard Gold?

De MasterCard Gold zal u gelukkig maken gunstige verzekeringen op vlak van aankopen en reizen.

Voor uw aankopen geniet u van verzekeringen die u indekken tegen diefstal en beschadiging, maar ook van een verlenging van uw fabrieksgarantie.

Op vlak van reizen krijgt u medische en juridische bijstand, een ongevallenverzekering in het buitenland, een verzekering tegen de diefstal en verlies van uw bagage, vluchtvertragingen en zelfs dekking voor ongevallen tijdens wintersporten.

De voordelen van deze betaalkaart zijn talrijk, maar de voordelen zullen van bank tot bank verschillen. Daarom nodigen wij u uit om alle aanbiedingen te vergelijken via onze kredietkaartvergelijker.

Carte de credit mastercard gold

Hoe kan ik online een kredietkaart aanvragen?

Het online aanvraagproces voor een MasterCard Gold is tegenwoordig zeer eenvoudig. De verschillende stappen voor de aanvraag worden hieronder duidelijk uitgelegd:

  1. Vergelijk de verschillende kaarten die in België beschikbaar zijn. Let op dat u niet op sites terechtkomt die aanbiedingen doen die enkel in Frankrijk geldig zijn. Gebruik ons vergelijkingsinstrument.
  2. Nadat u een gepaste kaart hebt gevonden, surft u verder naar de website van de bank. U kunt ook rechtstreeks surfen naar de lijst van banken gaan die een kredietkaart aanbieden.
  3. Vul het online formulier in op de website van de bank. Voor deze stap hebt u ongeveer 10 minuten nodig.
  4. U ontvangt een principeakkoord. Als deze wordt goedgekeurd, zal de bank een aantal bewijsstukken vragen.
  5. U ontvangt een contract dat ondertekend moet worden nadat alle documenten werden nagekeken en goedgekeurd door de bank.
  6. Uw MasterCard Gold wordt thuis bezorgd via de post.

Wat houdt een Gold-kaart in? Bieden andere uitgevers een gelijkaardig product?

De voordelen van de Gold-kredietkaart

De Gold card heeft altijd een luxe-imago gehad (lees ook ons artikel: “Staat de Gold-kaart gelijk voor luxe?”). Enerzijds ligt de gebruikslimiet meestal veel hoger dan bij andere kaarten. Dit is vandaag echter steeds minder het geval. Kijk naar alle andere aanbiedingen: er is veel concurrentie.

Anderzijds is het grootste voordeel van premiumkaarten het feit dat er verzekeringen zijn inbegrepen die uw aankopen en reizen dekken. Al deze informatie vindt u terug in onze vergelijkingstool, zodat u de beste Gold MasterCard kunt kiezen.

Welke uitgevers bieden een product aan dat gelijkwaardig is aan de MasterCard Gold?

Er zijn nog 2 andere instanties die premiumkaarten uitgeven: Visa Gold en American Express.

De American Express wordt in België minder aanvaard dan Visa of MasterCard. Deze kaarten bieden veel premiumdiensten aan, maar zijn in het algemeen ook duurder.

De beste Gold-kaart

Vindt u de beste Gold-kaart bij MasterCard? Wij waren verbaasd om te ontdekken dat, op basis van prijs-kwaliteitverhouding en op basis van de aangeboden verzekeringen, de Beobank Visa Gold eigenlijk de beste keuze lijkt.

Wie kan een Mastercard Gold aanvragen?

Iedereen die meerderjarig is, in België woont en kan aantonen dat hij voldoende inkomen heeft, kan afhankelijk van het gekozen aanbod online een MasterCard aanvragen.

Verkrijgbare MasterCard Gold kaarten in België + kosten

MASTERCARD GOLD COÛT ANNUEL
Cofidis 5 €
CBC 49 €
KBC 39 €
BNP Paribas Fortis 51 €
Belfius 78 €
ING 48 €
N26 YOU 119 €
Er worden meer dan 80 kaarten aangeboden, waaronder 7 MasterCard Gold-kaarten. Voldoende aanbod voor een goede keuze!

Vergelijk meer dan 80 kredietkaarten

Gebruikslimiet
Gebruikslimiet - slider
020.000
Jaarlijkse kosten van de kaart
Jaarlijkse kosten van de kaart
Financiële aspecten
Financiële aspecten

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px