ING Bank LOGO

ING kredietkaarten

Ontdek de 3 kredietkaarten die ING aanbiedt en ontdek de belangrijkste informatie over de voordelen die ze bieden, zoals hun betalingslimieten, de jaarlijkse kosten die ermee gepaard zijn en nog veel meer.

ING Visa Classic kredietkaart

De Visa Classic kost € 22 per jaar, met een maandelijkse limiet van € 500 tot € 5.000. Het omvat een reisverzekering (tot € 130.000 per reis), aankoopbescherming (€ 1.000 per jaar) en extra bescherming voor internetaankopen (€ 500 per jaar).

ING Mastercard Gold kredietkaart

De Mastercard Gold kost € 48 per jaar. Over de maandelijkse limiet kan onderhandeld worden wanneer u het contract afsluit. Deze kredietkaart biedt dezelfde verzekering als de Visa Classic, maar met hogere drempels: € 230.000 per reis voor de reisverzekering, € 8.000 per jaar voor aankoopbescherming en € 1.250 per jaar voor extra internetaankoop bescherming.

Het omvat ook andere verzekeringen zoals een annuleringsverzekering voor reizen, een uitgebreide fabriekwaarborg en een garantie tegen kaartfraude. Lees hier meer informatie over MasterCard Gold

ING Mastercard

De ING Card Mastercard is een flexibele kredietkaart. U kunt uw uitgaven in één of meer termijnen terugbetalen en geld overschrijven naar om het even welke andere Belgische rekening wanneer u het nodig hebt.

De aanbiedingen van de ING kredietkaart in een notendop:

Ing-mastercard. Png

ING MasterCard

Ing-visa-classic. Png

ING Visa Classic

Ing-mastercard-gold. Png

ING Mastercard Gold

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px