Hoe een lening krijgen voor plastische chirurgie in het buitenland

Vind het beste tarief om uw operatie te financieren!

Er is geen geheim om het beste tarief te vinden, je moet vergelijken!

In België moet je veel geld betalen voor cosmetische chirurgie. Dat is niet in alle landen het geval: veel landen hebben zich op dit gebied gespecialiseerd. Veel landen hebben zich op dit gebied gespecialiseerd en verkopen cosmetische chirurgie tegen lage prijzen, zonder een lagere kwaliteit van het werk aan te bieden. Thailand en Brazilië bijvoorbeeld, maar ook de Maghreblanden. Een lening afsluiten voor cosmetische chirurgie in het buitenland is waarschijnlijk de beste manier om uw krediet te maximaliseren. Dit is een geweldige manier om zaken met plezier te combineren. Laten we eens kijken naar enkele van de beste bestemmingen voor een make-over.

Enkele voorbeelden van prijzen voor cosmetische chirurgie in het buitenland

Soort operatie/Landen Brazilië Thailand Tunesië België
Borstimplantaat 2400€ 2000€ 2000€ inclusief hotel 3000€
Rhinoplastie 1500€ 800-1200€ 2000€ 3200€

Een lening voor plastische chirurgie in Thailand?

Bangkok is een van de goedkoopste bestemmingen ter wereld, met ultramoderne ziekenhuizen, die uiteraard zijn goedgekeurd door de International Joint Commission. Dankzij de economische boom zijn er hoogwaardige medische voorzieningen geïnstalleerd. Sommigen beschouwen ze als de veiligste ter wereld voor cosmetische chirurgie. De kosten van de operatie zijn bijna gehalveerd in vergelijking met westerse landen. Genoeg om op vakantie te gaan! U moet weten dat het mogelijk is uw komst te regelen door vanuit het buitenland per e-mail of telefoon met de artsen te communiceren. Vertalers zullen u helpen als u moeite heeft met Engels.

Het is belangrijk te weten dat u na de operatie enige hersteltijd nodig hebt. Als u in Thailand bent, kunt u genieten van de stranden, heerlijk Aziatisch eten en adembenemende bezienswaardigheden. Veel mensen onderschatten deze herstelperiode. Maar het is cruciaal voor het hele proces, dus zorg goed voor jezelf tijdens deze periode! Door op reis te gaan, hebt u de kans om van een operatie een avontuur te maken dat echt een verschil zal maken in uw leven.

De lening voor plastische chirurgie voor een operatie in Brazilië

Ivo Pitanguy, het icoon van de cosmetische chirurgie in Brazilië, heeft bijgedragen tot de massale ontwikkeling ervan in het land. Hij heeft in Rio de Janeiro een ultramoderne kliniek opgericht, die anderen heeft geïnspireerd om er ook te beginnen. In feite leidde hij ertoe dat een aanzienlijk aantal Brazilianen koos voor cosmetische chirurgie. Sindsdien zijn er veel klinieken met onberispelijke normen opgericht met als enige doel het uitvoeren van dit soort chirurgie. Met 900.000 cosmetische ingrepen per jaar is het land een specialist op dit gebied geworden.

Brazilië heeft dezelfde voordelen als Thailand. De herstelperiode is aangenaam en u zult geen moeite hebben om van de stranden te genieten als u naar bestemmingen als Rio de Janeiro gaat. De lening voor cosmetische chirurgie in het buitenland is dus weer op maat.

Wat is concreet de procedure voor het ondergaan van een operatie in het buitenland?

De eerste stap is het afsluiten van een persoonlijke lening in België. Dit type lening vereist geen betalingsbewijs. Zodra u het nodige geld hebt verkregen, kunt u uw cosmetische ingreep voorbereiden. Dit is een goed compromis omdat de reis indirect minder duur is omdat de operatie u meer zou hebben gekost dan in België.

Het idee is om enkele dagen (of weken) naar Thailand of Brazilië te gaan. Dan moet je een kliniek vinden die erkend is door de International Joint Commission (normaal zijn ze allemaal erkend). Om een kliniek te vinden klik hier. Vervolgens maakt u een afspraak zoals u in België zou hebben gedaan. Het is belangrijk dat u van verschillende chirurgen een offerte krijgt, zodat u de prijzen en procedures voor de operatie kunt vergelijken. Als u eenmaal uw chirurg heeft gekozen, heeft u nog verschillende afspraken, tot aan de operatie zelf. Om precies te weten wat u kunt verwachten tijdens een cosmetische ingreep, verwijs ik u naar het eerste artikel dat ik over dit onderwerp heb geschreven.

Als u een beetje bang bent voor de kwaliteit van een operatie in het buitenland, moet u weten dat in het ergste geval de sociale zekerheid en uw verzekeringsmaatschappij de medische complicaties van dit soort operaties vergoeden.

Dit is dus een geweldige manier om cosmetische chirurgie te ondergaan, die u niet alleen geld bespaart. Brazilië en Thailand zijn twee hoofdsteden die bekend staan om hun zonnige en milde klimaat. Zodra u uw keuze hebt gemaakt, hoeft u alleen nog maar uw koffers te pakken!

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px