Bij welke bank vindt u de beste kredietkaart?

Is er een betere kredietkaart op de Belgische markt? Jazeker, er zijn er verschillende en net daarom is het belangrijk te vergelijken. Het zal vooral afhangen van ieders situatie en behoeften. geldexpert.be presenteert en vergelijkt bijna 80 kredietkaarten van banken en neobanken die in België beschikbaar zijn. geldexpert.be is een specialist geworden in het vergelijken van financiële producten, van hypotheken tot zichtrekeningen, consumentenkredieten en nog veel meer.

Welke bank biedt de beste kredietkaart aan?

Welke banken bieden een kredietkaart aan?

De meeste financiële organisaties bieden kredietkaarten aan. Zij zullen er vaak ook voor kiezen om de voorkeur te geven aan Visa of MasterCard in hun aanbod. Dit zijn de 2 belangrijkste spelers op de markt.

De wereld verandert vandaag zeer snel en niet alleen banken bieden kredietkaarten aan. U vindt ook aanbiedingen van neobanken maar ook van winkelketens. Minder bekend is dat sommige crypto valutaplatformen ook Visa- of Mastercard kaarten aanbieden.

Dit alles toont aan dat er een echte concurrentie is ontstaan, tot groot voordeel van de consument die daardoor de opkomst van soms zeer interessante aanbiedingen merkt.

Dus waar vindt u de beste Mastercard of Visa kaart?

Verschillende banken of neobanken zullen u allemaal vertellen dat ze de beste kredietkaart aanbieden. Het is dus waar dat sommige banken zoals Beobank een zeer gediversifieerd en compleet aanbod hebben. Maar we nodigen u toch uit om uw behoeften te definiëren en op die manier het beste aanbod te vinden.

Advies van de redactie:

De beste kredietkaart is afhankelijk van het gebruik en de verzekeringsbehoeften. Gebruik onze vergelijkingstool die tot uw beschikking staat.

Een gratis en up-to-date vergelijking

Het team van geldexpert.be streeft ernaar om de informatie op deze site regelmatig te actualiseren.

We hebben ook de keuze gemaakt om zo compleet mogelijk te zijn door ook kredietkaarten aan te bieden die soms minder bekend zijn, maar die voor sommigen wel “de beste” zouden kunnen zijn.

De aanbiedingen zijn talrijk, ons technisch team heeft een vergelijkingstool met sorteermogelijkheid ontwikkeld. Het is heel speels maar vooral praktisch om “voor u” de beste kredietkaart te vinden.

De mogelijkheid om online een aanvraag in te dienen

Zodra u de vergelijking heeft gemaakt, kunt u op een zeer eenvoudige manier online uw kredietkaart aanvragen. Sinds de ongelukkige Covid-19-periode zijn de regels flexibeler geworden en zijn de online diensten nog meer aanwezig!

Kredietkaarten

Wat zijn de selectiecriteria die geldexpert.be hanteert om de aanbiedingen van de banken te sorteren?

Er zijn verschillende betere kredietkaarten zijn, afhankelijk van uw behoeften en middelen. De aanbiedingen van de banken zijn als volgt gesorteerd:

  • De jaarlijkse kosten: m.a.w. wat de kredietkaart u jaarlijks kost.
  • De gebruikslimiet: uitgedrukt als een maximale maandelijkse uitgave. Deze zal gaan van 750 € voor studenten tot meer dan 10 000 € in sommige andere gevallen. Het is aan u om te beslissen hoeveel u wilt uitgeven, zonder te vergeten dat u het moet terugbetalen.
  • Hoe de kaart werkt in termen van terugbetaling: prepaid, onmiddellijke debitering of op het einde van de maand, of geldreserve.
  • Meer specifieke kenmerken zoals: neobanken, crypto, contactloze betaling…
  • Bonussen die bij de kredietkaart horen: cashback, gratis “miles” voor elke uitgave, clubvoordelen of toegang tot de luchthavenlounges.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px