Hello bank logo

De hypothecaire lening van Hello Bank

In 2013 introduceerde BNP Paribas een nieuw soort bank in verschillende Europese landen. Het gaat om de exclusieve online bank die Hello Bank heet. Laatstgenoemde onderneming heeft geprofiteerd van de kunde van BNP Paribas en biedt uitzonderlijke financiële producten aan, zoals hypothecaire leningen. In België is de woninglening van Hello Bank ondertussen al een realiteit.

Hello bank hypothecaire lening
Simulatietool voor hypothecaire leningen van Hello Bank

Eigenschappen van het Hello Bank aanbod

Met de hypothecaire lening kunnen de kredietnemers, zoals gewoonlijk, om het even welk vastgoedproject uitvoeren. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe woning, een stuk grond of een bouwproject, Hello Bank heeft steeds het juiste aanbod. Het grote pluspunt van hun aanbod is dat de aanvrager nergens heen hoeft te gaan aangezien het om een online bankdienst gaat. De belangrijkste eigenschappen van het aanbod van deze online bank zijn:

  • Een duidelijk en uiterst competitief basisaanbod
  • De mogelijkheid om de rentevoet te verlagen en tegelijk meer opties te kiezen
  • Een zeer veilig systeem en een voorbeeldige betrouwbaarheid
  • Hulp van bankbedienden tijdens elke fase van het proces.

De hypothecaire lening van Hello Bank is eerst en vooral een lening op maat

Bij Hello Bank kan de leningaanvrager een lening krijgen tussen 7.500 en 500.000 euro. Bovendien wordt de looptijd van de terugbetaling bepaald naar gelang het vermogen van de aanvrager. De looptijd varieert meestal van 15 tot 25 jaar en de rentevoet is vast. Zodra de aanvraag is goedgekeurd, kan het door Hello Bank toegekende bedrag worden gebruikt voor de uitvoering van het vastgoedproject.

Er zijn echter enkele kosten in verband met huisvesting die niet door Hello Bank worden gedekt. Deze omvatten:

  • Renovatie-, decoratie- of opknapwerkzaamheden aan een eigendom
  • Ook leenkosten worden niet door Hello Bank gedekt.

Een woonlening krijgen bij Hello Bank België

In werkelijkheid is er niets gemakkelijker dan een hypothecaire lening te krijgen bij een online bank als Hello Bank. Het eerste wat u moet doen is inloggen en een volledige simulatie uitvoeren. Zodra dit gedaan is, kan de aanvrager een Hello woonlening aanvragen.

Vervolgens zal het Hello-team, dat bestaat uit hypotheekexperts, de aanvraag zorgvuldig kunnen behandelen. Datzelfde team zal de cliënt bijstaan om de diverse procedures te vergemakkelijken, totdat de koopakte bij de notaris is ondertekend.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px