Crypto bankkaart

De kredietkaart rechtstreeks gekoppeld aan jouw crypto-geld

Heb je Bitcoins of andere cryptovaluta? Crypto maakt zijn debuut in België en biedt maar liefst 5 VISA-kaarten aan.

Geldexpert.be heeft ze voor jou getest! Het openen van zo’n zichtrekening is eenvoudig en snel!

Ontvang een bonus van $25 bij het openen van een rekening

Logo crypto e1710235600123

Crypto, wat is dat? Wie is het?

Crypto wordt aangeboden door het bedrijf “Monaco” en is een portefeuille voor het online beheer van jouw cryptovaluta. Met een succesvolle lancering in Hong Kong en Singapore heeft het al aanzienlijke bekendheid verworven in Azië.

Het project is gefundeerd op hun eigen valuta, de CRO. Hierbij bieden ze een uitgebreide portefeuille aan waarmee je tot 50 verschillende cryptovaluta’s en 5 fiat-valuta’s (zoals euro’s en dollars) kunt beheren.

Na verkrijging van VISA-goedkeuring, biedt MONACO nu VISA-betaalkaarten aan die rechtstreeks zijn gekoppeld aan jouw Crypto-account.

Met het succes in Azië en de Verenigde Staten heeft MONACO nu zijn aandacht gericht op de Europese markt, wat aangeeft dat het bedrijf streeft naar wereldwijde beschikbaarheid en acceptatie van hun innovatieve crypto-oplossingen.

Cash back, geschenken en voordelen

Het sterke punt van Crypto is, naast het feit dat je jouw Bitcoins direct kunt uitgeven, de ongelooflijke kortingen die het biedt!

Hier zijn enkele aanvullende details over de voordelen die je kunt verwachten:

 1. Cashback: Geniet van 1 tot 5% cashback, afhankelijk van de gekozen kredietkaart. Er zijn verschillende kaartopties, variërend van volledig gratis tot kaarten waarvoor je nog 1 miljoen CRO (cryptovaluta) moet blokkeren voor een periode van 6 maanden.
 2. Entertainment-abonnementen: Bij bepaalde VISA-kaarten kunnen aanbiedingen zoals Spotify, Netflix en Amazon Prime-abonnementen beschikbaar zijn, afhankelijk van het niveau van de door jou gekozen kaart.
 3. Kortingen bij online winkels: Profiteer van kortingen bij bepaalde online winkels, waardoor je extra besparingen kunt realiseren.
 4. Overige voordelen: Ontdek andere voordelen die mogelijk beschikbaar zijn op basis van de specifieke VISA-kaart die je kiest.
 
Met Crypto kun je niet alleen betalen met cryptovaluta, maar ook genieten van diverse voordelen en kortingen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar meer dan alleen een traditionele betaalmethode.
Partenaires-avantages-de-la-carte-de-credit-crypto. Png
Crypto. Com disponible en belgique

Crypto.com

Gratis VISA kredietkaart. Krijg 50$ bonus met de code qys3354nby om uw rekening te openen.

Wat zijn de verschillende Crypto kredietkaarten en hun voordelen?

Carte visa crypto bleue

Visa Crypto Midnight Blue Privileges

Carte visa crypto rouge

Visa Crypto Ruby Steel Privileges

Carte visa crypto verte

Visa Crypto Jade Green Privileges

Carte visa crypto blanche

Visa Crypto Icy White Privileges

Carte de credit crypto metal noire

Visa Crypto Obsidian Black Privileges

Wat is een CRO en wat is de waarde ervan?

Een CRO is een cryptomunt die specifiek is voor het bedrijf Monaco via zijn CRYPTO-aanbod. De waarde ervan was op het moment van schrijven van dit artikel, op 27 augustus 2020, 0,1448 €.

Koers crypto valuta cro cro 1024x663 1

De CRO doet het meestal goed, maar we raden je aan om je voorzorgsmaatregelen te nemen en je risico in te calculeren voordat je geld voor 6 maanden blokkeert. Je kunt een leuke verrassing krijgen met prijsinflatie, maar het omgekeerde kan ook gebeuren.

Crypto. Com disponible en belgique

Crypto.com

Gratis VISA kredietkaart. Krijg 50$ bonus met de code qys3354nby om uw rekening te openen.

Hoe open je een Crypto-rekening en krijg je jouw Visa-kaart?

GeldExpert heeft het openen van een Crypto-account voor jou getest en het proces bleek zeer eenvoudig en snel te zijn.

Hier zijn de gedetailleerde stappen om jouw Crypto.com-rekening te openen:

Ontvang een uitnodiging: Klik op de link om het aanbod te ontvangen en vraag jouw uitnodiging per e-mail aan.

 1. Download de Crypto-app: Ontvang een link om de Crypto-app te downloaden, beschikbaar voor zowel Android- als iOS-gebruikers.
 2. Vul je gegevens in: Vul je contactgegevens in, scan je identiteitskaart of paspoort, en maak een selfie om je identiteit te valideren.
 3. Bewijs van adres: Als je een gratis Visa-kaart wilt bestellen, dien je een bewijs van adres te sturen, bijvoorbeeld een telefoonrekening.
 4. Wacht op goedkeuring: Na het indienen van je gegevens, ontvang je binnen enkele dagen goedkeuring en toegang tot je nieuwe Crypto-betaalkaart.
 5. Verwijs vrienden door: Je kunt ook vrienden doorverwijzen en hen een welkomstgeschenk van $50 geven.
Bitcoin crypto monnaie

Hoe de $50 bonus bekomen bij Crypto.com?

Zodra uw account actief is, kunt u ervoor zorgen dat u uw $50-geschenk kunt ontgrendelen en uw Visa-kaart kunt bestellen.

50 euros bonus crypto kaart

Om in aanmerking te komen voor het welkomstgeschenk van $50 zijn er drie criteria waaraan moet worden voldaan:

 • Aanschaf van CRO-munten: Beginnend bij 1000 CRO’s, wat momenteel gelijkstaat aan $144. Je kunt je portemonnee volledig overzetten vanuit platforms zoals Binance of Coinbase en betalen met bijvoorbeeld Bitcoin. Deze CRO’s kunnen later worden ingewisseld en desgewenst worden uitgegeven met je Visa-kaart.
 • Bewaring van de gekochte CRO-munten: De aangeschafte CRO-munten moeten gedurende een periode van 6 maanden op je Crypto-account worden bewaard. Gedurende deze tijd kun je echter wel profiteren van de voordelen die eraan verbonden zijn.
 • Metal Ruby Steel Privileges kaart: Het welkomstgeschenk van $50 is verkrijgbaar bij de Metal Ruby Steel Privileges kaart. Het is belangrijk op te merken dat er al een volledig gratis kaart beschikbaar is, met een permanente 1% korting op al je aankopen. Deze formule vereist geen storting, maar je krijgt hierbij niet de $50 bonus.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px