Beobank Elite Travel MasterCard

De Beobank World Elite Mastercard is bedoeld voor mensen die minstens 3 weken per jaar reizen.

Naast het feit dat met de Elite Travel Mastercard 1 euro uitgegeven = 1 mijl gratis is, is ook een internationale bijstandsverzekering inbegrepen.

De kaart omvat ook een aankoopverzekering en een bonus voor de verlenging van de garantie, bovenop de garantie van 2 jaar van de fabrikant.

De jaarlijkse kostprijs van de BeoBank Elite Travel bedraagt € 60 per jaar of € 80 voor de METAL-versie. Het geeft u toegang tot een kredietlijn, met een jaarlijks percentage van 15.99%.

Elite-travel-mastercard-beobank-metal

Voordelen:

BETAALBAAR

LIMIET

VEILIGHEID

INTERNAT.

BONUS

BEHEER

REIZEN

VERZEKERINGEN

Kosten van de Beobank Elite Travel Mastercard

De Beobank Elite Travel MasterCard is verkrijgbaar voor 60 euro per jaar. Er zijn geen kosten verbonden aan betalingen in het buitenland. Voor een kredietlijn van onbepaalde duur van bijvoorbeeld € 4.500 bedraagt het jaarlijks kostenpercentage 15.99%. Een metallic versie van de Beobank kredietkaart is beschikbaar voor een extra €20

Gebruikslimiet van de Beobank Elite Travel Mastercard

De maandelijkse gebruikslimiet is €4400, €1000 per dag in België en €1100 in het buitenland.

Bonus miles

Met de Elite Travel kaart kunt u uw aankopen met uw beobank kredietkaart omzetten in miles die u kunt omzetten in vliegtuig- of treintickets.

1 uitgegeven = 1 mile

Aangezien mijlen niet gebonden zijn aan een specifieke luchtvaartmaatschappij, bent u vrij om een bestemming en data te kiezen. En u kunt zelfs met de trein reizen met Thalys, Eurostar, TGV of ICE.

Exclusieve verzekering

Reisongevallenverzekering

Vliegtuig, trein, boot: betaal uw tickets met de kaart. De verzekering dekt u in geval van overlijden of blijvende volledige invaliditeit als gevolg van een ongeval tijdens een reis met het openbaar vervoer voor een bedrag van maximaal 250.000 euro, evenals uw echtgenoot/echtgenote en kinderen jonger dan 23 jaar wanneer zij met u of afzonderlijk reizen.

Verzekering voor vertraagde vluchten of internationale treinen en gemiste aansluitingen

De verzekering vergoedt u tot 250 euro (maaltijden, verfrissingen en hotel) in geval van vertraging (4 uur of meer) of annulering van uw internationale vlucht of trein, niet-toelating of gemiste aansluitingen tijdens uw reis.

Vertraagde en verloren bagage verzekering

De verzekering dekt uw essentiële aankopen die met uw kredietkaart zijn betaald als uw bagage meer dan 4 uur te laat is, tot € 350 voor aankopen die binnen de eerste 48 uur na uw aankomst zijn gedaan en tot € 650 binnen de volgende 48 uur (wanneer uw bagage als definitief verloren wordt beschouwd).

Beobank Elite Travel Mastercard bijstand

Bijstand op internationale reizen

 De verzekering biedt u bijstand in het buitenland (24 uur per dag bereikbaar), medische diensten (evacuatie en repatriëring, toezending van geneesmiddelen, voorschotten voor ziekenhuisopname, enz.), juridische diensten (juridische bijstand en borgstelling) en persoonlijke diensten (vertaaldienst, dringende boodschap die naar uw familie moet worden gestuurd, enz.)

Schadeverzekering huurauto

Wanneer u een voertuig huurt voor maximaal 31 dagen, zijn in geval van materiële schade de reparatiekosten van het voertuig gedekt voor het bedrag van het eigen risico dat in het huurcontract is bepaald.

  • In geval van diefstal van het voertuig tijdens de huurperiode is het bedrag van het eigen risico dat u wordt aangerekend, gedekt.
  • Maximaal 1.000 euro per jaar.
  • Eigen risico 50 euro.

