Beobank Premium Flying Blue World Mastercard kredietkaart

Deze betaalkaart is speciaal bedoeld voor frequente reizigers vanwege de gebruikskosten. Deze investering kan zich snel terugbetalen dankzij de vele voordelen die de Flying Blue World by BeoBank Premium kredietkaart biedt.

Voor elke euro die u met uw kaart betaalt, krijgt u 1,25 Miles. Deze Miles worden elke maand op uw Flying Blue-rekening gestort. U kunt deze Miles inwisselen voor vluchten of andere voordelen.

U profiteert van een exclusief verzekeringspakket, waaronder een reisannuleringsverzekering, internationale reisbijstand, een verzekering voor vertraagde en zoekgeraakte bagage, enz. Maar ook aankoopverzekering en uitgebreide garantieverzekering.

De jaarlijkse kosten van de bankkaart bedragen 150 euro, en voor een kredietopening van bijvoorbeeld 6000 euro bedraagt het jaarlijkse kostenpercentage 14.99%.

Het eerste jaar biedt BeoBank u 5000 mijlen als welkomstgeschenk.

Beobank premium flying blue world mastercard

Voordelen

BETAALBAAR

LIMIET

VEILIGHEID

INTERNAT.

BONUS

BEHEER

REIZEN

VERZEKERINGEN

Kosten van de Beobank premium flying blue world mastercard

De Beobank Premium Flying Blue World Mastercard is verkrijgbaar voor € 150 per jaar. Betaling in het buitenland is gratis. Voor een open kredietlijn van bijvoorbeeld € 5.000 bedraagt het jaarlijks kostenpercentage 14.99%.

Is dit de juiste kaart voor u? Gebruik onze kredietkaartvergelijker

Gebruikslimiet van de Beobank premium flying blue world mastercard

De maandelijkse gebruikslimiet is €5600, €1000 per dag in België en €1100 in het buitenland.

Bonus miles

De Beobank Premium Flying Blue World Mastercard, speciaal ontworpen voor Flying Blue-deelnemers, biedt u alle voordelen van een echte kredietkaart. Bovendien kunt u Miles sparen zelfs als u niet reist. En u kunt deze Miles inwisselen voor vliegtickets of andere cadeaus.

1€ uitgegeven = 1,25 miles (1,5 miles indien uitgegeven met KLM of Air-France)

Ontvang mijlen op uw aankopen: telkens u uw kaart gebruikt om een aankoop te betalen, ontvangt u mijlen. Waar u ook bent in de wereld en wat u ook koopt met uw kaart (restaurant, parking, concert, supermarkt, enz.).

Met elke aankoop die u met uw kaart doet, verlengt u de geldigheid van uw Flying Blue Miles-saldo met 24 maanden. Als u uw kaart regelmatig gebruikt, is uw Miles-saldo dus veilig, zelfs als u tijdens een bepaalde periode niet vliegt.

Er zijn nog andere soorten Getrouwdheidsprogramma’s, waaronder het Neckermann-programma, dat ook reis-gerelateerd is.

Exclusives verzekeringen Beobank premium flying blue world mastercard

Reisannulatieverzekering

Deze verzekering vergoedt u de niet-verhaalbare kosten bij annulering of onderbreking van uw reis – als gevolg van ernstige ziekte, in geval van schade aan uw woning of werkplaats binnen 10 dagen voor uw vertrek en waarvan de ernst uw aanwezigheid vereist – in geval van verlies of diefstal van uw identiteitsdocumenten (paspoort of identiteitskaart) binnen 30 dagen voor uw vertrek en waardoor de reis moet worden geannuleerd voor een bedrag van maximaal € 6.000 per schadegeval en per jaar, op voorwaarde dat u de reis volledig heeft betaald met uw creditcard of met mijlen die u heeft gespaard met uw creditcard, en met een inhouding van € 50 per schadegeval

Reisongevallenverzekering

Vliegtuig, trein, boot: betaal uw tickets met de kaart. De verzekering dekt u in geval van overlijden of blijvende volledige invaliditeit ten gevolge van een ongeval tijdens een reis met het openbaar vervoer voor een bedrag van maximaal 250.000 euro, evenals uw echtgeno(o)t(e) en kinderen jonger dan 23 jaar wanneer zij met u of afzonderlijk reizen.

Verzekering voor vertraagde vluchten of internationale treinen en gemiste aansluitingen

De verzekering vergoedt u tot 250 euro (maaltijden, verfrissingen en hotel) in geval van vertraging (4 uur of meer) of annulering van uw internationale vlucht of trein, niet-toelating of gemiste aansluitingen tijdens uw reis.

