Kredietkaart Beobank World Travel MasterCard

De Beobank World Travel MasterCard is voor mensen die minstens 3 weken per jaar reizen.

Behalve het feit dat elke euro die u met de World Travel MasterCard uitgeeft 1 gratis mijl oplevert, is er ook een internationale reisbijstandsverzekering inbegrepen.

De kaart bevat ook een aankoopverzekering en een bonus voor de waarborguitbreiding, naast de garantie van 2 jaar die de fabrikant waarborgt.

De vaste jaarlijkse kosten van de Beobank World Travel bedragen 50 euro per jaar. U krijgt toegang tot een kredietlijn, met een jaarlijks kostenpercentage van 12,49%.

Voor elke aanvraag voor de Beobank World Travel MasterCard biedt Beobank u 5.000 bonusmijlen aan.

Opgelet: de Beobank World Travel MasterCard kredietkaart is niet langer beschikbaar vanaf 26 april 2021.

Beobank brengt dit product niet langer op de markt. Deze werd vervangen door de Beobank Elite Travel Mastercard, die min of meer dezelfde voorwaarden heeft.

4

De voordelen:

BETAALBAAR

LIMIETEN

VEILIGHEID

INTERNATIONAAL

BONUS

BEHEER

REIS

VERZEKERINGEN

Kosten van de Beobank World Travel MasterCard

De Beobank World Travel MasterCard is verkrijgbaar voor 50 € per jaar. Er zijn geen kosten verbonden aan betalingen in het buitenland. Voor een open kredietlijn van bijvoorbeeld 5.000 € bedraagt het jaarlijks kostenpercentage 12,49%.

Limieten van de Beobank World Travel Mastercard

De maandelijkse limiet is 5.500 € waarvan 1.000 € per dag in België en 1.100 € in het buitenland.

Bonus miles

Met de World Travel kaart kunt u aankopen met uw Beobank kredietkaart omzetten in mijlen. Deze “miles” kan u nadien gebruiken voor de aankoop van vliegtuig- of treintickets.

1 euro uitgegeven = 1 mile

Aangezien de mijlen niet aan een bepaalde luchtvaartmaatschappij gebonden zijn, bent u vrij om uw bestemming en reisdata te kiezen. U kunt met deze mijlen zelfs met de Thalys, Eurostar, TGV of ICE reizen.

Exclusieve verzekeringen

Reisverzekering

Betaal al uw vervoertickets (trein, vliegtuig of boot) met uw kaart. De verzekering dekt u in geval van overlijden of permanente volledige invaliditeit ten gevolge van een ongeval tijdens een reis met het openbaar vervoer voor een bedrag van maximaal 250.000 €, evenals uw echtgenoot en kinderen die jonger zijn dan 23 jaar wanneer zij samen met u of afzonderlijk reizen.

Vlucht- of internationale treinvertraging / gemiste aansluiting

De verzekering vergoedt u tot 250 € onkosten (maaltijden, verfrissingen en hotel) in geval van vertraging (4 uur of meer) of in geval van annulering van uw internationale vlucht of treinrit en in geval van niet-toelating of gemiste aansluitingen tijdens uw reis.

Vertraging en Verlies van bagage

De verzekering dekt de essentiële aankopen die u met uw kredietkaart moet betalen wanneer uw bagage meer dan 4 uur te laat aankomt. De verzekering dekt tot 350 € voor aankopen die gedaan zijn in de eerste 48 uur na uw aankomst en tot 650€ tijdens de volgende 48 uur (wanneer uw bagage als definitief verloren beschouwd wordt).

Beobank World Travel Mastercard bijstand

Internationale reisbestand

De verzekering biedt u bijstand in het buitenland (24 uur per dag beschikbaar) voor medische kosten (evacuatie en repatriëring, toezending van geneesmiddelen, voorschotten voor ziekenhuisopname, enz.), juridische kosten (administratieve kosten, borgstelling) en persoonlijke kosten (vertaaldienst, dringende boodschap naar uw naasten, enz.)

Schadeverzekering huurauto

Deze verzekering dekt voertuigen die u voor een periode van maximaal 31 dagen door u gehuurd worden. In geval van materiële schade zijn de reparatiekosten van het voertuig gedekt voor het bedrag van de vrijstelling dat in het huurcontract wordt bepaald.

