COfidis Logo

De Cofidis geldreserve

Er bestaan 2 kredietkaarten om gebruik te maken van de Cofidis geldreserve . Beide kredietkaarten worden door Mastercard behandeld.

Mastercard Cofidis

Met de Cofidis Mastercard kunt u gratis geld afhalen, zowel in België als in het buitenland, en veilig online aankopen doen. U betaalt elke maand een bedrag dat overeenstemt met uw uitgaven.

De Mastercard wordt bij de overgrote meerderheid van de handelaars aanvaard. U kunt contactloos betalen. De Mastercard kost jaarlijks € 5.

Mastercard Gold Cofidis

De Cofidis Mastercard Gold biedt dezelfde voordelen als de klassieke Mastercard, maar u krijgt er een exclusief verzekeringspakket bij voor uw reizen en aankopen. U kunt tot € 1.000 per dag opnemen, overal ter wereld. Het tarief blijft 5 euro per jaar.

U hoeft geen zichtrekening te openen bij Cofidis om toegang te krijgen tot uw geld. U hoeft alleen maar online een aanvraag in te dienen om een kredietrekening voor deze kaart te openen. U kunt dan kiezen uit drie of vier afbetalingsmogelijkheden, afhankelijk van de hoogte van uw krediet.

De Mastercard biedt u een verzekering voor uw online aankopen of aankopen in de winkel. Die verzekering dekt niet-conforme artikelen en artikelen die verloren gaan bij de levering. Voor uw reizen bent u gedekt voor ongevallen, vluchtvertragingen, , bagagediefstal, enz. U hebt ook toegang tot bijstandsgaranties: ziekenhuisopname in het buitenland, repatriëring, enz.

Jaarlijkse premie
5 €
10 €
Kredietlimiet
10 000 €
10 000 €
Gekoppeld aan het openen van een rekening
NEE
NEE
Aankoopverzekering
Reisverzekering
Afhaalkosten in België en de rest van de wereld
0 €
2,5 €
Mastercard cofidis Mastercard cofidis
Naam Mastercard Cofidis Mastercard Gold Cofidis
Jaarlijkse premie 5 € 10 €
Kredietlimiet 10 000 € 10 000 €
Gekoppeld aan het openen
van een rekening
NEE NEE
Aankoopverzekering NEE JA
Reisverzekering NEE JA
Afhaalkosten in België en
de rest van de wereld
0 € 2,5 €

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px