Argenta hypothecaire lening

Het is een lening voor onroerend goed. Goede huisvesting is een van de basisbehoeften van de mens. Een huis naar eigen smaak kunnen kopen of bouwen blijft dus de droom van veel mensen. Helaas zijn de nodige middelen niet altijd beschikbaar. Argenta biedt een hypothecaire lening aan om dit te compenseren. Dit is de oplossing om uw huis op een duurzame manier te bouwen of te renoveren. De lening is voor onroerend goed met een vaste rentevoet. Het is afgestemd op uw behoeften, uw wensen, de mensen voor wie u zorgt, maar ook op andere persoonlijke criteria.

 Bij Argenta vindt u zeker een lening die bij u past. Naast het woonkrediet biedt Argenta een verzekeringsdienst aan voor de woning waarop het krediet is aangegaan. Het is ook mogelijk leningen met een variabele rentevoet te krijgen, die elk jaar herzien kan worden. Daarnaast kan ook de optie van een semi-variabele rentelening worden overwogen. Het tarief kan na 7 jaar, om de 3 jaar, worden herzien.

Argenta hypothecaire lening

Hoe kan ik een hypotheek bij Argenta krijgen?

Om bij Argenta een hypothecaire lening te krijgen, moet u naar de website argenta.be bank gaan. De site geeft u de mogelijkheid om een simulatie te maken van het bedrag dat u volgens bepaalde criteria kunt lenen, andere imitaties zijn ook mogelijk op de site. Een formulier om contact met u op te nemen wordt dan ingediend. Dit formulier stelt de bank in staat contact met u op te nemen, zodat samen het onroerendgoedproject goed wordt bestudeerd. De leningsovereenkomst zal dan tijdens een persoonlijke ontmoeting worden ondertekend.

Er zij evenwel aan herinnerd dat in België eenieder die een lening wenst aan te gaan, meerderjarig moet zijn. Zij moeten een minimum maandinkomen hebben, niet op de zwarte lijst staan van Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België, enz.

Hoe de Argenta hypotheek terug te betalen?

In werkelijkheid hangt de aflossing van een hypothecaire lening hoofdzakelijk af van de gekozen looptijd en de toegepaste rentevoet. Bij Argenta zijn er verschillende mogelijkheden om een hypotheek af te lossen. Daartoe hebben wij :

  • Vaste maandelijkse termijnen, wat inhoudt dat de schuldenaar elke maand een vast bedrag betaalt tot de laatste termijn
  • Constante kapitaalaflossing, hetgeen betekent dat de maandelijkse betaling van maand tot maand afneemt
  • Lineaire variabele terugbetaling van kapitaal, wat inhoudt dat de betaling van het verschuldigde kapitaal gebeurt naargelang van uw terugbetalingsvermogen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px