Aankoop verzekering voor de Beobank Elite Travel Mastercard

Verzekering

Je betaalt je aankopen met de Beobank Elite Travel Mastercard en je hebt gelijk. De verzekering dekt uw aankopen van minstens 50 euro, betaald met de kaart in België en in het buitenland, gedurende 200 dagen na de datum van aankoop in geval van diefstal of accidentele schade tot een bedrag van 3.000 euro per schadegeval en per jaar.

Online winkelen verzekering

Met uw Beobank kaart kunt u veilig shoppen op uw PC, tablet of smartphone. In geval van niet-levering of beschadiging van nieuwe goederen ter waarde van ten minste 50 euro die via een onlinewinkel (maar niet via een veilingsite) in de Europese Unie of de Verenigde Staten zijn gekocht, komt de verzekeraar tussenbeide bij de verkoper om een bevredigende oplossing te vinden.

Veilige online verzekering grijpt in:

-wanneer er geen oplossing wordt gevonden;

-tot 1.250 euro per schadegeval en per jaar.

Verlengde garantie

U beschikt over een verlenging van de oorspronkelijke garantie met één jaar (bovenop de fabrieksgarantie van twee jaar) op een hele reeks huishoudelijke apparaten (“witte” producten), elektronische audio- en videoapparatuur (“bruine” producten) en computerapparatuur voor privégebruik (“grijze” producten). De verzekering dekt toestellen ter waarde van minstens 50 euro die u in een winkel in België hebt gekocht en met uw Beobank-kredietkaart hebt betaald, tot 2.000 euro per schadegeval en per jaar.

Wijze van vergoeding van gemaakte kosten

De lening kan worden terugbetaald op de manier die u het beste uitkomt

  • Onmiddellijk het hele bedrag
  • Elke maand een minimum bedrag van € 25:
    • 1/18e voor een kredietlijn van minder dan €5000
    • 1/20e voor een kredietlijn van meer dan €5000

Veiligheid

Het Beobank Extra Elite Mastercard 3D Secure systeem biedt u meer veiligheid voor uw betalingen en beschermt u in geval van fraude.

Als u de functie activeert, ontvangt u een eenmalige geheime code per sms voor elke online-transactie met uw Mastercard. Het 3D Secure systeem zal u dan vragen deze code in te voeren om uw online betaling te valideren.

Als de functie niet geactiveerd is, zult u helaas geen transacties kunnen verrichten op sites die dit systeem gebruiken.

BeoBank Online

Met de online dienst van BeoBank kunt u uw saldo’s controleren, verrichtingen uitvoeren, rekeningen betalen, geld overschrijven, enz. rechtstreeks vanop uw computer, zonder dat u daarvoor naar een kantoor moet gaan.

De voordelen van de Beobank Elite Travel MasterCard in detail

Beobank Elite Travel Mastercard in detail
FINANCIËLE KANTEN
Jaarlijkse kosten 60 €
Gebruikslimiet 4 400 €
JPK 15.99%
Kosten voor geldautomaatopnames (EU) 2,5% min 5 € en max 15 €
Kosten voor geldopnames bij geldautomaten (buiten de EU) 2,5% min 5 € en max 15 €
-
BONUS
Cashback Image
Miles Image 1 uitgegeven = 1 mijl
Voordelen Image
Kortingen Image
Toegang Lounge airport Image
-
AANKOPEN
Online winkelen verzekering Image Tot 1250 €
Verlengde garantie Image
Aankoop verzekering Image Diefstal of beschadiging gedurende 200 dagen
Tot 3000 €
Beste prijs garantie Image
Verzekering tegen fraude Image Verzekering MasterCard
-
REIZEN
Annuleringsverzekering Image Tot 6000 €
Vluchtvertragingsverzekering Image Tot 250 €
Vertraagde/verloren bagage verzekering Image Tot 650 €
Ziektekostenverzekering in het buitenland Image Tot €250.000 voor u en uw gezinsleden
Voertuig-/fietsassistentie Image Schade aan een huurvoertuig / €1000
Bijstand aan mensen Image in geval van een voorval in het buitenland, tot 125.000 euro

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px