Kredietkaart Beobank Visa Gold

De Beobank Visa Gold kredietkaart is een eersteklas kaart vanwege de superieure voordelen ten opzichte van de andere traditionele kaarten.

Met de Beobank Visa Gold profiteert u van een krediet tot 3800 €, een maandelijkse terugbetaling van aankopen in uw eigen tempo, een internationale reisverzekering inclusief ongevallen, vertraging van vluchten en verlies van bagage, uitgebreide garantie en verzekering op uw aankopen, evenals de Safe Online beveiliging.

Deze kaart is beschikbaar voor een jaarlijkse vergoeding van €5, tegen een effectief jaarlijks tarief van 15.99%. Het is vooral bedoeld voor gebruikers met stabiele inkomsten.

Beobank visa gold new

De voordelen in een notendop

BETAALBAAR

LIMIET

VEILIGHEID

INTERNAT.

BONUS

BEHEER

REIZEN

VERZEKERINGEN

Wat kost de Beobank Visa Gold kredietkaart?

De Beobank Visa Gold kredietkaart is beschikbaar voor €5 per jaar. Betaling in het buitenland is gratis. Voor een kredietfaciliteit van onbepaalde duur van bijvoorbeeld €3800 bedraagt het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) 15.99%.

De wisselkoers die als referentie wordt gebruikt, is die van MasterCard International.

Voldoet deze kaart niet aan uw eisen? Probeer dan onze vergelijking simulator voor kredietkaarten.

Gebruikslimiet van de Beobank Visa Gold kredietkaart

De gebruikslimiet is €1.000 per dag in België, €1.100 per dag in het buitenland en €10.000 per maand. Echter kan deze  verlengd worden via de BeoBank applicatie.

Verzekeringen & internationale bijstand

Internationale reisbijstand

De internationale bijstand bestaat uit bijstand in het buitenland (24 uur per dag bereikbaar), medische diensten (evacuatie en repatriëring, verzending van geneesmiddelen, vooruitbetaling voor ziekenhuisopname, enz.), juridische diensten (juridische bijstand en borgstelling) en persoonlijke diensten (vertaaldienst, dringende berichten aan uw familieleden, enz.)

Reisongevallenverzekering (vliegtuig, trein, boot)

De verzekering dekt u in geval van overlijden of blijvende totale invaliditeit als gevolg van een ongeval tijdens het reizen met het openbaar vervoer tot 150.000 euro, en ook uw echtgenoot en uw kinderen jonger dan 23 jaar wanneer ze met u of apart reizen.

Verzekering voor vertraging en verlies van bagage

Het dekt uw basisbenodigdheden die met uw kredietkaart zijn betaald als uw bagage meer dan 4 uur te laat is, tot €125 voor aankopen die binnen de eerste 48 uur na aankomst zijn gedaan, en tot €125 binnen de volgende 48 uur (wanneer uw bagage als definitief verloren wordt beschouwd).

Aankoop verzekeringen

Aankoopverzekering

Uw aankopen van minstens € 50 zijn gedekt, uiteraard op voorwaarde dat deze betaald zijn met uw kaart in België of in het buitenland, gedurende 200 dagen na de aankoopdatum, in geval van diefstal of accidentele schade, tot € 3.000 per schadegeval en per jaar.

Uitgebreide garantie

U beschikt over een verlenging van de initiële garantie (bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie) op een reeks huishoudelijke apparaten (‘witte’ producten), audio- en video-elektronica (‘bruine’ producten) en personal computer apparaten (‘grijze’ producten).

De verzekering dekt toestellen met een minimumwaarde van € 50 die in winkels in België worden gekocht en met uw Beobank kredietkaart worden betaald tot € 2.000 per schadegeval en per jaar.

Veilig online

In geval van niet-levering of schade aan een nieuw goed ter waarde van ten minste 50 euro dat via een online shop (maar niet via een veilingsite) gehost in Europa Unie of in de Verenigde Staten is gekocht, zal de verzekeraar bij de verkoper tussenbeide komen om een oplossing te vinden. Als er geen oplossing kan worden gevonden, dekt de verzekering u tot € 1.250 per schadegeval en per jaar.

Hoe worden gemaakte kosten vergoed?

De terugbetaling kan georganiseerd worden volgens wat u het beste uitkomt.

  • Onmiddellijk meteen alles:
  • Of elke maand met een minimaal bedrage van 25 €:
    • 1/18e voor een kredietlijn van minder dan 5.000€.
    • 1/20e voor een kredietlijn van meer dan 5.000€.

Veiligheid

Met het 3D Secure Beobank Extra World Mastercard systeem kunt u uw betalingen beter beveiligen om u te beschermen in geval van fraude.

Als u deze functie activeert, ontvangt u voor elke online transactie met uw Mastercard een éénmalig te gebruiken geheime code per SMS. Het 3D Secure systeem zal u dan vragen om deze code in te voeren om uw betaling op het internet te valideren.

Let op, als de functionaliteit niet geactiveerd is, zult u helaas geen transactie kunnen uitvoeren op sites die gebruik maken van dit systeem.

Beobank Online

Met de online service van BeoBank kunt u uw saldi controleren, transacties verrichten, rekeningen betalen, geld overschrijven, enz. rechtstreeks vanaf uw computer, zonder dat u een bankkantoor hoeft te bezoeken.

De voordelen van de Beobank Visa Gold kredietkaart in detail

FINANCIELE ASPECTEN
Jaarlijkse kost 5 €
Gebruikslimiet 3700 €
JKP 15.99%
Kosten aan de geldautomaat (EU) 2,5% min 5 € en max 15 €
Kosten aan de geldautomaat (buiten EU) 2,5% min 5 € en max 15 €
-
BONUS
Cashback Image
Miles Image
Voordelen Image
Kortingen Image
Toegang Luchthaven Lounge Image
-
AANKOPEN
Online aankoop verzekering Image 1250 €
Uitbreiding van garanties Image 1 extra jaar tot €2000
Aankoop verzekering Image Diefstal of beschadiging gedurende 200 dagen
Beste prijs garantie Image
Fraude verzekering Image Basis Visa verzekering
-
REIZEN
Annulatie verzekering Image
Verzekering vertraging vluchten Image
Verzekering verlies bagage Image tot 250 €
Medische bijstand in het buitenland Image tot 150 000 €
Autoverzekering Image
Personenbijstand Image tot 150 000€ in geval van een ongeval in het buitenland

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px