Vertraagde en verloren bagage verzekering

De verzekering dekt uw essentiële aankopen die met uw creditcard zijn betaald als uw bagage meer dan 4 uur te laat is, tot € 350 voor aankopen die binnen de eerste 48 uur na uw aankomst zijn gedaan en tot € 650 binnen de volgende 48 uur (wanneer uw bagage als definitief verloren wordt beschouwd).

Beobank premium flying blue world mastercard bijstand

Bijstand op internationale reizen

 De verzekering biedt u bijstand in het buitenland (24 uur per dag beschikbaar), medische diensten (evacuatie en repatriëring, toezending van geneesmiddelen, voorschotten voor ziekenhuisopname, enz.), juridische diensten (juridische bijstand en borgstelling) en persoonlijke diensten (vertaaldienst, dringende boodschap die naar uw familie moet worden gestuurd, enz.)

Aankoopverzekering voor de Beobank flying blue world mastercard

Aankoop verzekering

Je betaalt je aankopen met je kredietkaart en je hebt gelijk. De verzekering dekt uw aankopen van minstens 50 euro, betaald met de kaart in België en in het buitenland, gedurende 200 dagen na de datum van aankoop in geval van diefstal of accidentele schade tot een bedrag van 3.000 euro per schadegeval en per jaar.

Verlengde garantie

U hebt een verlenging van de oorspronkelijke garantie met één jaar (bovenop de fabrieksgarantie van twee jaar) op een reeks huishoudelijke apparaten (“witte” producten), elektronische audio- en videoapparatuur (“bruine” producten) en IT-apparatuur voor privégebruik (“grijze” producten). De verzekering dekt toestellen ter waarde van minstens 50 euro die u in een winkel in België hebt gekocht en met uw Beobank-kredietkaart hebt betaald, tot 2.000 euro per schadegeval en per jaar.

Wijze van vergoeding van gemaakte kosten

De lening kan worden terugbetaald op de manier die u het beste uitkomt

  • Onmiddellijk het hele bedrag
  • Elke maand een minimum bedrag van € 25:
    • 1/18e voor een kredietlijn van minder dan € 5.000
    • 1/20e voor een kredietlijn van meer dan € 5.000

Veiligheid

Het Beobank Extra World Mastercard 3D Secure systeem biedt u meer veiligheid voor uw betalingen en beschermt u in geval van fraude.

Als u de functie activeert, ontvangt u een eenmalige geheime code per sms voor elke online-transactie met uw Mastercard. Het 3D Secure systeem zal u dan vragen deze code in te voeren om uw online betaling te valideren.

Als de functie niet geactiveerd is, zult u helaas geen transacties kunnen verrichten op sites die dit systeem gebruiken.

BeoBank Online

Met de online dienst van BeoBank kunt u uw saldo’s controleren, verrichtingen uitvoeren, rekeningen betalen, geld overschrijven, enz. rechtstreeks vanop uw computer, zonder dat u daarvoor naar een kantoor moet gaan.

De voordelen van de Premium Flying Blue MasterCard in detail

Beobank Premium Flying Blue World Mastercard in detail
FINANCIËLE KANTEN
Jaarlijkse kosten 150 €
Gebruikslimiet 5600 €
JPK 14.99%
Kosten voor geldautomaatopnames (EU) 2,5% min 5 € en max 15 €
Kosten voor geldopnames bij geldautomaten (buiten de EU) 2,5% min 5 € en max 15 €
-
BONUS
Cashback Image
Miles Image 1 uitgegeven = 1,25 miles
Voordelen Image In aanmerking komen voor de RTL voordeelclub
Kortingen Image
Toegang Lounge airport Image
-
AANKOPEN
Online winkelen verzekering Image
Verlengde garantie Image 1 jaar extra op een reeks producten Tot €2000
Aankoop verzekering Image Diefstal of beschadiging gedurende 200 dagen
Tot 3000 €
Beste prijs garantie Image
Verzekering tegen fraude Image Verzekering MasterCard
-
REIZEN
Annuleringsverzekering Image Tot 6000 €
Vluchtvertragingsverzekering Image Tot 250 €
Vertraagde/verloren bagage verzekering Image Tot 350 €/650 €
Ziektekostenverzekering in het buitenland Image Tot €250.000 voor u en uw gezinsleden
Voertuig-/fietsassistentie Image Materiële schade aan een huurvoertuig / €1000
Bijstand aan mensen Image in geval van een voorval in het buitenland, tot 125.000 euro

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px