Is een lening binnen 24 uur: mogelijk?

Een krediet in 24 uur?

Ja, maar…
 
 je moet vergelijken !

Een snel krediet verkrijgen in 24 uur is mogelijk door een lening met afbetaling af te sluiten. Veel organisaties bieden aan om u bedragen tussen 500 en 75 000 euro te lenen. Dankzij een online inschrijving is een antwoord binnen 24 uur en de storting van het bedrag op uw rekening binnen 24 tot 48 uur voortaan mogelijk. Een snel krediet van 24 uur is over het algemeen niet tegen het beste tarief, maar het stelt u in staat om in recordtijd over uw geld te beschikken.

Een krediet zonder bewijs

Een lening op afbetaling is een lening zonder rekening. Dit betekent dat u het doel van uw uitgaven niet hoeft te specificeren en dat u geen bewijs hoeft te leveren van het gebruik ervan. U kunt het geleende geld gebruiken voor de aankoop van een auto, de reis van uw dromen of voor uw werk. De reden voor de lening is niet belangrijk voor de bank en wordt niet in overweging genomen bij het al dan niet aanvaarden van de lening.

Om deze lening te kunnen aanvaarden, moet u echter garanties geven.

Garanties om u een krediet te verzekeren binnen 24 uur

De kredietgever moet er zeker van zijn dat u in staat zult zijn de lening terug te betalen en zal u om een identiteits- en inkomensbewijs vragen. De 24-uurs snelle kredietaanvraag wordt meestal online gedaan, zodat onmiddellijke uitwisseling mogelijk is.

De overeenkomst van de krediet binnen 24 uur

Zodra uw 24-uurs kredietaanvraag door de bank is aanvaard, ontvangt u een contract dat u moet ondertekenen. Het bevat de details van de transactie, waaronder het geleende bedrag, de rentevoet, en het aantal en het bedrag van de maandelijkse betalingen die u moet doen.

U beschikt dus over alle informatie en dient dit contract slechts te ondertekenen indien u er zeker van bent dat u het evenwicht van uw persoonlijke financiën niet in gevaar zult brengen.

Bereken uw schuldratio

Om uzelf niet bloot te stellen aan het risico van overmatige schuldenlast, moet u uw schuldratio berekenen, die niet hoger mag zijn dan 35%, met inbegrip van de maandelijkse betaling van het 24-uurs snelkrediet dat u overweegt.

Tel uw uitgaven op, deel dit getal door uw totale inkomen en vermenigvuldig het resultaat met 100 om uw schuldquota te berekenen.

De lasten zijn als volgt: huur, maandelijkse hypotheekbetaling, alle uitstaande kredieten en leningen op afbetaling, en de maandelijkse betaling voor het nieuwe krediet.

Inkomen omvat: netto maandsalaris, maaltijdcheques, huurinkomsten, invaliditeitsinkomsten en eventuele andere pensioenen die u ontvangt. Gezinstoelagen en alimentatie maken geen deel uit van het inkomen.

De onmiddellijke antwoord

Om een snel krediet in 24 uur aan te vragen, gaat u naar een van de sites van organisaties die dit soort diensten aanbieden na een simulatie op geldexpert.be en vult u alle velden van het formulier in, zodat de financiële instelling over alle elementen beschikt om snel te kunnen reageren.

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px