Kan een student zonder inkomen een kredietkaart aanvragen?

Een student zonder inkomen kan een kredietkaart aanvragen, zelfs als hij geen eigen vermogen heeft. Zij zijn echter beperkt in hun keuzemogelijkheden. Beobank is momenteel de bank met het beste aanbiedingen voor studenten. Lees verder om meer te ontdekken.

Een studentenkredietkaart : de Beobank Young Mastercard

Beobank biedt een kredietkaart voor studenten aan, de Beobank Young Mastercard, onder de volgende voorwaarden:

  • U moet minstens 18 jaar oud zijn
  • U moet studeren aan een Belgische universiteit of hogeschool
  • U moet een zichtrekening hebben bij een Belgische bank

De studentenkaart is één van de documenten die u moet overleggen wanneer u het contract ondertekent.

De zichtrekening hoeft niet bij Beobank geopend te worden. U kunt echter altijd een Jump-rekening bij hen openen, die voorbehouden is voor jongeren en gratis is tot de leeftijd van 26 jaar.

Studentenkredietkaart

De Beobank Young Mastercard kredietkaart

Wanneer u een Beobank Young Mastercard kredietkaart aanvraagt, krijgt u 5 euro wanneer u hem voor de eerste keer gebruikt.

Een internationale studentenkredietkaart

De Beobank Young Mastercard kredietkaart kan wereldwijd gebruikt worden in alle winkels en geldautomaten die Visa aanvaarden.

Als u op reis gaat, raadt Beobank aan hen hiervan om veiligheidsredenen te informeren. Zo kunt u zich indekken in geval van verlies of diefstal. Het enige wat u hoeft te doen is de bank vóór uw reis te bellen om hen op de hoogte te stellen van uw reisbestemming.

Flexibiliteit en veiligheid

Deze kredietkaart opent een krediet van 750 €. U kunt de kaart gebruiken en terugbetalen aan uw eigen tempo, zonder dat u enig bewijs hoeft te leveren. De kaart is compatibel met contactloze betaling.

De Beobank Young Mastercard wordt geleverd met een aankoopverzekering voor minimumbedragen van minstens € 50, voor een periode van 200 dagen. De verzekering dekt inbraak of geweld, en ook accidentele schade. Het dekt tot 1.000 euro per schadegeval en tot 2.000 euro per jaar.

Rekeningtoezicht

Met de Beobank kredietkaart hebt u 24 uur op 7 toegang tot Beobank Online en Beobank Mobile om uw rekeningen te volgen. U kunt voor 50 cent per maand een optie nemen om SMS en e-mail waarschuwingen te ontvangen.

Debetkaarten

De andere mogelijkheid voor studenten zonder inkomen is het aanvragen van een debetkaart. Debetkaarten worden door alle banken aangeboden. Dit kunnen prepaid of instant debetkaarten zijn die dezelfde functies hebben als een kredietkaart. Je kan ze zowel in België als in het buitenland gebruiken maar zonder de mogelijkheid om over je saldo te gaan.

U bent voor uw uitgaven beperkt tot het bedrag op de rekening. Het voordeel hiervan is dat u nooit interesse hoeft te betalen, waardoor u nooit in het rood komt te staan.

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px