Kom ik in aanmerking voor een Vlaamse Woonlening?

Vlaamse WoonleningDe Vlaamse Woonlening kan het ook voor u mogelijk maken om een woning aan te schaffen, of deze te renoveren. Heeft u al geprobeerd een reguliere lening of een woonkrediet af te sluiten, maar was dit helaas zonder resultaat? Ga aan de hand van dit overzicht dan na of u wellicht in aanmerking komt voor een Vlaamse Woonlening.

Aankoop van een woning

U kunt de Vlaamse Woonlening van de VMSW onder andere gebruiken wanneer u besluit een woning van minstens 30 jaar oud aan te schaffen, die toe is aan een renovatie. Het is in dat geval van belang om gebruik te maken van de Wooncalculator (http://www.vmsw.be/calculator), om na te gaan of u inderdaad in aanmerking komt. Indien dat het geval is zullen de kosten voor de woning behoorlijk beperkt blijven, waardoor ook u dit geld kunt lenen.

Renovatie van uw woning

Daarnaast kunt u de Vlaamse Woonlening gebruiken voor de renovatie van uw eigen woning, zodat u deze aan kunt passen aan de huidige voortgang van technologie en mogelijkheden binnen de bouw. Gebruik ook in dit geval de Wooncalculator om na te gaan of u dit geld op een relatief voordelige manier kunt lenen en u gebruik kunt maken van de speciale regeling.

Sociale woning aankopen

Bent u van plan om een sociale woning van een sociale huisvestingsmaatschappij te kopen? Ook in dat geval kunt u gebruik maken van een Vlaamse Woonlening, waardoor u ervoor zorgt dat u niet te maken krijgt met de bekende hoge kosten van andere mogelijkheden. In plaats daarvan kunt u geld lenen om er op een betaalbare manier voor te zorgen dat u een eigen woning tot uw beschikking heeft, waar u de komende jaren met veel plezier kunt wonen.

Bouwen van een woning

Tenslotte kunt u via de Vlaamse Woonlening geld lenen om een eigen woning te bouwen. Ook in dit geval is het van belang om aan een aantal voorwaarden te voldoen, zodat u daadwerkelijk gebruik kunt maken van de speciale lening die er beschikbaar is.

Wat dat betreft bestaan er verschillende mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een Vlaamse Woonlening en is het verstandig om deze goed te doorlopen. U kunt hiermee relatief voordelig geld lenen, zodat u een eigen woning aan kunt schaffen en u daarnaast voldoende financiële middelen over zal houden om van te leven en van te genieten.

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px