 • In geval van diefstal van het voertuig tijdens de huurperiode is het bedrag van de vrijstelling dat u wordt aangerekend gedekt.
 • Maximaal 1.000 euro per jaar
 • Vrijstelling van 50 EUR

Beobank World Travel Mastercard aankoopverzekering

Aankoopverzekering

U hebt gelijk om al uw aankopen te doen met uw kredietkaart. De verzekering dekt aankopen van minstens 50€, betaald met de kaart in België en in het buitenland, voor een periode van 200 dagen na aankoop in geval van diefstal. De verzekering dekt ook accidentele schade voor een bedrag van 3.000 € per schadegeval en per jaar.

Verzekering online winkelen

Met uw Beobank kaart kunt u veilig winkelen via uw PC, tablet of smartphone. In geval van niet-levering of beschadiging van nieuwe goederen ter waarde van minstens 50 euro die niet via een veilingsite online gekocht werden in de Europese Unie of in de Verenigde Staten, komt de verzekeraar tussenbeide om een oplossing te vinden.

De Safe online verzekering komt tussenbeide wanneer:

 • er geen oplossing wordt gevonden
 • er kosten zijn die oplopen tot 1.250 euro per schadegeval en per jaar

Waarborgverlening

U krijgt een jaar verlenging op de oorspronkelijke waarborg (bovenop de fabrieksgarantie van 2 jaar) op een hele reeks huishoudelijke apparaten (“witte producten”), elektronische audio- en videoapparatuur (“bruine producten”) en computerapparatuur voor privégebruik (“grijze producten”). De verzekering dekt toestellen ter waarde van minstens 50€ die in een winkel in België gekocht zijn met uw Beobank kredietkaart voor bedragen van maximaal 2.000€ per schadegeval en per jaar.

Vergoeding van de gemaakte kosten

U kan verkiezen om de lening op één van de volgende manieren terug te betalen:

 • Onmiddellijke terugbetaling van het volledige bedrag
 • Een minimum maandelijks bedrag van 25 euro:
  • 1/18de voor een kredietlijn van minder dan 5.000 €
  • 1/20ste voor een kredietlijn van meer dan 5.000 €

Veiligheid

Aan de hand van het 3D Secure Beobank Extra World Mastercard-systeem worden uw betalingen beter beveiligd en bent u beschermd in geval van fraude. Als u de functie activeert, ontvangt u een eenmalige geheime code per SMS voor elke online transactie met uw Mastercard. Het 3D Secure-systeem zal u dan vragen om deze code in te voeren om uw online betaling te bevestigen. Als de functie niet geactiveerd is, zult u helaas geen transacties kunnen verrichten op sites die gebruik maken van dit systeem.

BeoBank Online

Met de online dienst van Beobank kunt u uw saldo’s controleren, verrichtingen doen, rekeningen betalen, geld overschrijven, enz., rechtstreeks vanaf uw computer, zonder dat u naar een kantoor hoeft te gaan.

De voordelen van de Beobank World Travel MasterCard:

De Beobank World Travel Mastercard in detail
FINANCIËLE KENMERKEN
Vaste jaarlijkse kosten 50 €
Limiet 5 500 €
JKP 12,49%
Afhaal aan betaalautomaat (EU) 2,5% min 5 € et max 15 €
Afhaal aan betaalautomaat (buiten EU) 2,5% min 5 € et max 15 €
-
BONUS
Cashback Image
Miles Image 1 € uitgegeven = 1 mijl
Voordelen Image Geniet van de voordelen van RTL TVI en BEL RTL.
Kortingen Image
Toegang luchthaven lounge Image
-
AANKOPEN
Online aankoopverzekering Image Tot 1250 €
Waarborgverlening Image
Aankoopverzekering Image Diefstal of beschadiging voor een periode van 200 dagen
Tot 3000 €
Beste prijs Image
Fraudeverzekering Image Basic MasterCard-verzekering
-
REIZEN
Annuleringsverzekering Image Tot 6000 €
Vluchtvertragingsverzekering Image Tot 250 €
Verzekering tegen vertraagde/verloren bagage Image Tot 650 €
Medische bijstand in het buitenland Image Tot 250.000 € voor u en uw gezinsleden
Bijstand voor voertuig/fiets Image Schade aan een huurvoertuig / € 1.000 €
Persoonlijke bijstand Image in geval van een voorval in het buitenland, tot 125.000 €

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px