Investering, bedrijfsovername: Geldbank is aan het ontplooien !

Investeringen en het ter beschikking stellen van expertise

Niet minder dan € 200.000 aan investeringen kon voor GeldExpert worden onderhandeld in de nieuwe vereniging van Patrick Tondreau (mede-oprichter) en Erwin Barbé die zich enkele maanden geleden bij de vennootschap heeft aangesloten.

Investering bedrijfsovername GeldExpert is aan het ontplooien

Mes-Finances neemt geldexpert.be over

Naast een volledige renovatie van de site, nieuwe samenwerkingsakkoorden en de nieuwe rubriek “De financiële Stem”, heeft Mes-Finances.be net geldexpert.be overgenomen om haar aanwezigheid en vergelijkingen in het Noorden van het land te versterken. geldexpert.be zal de komende maanden volledig herzien worden met nieuwe functionaliteiten, steeds met als doel de “gebruikerservaring” en de kwaliteit van de informatie over de vergeleken financiële producten te vergemakkelijken. Wij kunnen verwijzen naar de unieke dagelijkse update-crawler voor consumentenkrediettarieven die intern werd ontwikkeld.

Ambitieuze projecten, een gemotiveerd team

De plannen zijn ambitieus en de vereniging belooft fantastische resultaten. De prognoses voor de omzet van 2021 zijn uitstekend, de tendens is exponentieel.

Mes-Finances.be/geldexpert.be wil de meest volledige en neutrale op de markt zijn. Consumenten kunnen in een paar klikken langs de banken gaan. Elke maand zullen er nieuwe financiële producten aan deze twee vergelijking sites toegevoegd worden. Al te vergelijken: consumentenkredieten, hypotheken, zichtrekeningen en kredietkarten.

Erwin Barbé heeft een bewezen track record in de uitvoering van succesverhalen, waaronder de 2 bekendste zijn de vastgoedfranchise-groep MYIMMO en recentelijker de e-controleplatforms i.v.m. verplichte controles. We kunnen dus zeggen dat Erwin een echte serial ondernemer is.

Patrick Tondreau zit sinds 2005 in de digitale marketing, toen hij de pionier was van de oprichting van de digitale marketingafdeling bij Immoweb. Sindsdien stelt hij zijn vaardigheden ter beschikking van grote groepen zoals AG Insurance, Rossel, IPM, maar zijn ondernemerskant heeft hem ingehaald en hij stelt nu al zijn kennis ter beschikking van zijn eigen projecten.

Ik deel het op :

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px