Keytrade kredietkaarten

Keytrade biedt enkel kredietkaarten uitgegeven door VISA aan.  De voorgestelde reeks is vrij logisch, gaande van de Classic naar de Platinum via de Gold.

De Visa Classic biedt een maandelijkse limiet van 2.000 euro en een aankoopverzekering van 1.500 euro per schadegeval en per jaar (750 euro voor onlineaankopen). Visa Gold biedt een maandelijkse limiet van 5.000 euro en een aankoopverzekering van 2.000 euro per schadegeval per jaar (1.000 euro voor onlineaankopen). Het voegt een uitgebreide reisverzekering toe (annulering, ongeval, verloren bagage, repatriëring, enz.). De Platinum Visa biedt een maandelijkse limiet van 10.000 euro en een aankoopverzekering van 5.000 euro per schadegeval per jaar (1.500 euro voor onlineaankopen). De reisverzekering is nog uitgebreider, met hogere drempels…. hoe hoger je gaat, hoe meer voordelen je krijgt.

Keytrade aanbiedingen in vergelijkingstabel

Keytrad visa classic

Keytrade Visa Classic

Keytrade visa gold

Keytrade Visa Gold

Keytrade visa platinium

Keytrade Visa Platinum

*De kredietkaarten aangeboden door Keytrade zijn het eerste jaar steeds gratis. Daarna wordt de gratis kredietkaart elk jaar verlengd op voorwaarde dat u ten minste 12 transacties per jaar doet. Anders betaalt u 25 euro per jaar voor een VISA Classic, 50 euro per jaar voor een VISA Gold en 150 euro per jaar voor een VISA Platinum.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px