COfidis Logo

De Mastercard Gold van Cofidis

De Cofidis Mastercard Gold is een kredietkaart met veel extra voordelen ten opzichte van een klassieke kredietkaart.

De kaart is vooral bedoeld voor mensen met een stabiel inkomen die veel reizen, want het biedt dekking voor heel wat lastige situaties in het buitenland.

Deze internationale kaart, verkrijgbaar voor 5 € per jaar, bevat ook een geldreserve met een JKP van 11,50% voor wanneer uw aankopen uw maandinkomen overschrijden.

De Cofidis Mastercard Gold kredietkaart is één van de beste kaarten van Cofidis omwille van de flexibiliteit die ze biedt.

Mastercard-gold-cofidis

De voordelen:

BETAALBAAR

LIMIETEN

VEILIGHEID

INTERNAT.

BONUS

BEHEER

REIS

VERZEKERINGEN

Kosten van de Cofidis Gold MasterCard

De Cofidis MasterCard Gold is verkrijgbaar tegen een vaste jaarlijkse vergoeding van 10 €.

Dit is een internationale kaart: alle betalingen die in en uit de eurozone gebeuren zijn gratis. Alleen geldafhalingen zijn onderworpen aan een extra toeslag van 2,5 €.

Als u in vreemde valuta betaalt, dan bedraagt de wisselkoers 1%.

Het is ook mogelijk om te beschikken over een geldreserve tegen een jaarlijks kostenpercentage van 11,50%.

Limieten van de Cofidis Gold MasterCard

De Cofidis Gold MasterCard is een kaart voor mensen die veeleisend zijn: de kaart beschikt over meer flexibiliteit dan meer gebruikelijke Cofidis Mastercard.

De daglimiet van de kaart staat vast op 1.000 euro, zowel in de eurozone als daarbuiten. De maandlimiet bedraagt 10.000 euro per maand.

Terugbetalingswijze van de gemaakte kosten

Het minimum maandelijks terug te betalen bedrag varieert naar gelang van de formule die gekozen wordt. Voor een toegestaan kredietbedrag van 5.000 € of minder heeft de klant de keuze tussen drie afbetalingsformules: 5,6%, 7% en 10% van het uitstaande saldo.

Voor een toegestaan kredietbedrag van meer dan 5.000 euro en minder dan of gelijk aan 10.000 euro kan de klant kiezen tussen vier aflossingsmogelijkheden: 4,2%, 5,6%, 7% en 10% van het uitstaande saldo.

Voor een toegestaan kredietbedrag van meer dan 10.000 euro kan de klant de keuze tussen vijf afbetalingsformules: 3%, 4,2%, 5,6%, 7% en 10% van het uitstaande saldo.

Veiligheid

Het 3D Secure systeem van MasterCard Cofidis maakt uw betalingen veiliger en beschermt u in geval van fraude.

Als u deze functie activeert, ontvangt u een eenmalige geheime code per SMS voor elke online-transactie met uw MasterCard. Het 3D Secure systeem zal u dan vragen deze code in te voeren om uw online betaling te bevestigen.

Als de functie niet geactiveerd is, zult u helaas geen transacties kunnen verrichten op websites die gebruik maken van dit systeem.

Reisverzekering met de Cofidis Gold Mastercard

De reisverzekering dekt je voor 60 opeenvolgende dagen, tot een maximum van 180 reisdagen per jaar, voor elke reis naar het buitenland of als je meer dan 100 kilometer van je huis in het land waar je woont bent, of als je een reis of accommodatie hebt geboekt.

Vlucht- of internationale treinvertraging / gemiste aansluiting

Terugbetaling van uw eet- en drinkkosten op de luchthaven, in de haven of in een treinstation. Terugbetaling van uw extra verblijfskosten (alleen kamer) na een vertraging van minstens 4 uur ten opzichte van uw werkelijke vertrektijd. Het maximumbedrag voor deze kosten wordt vermeld in de uitkeringstabel voor de Verzekerden die samen reizen. Het bedrag van de vergoeding wordt alleen berekend voor de periode vanaf uw geplande vertrektijd tot uw feitelijke vertrektijd.

Vertraging en Verlies van bagage

Terugbetaling van alle dringende aankopen van kleding, geneesmiddelen en toiletartikelen indien uw ingecheckte bagage tijdens uw heenreis tijdelijk zoekraakt en niet binnen 4 uur na uw aankomst aan u wordt afgeleverd, op voorwaarde dat u van de luchtvaartmaatschappij een schriftelijke bevestiging krijgt waarin het aantal uren vertraging bij de teruggave van uw bagage wordt bevestigd. Het maximumbedrag voor deze kosten wordt vermeld in de uitkeringstabel voor de verzekerden die samen reizen.

Let op: al deze verzekeringen zijn geldig zolang de kaarthouder jonger is dan 80 jaar. Kinderen zijn gedekt zolang ze op de dag van vertrek de leeftijd van 24 jaar nog niet hebben bereikt.

Aankoopverzekeringen met de Mastercard Gold Cofidis

Laagste prijsgarantie

Met deze verzekering wordt het verschil terugbetaald tussen de betaalde prijs voor een in aanmerking komend artikel, en de promotieprijs voor hetzelfde artikel (rekening houdende met het bouwjaar, het merk, het model en de accessoires) die in een willekeurige andere winkel wordt aangeboden, op voorwaarde dat de promotieprijs binnen 30 dagen na de datum van aankoop wordt geregistreerd en minstens 50 € bedraagt.

Aankoopverzekering

In geval van diefstal of accidentele schade aan een in aanmerking komend artikel (vastgesteld binnen 90 dagen na aankoop) kunt u het artikel laten vervangen of herstellen. Het kan ook zijn dat de aankoopprijs van het artikel opnieuw wordt gecrediteerd voor een bedrag dat niet hoger ligt dan de aankoopprijs van het artikel, of niet hoger dan het bedrag dat in het verzekeringscontract vermeld staat.

De voordelen van de Cofidis Mastercard Gold

Kenmerken van de Cofidis Mastercard Gold
FINANCIËLE KENMERKEN
Jaarlijkse kosten 10 € U hoeft niet van rekening te veranderen
Gebruikslimiet 10 000 €
JKP 11,50 %
Kosten voor geldopnames uit geldautomaten (EU) 2,5 €
Kosten voor geldopnames bij geldautomaten (buiten de EU) 2,5 €
Wisselkoers 1 %
-
BONUS
Cashback Image
Miles sparen Image
Voordelen Image
Kortingen Image
Toegang tot de luchthavenlounge Image
-
AANKOPEN
Verzekering voor online winkelen Image
Verlengde garantie Image
Aankoopverzekering Image
Laagste prijsgarantie Image
Fraudeverzekering Image
Bescherming bij geldafhalingt Image
-
REIZEN
Annuleringsverzekering Image
Vluchtvertragingsverzekering Image Tot € 125
Verzekering voor vertraging/verlies van bagage Image Tot € 125
Ziektekostenverzekering in het buitenland Image Tot € 25.000
Bijstand voor voertuig en fiets Image
Persoonlijke bijstand Image

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px