Axa banque logo

Hypothecaire Lening bij AXA

AXA bank die na de overname een dochteronderneming van de Franse groep AXA is geworden, biedt een aantal financiële producten en diensten aan. Eén daarvan is de hypothecaire lening voor vastgoed. De hypothecaire lening, ook wel woonlening genoemd, wordt vaak gebruikt als aanvulling van uw spaargeld voor de aankoop van een woning.

Het geleende kapitaal moet worden terugbetaald na een zorgvuldig dossieronderzoek en na onderzoek van de toekenningsvoorwaarden. Dit gebeurt volgens de betalingsvoorwaarden die door de verschillende partijen zijn vastgesteld. Dankzij de Axa Bank simulator kan de klant te weten komen wat hem te wachten staat op het gebied van kosten en aanbiedingen. Deze dienst wordt de klant aangeboden en is niet gebonden aan enige verplichting, zoals de ondertekening van het contract voor de lening.

Axa bank hypothecaire lening

Hypothecaire Lening bij AXA Bank

De bank biedt interessante en eenvoudige mogelijkheden aan elke persoon die een hypothecaire lening aanvraagt. De kenmerken van het aanbod bij Axa Bank zijn de volgende:

  • Een flexibele rentevoet die vast of variabel kan zijn
  • Een looptijd van maximaal 30 jaar
  • Opvolging en deskundigheid van experts

Naast deze algemene kenmerken kan de financiële instelling een aanbod op maat doen, afhankelijk van uw klantenprofiel ( terugbetalingscapaciteit, uw behoeften, gekozen looptijd, enz.)

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px