De hypothecaire lening van Keytrade Bank

Er komt een tijd in het leven dat u wilt nestelen door een huis te kopen. Daarvoor zijn aanzienlijke financiële middelen voor nodig, gezien de bedragen die ermee gemoeid zijn. Keytrade maakt hypothecaire leningen echter voor iedereen toegankelijk. Een bijzonderheid: het volledige dossier kan online behandeld worden via Keyhome!

Keytrade Bank rekent geen dossierkosten aan en laat u vrij om uw verzekeraar te kiezen. De notariskosten worden verlaagd dankzij de verdeling over een hypothecaire inschrijving en een hypothecair mandaat, die automatisch wordt berekend op basis van het geleende bedrag.

Elke leningaanvraag gebeurt via een deskundige die zich met uw dossier bezighoudt, zodat u een aanbod krijgt dat op uw persoonlijke situatie is afgestemd.

De hypothecaire producten die beschikbaar zijn bij Keytrade

De hypothecaire lening maakt deel uit van de kredietaanbiedingen van Keytrade. Voor uw renovatie-, aankoop- of bouwprojecten zijn de leningen van Keytrade ideaal voor u, net zoals de mogelijkheid tot herfinanciering. Deze leningen worden toegekend tegen een vaste rentevoet met een looptermijn van 5 tot 25 jaar.

Het te lenen bedrag hangt in hoofdzaak af van de terugbetalingscapaciteit van de nieuwe klant en van de waarde van het onroerend goed dat hij wenst te kopen. De afbetalingen bij Keytrade gebeuren in vaste maandelijkse termijnen. De klant betaalt elke maand een vast bedrag dat hij vanaf de ondertekening op voorhand kent.

Keyhome hypothecaire lening bij keytrade bank

Hoe kunt u een hypothecaire lening bij Keytrade krijgen?

Om een hypothecaire lening bij Keytrade af te sluiten moet u, net zoals bij alle banken, aan enkele voorwaarden voldoen:

 • 18 jaar oud zijn en op het ogenblik van de leningaanvraag op Belgisch grondgebied wonen 
 • Beschikken over een bewezen bron van inkomsten gedurende een periode van minstens 12 maanden 
 • Niet als slechte betaler ingeschreven staan op de zwarte lijst van de Nationale Bank van België.

Het verkrijgen van een lening bij Keytrade gebeurt nochtans snel en gemakkelijk. Het proces verloopt in 4 stappen:

 • Om te beginnen moet u online een lening simuleren. Met deze stap kunt u een competitieve rentevoet voor uw specifieke projecten. Dit tarief is gegarandeerd voor een termijn van 14 dagen.
 • De tweede stap is het aanvragen van de lening. Alles gebeurt snel en online. Keytrade zendt de klant een formulier dat hij moet invullen en ondertekenen. Dit formulier wordt teruggezonden, zodat de bank de nodige verificaties kan verrichten. Deze stap duurt maximaal 4 weken.
 • Tijdens de derde stap ontvangt de klant de lening offerte. Deze kan hij op elk moment raadplegen via de transactiewebsite.
 • De laatste stap is de ondertekening van de lening. De klant heeft 20 dagen om het aanbod te ondertekenen en aan de bank terug te sturen. Na deze stap zullen de fondsen aan hem/haar worden uitbetaald volgens de clausules van het contract.

Wat zijn de voordelen om voor Keytrade als kredietinstelling te kiezen?

Het is belangrijk om te benadrukken dat Keytrade een online bank is. Alles gebeurt van thuis uit. Vanaf de eerste simulatie tot de ondertekening van het leningscontract gebeurt alles online. Ook houdt de hypothecaire lening die Keytrade aanbiedt rekening met al uw vastgoedprojecten, of het nu gaat om een aankoop,  nieuwbouw, een renovatie of zelfs een herfinanciering.

Keytrade biedt nog vele andere voordelen:

 • U hoeft bij deze bank geen dossierkosten te betalen voor uw hypothecaire leningen.
 • De kosten voor de notaris zouden kunnen worden verlaagd dankzij de verdeling over een hypothecaire inschrijving en een hypothecair mandaat.
 • Het beste aanbod wordt voorgesteld zodra u een eerste simulatie voor uw lening uitvoert.
 • U kies zelf welke verzekering u afsluit voor al uw leningen.
 • De klant kan na de leensimulatie beroep maken op een kredietexpert.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px