Geld lenen voor mijn rijbewijs

Geld lenen rijbewijsWilt u graag uw rijbewijs behalen, maar heeft u daar op dit moment het geld niet voor? U kunt geld lenen voor uw rijbewijs, zodat u dit binnen een paar maanden kunt bereiken en u er vervolgens geen omkijken meer naar heeft. Het rijbewijs wordt ieder jaar duurder, waardoor het verstandig is om daar niet te lang mee te wachten. Indien u daar op dit moment het geld niet voor heeft kunt u er in ieder geval een lening voor proberen af te sluiten.

Investering in de toekomst

Gaat u geld lenen, dan zal de bank over het algemeen willen weten waar u dit voor nodig heeft. Geef aan dat u van plan bent om uw rijbewijs te behalen, aangezien de bank er op die manier een risicoprofiel voor kan maken. De kans is groot dat u de reguliere rente dient te betalen voor de lening, aangezien hier aan de andere kant geen vorm van onderpand tegenover komt te staan. Geef de bank in ieder geval aan dat de kosten de komende jaren alleen maar op zullen lopen, waardoor u bereid bent een rentevergoeding te betalen om uw rijbewijs nu al te kunnen halen.

Geld lenen bij werkgever of familie

Uiteraard is het niet altijd noodzakelijk om naar de bank te trekken om een lening aan te vragen. U kunt het ook eens proberen bij familie of vrienden, of wellicht uw huidige werkgever. Vooral wanneer u het rijbewijs nodig heeft voor de functie die u nu invult is de kans groot dat de werkgever u zal willen helpen. Spreek samen een vergoeding af voor het geld dat u kunt lenen, of tref een andere regeling. Op die manier kunt u geld lenen voor uw rijbewijs en hoeft dat niet eens veel extra te kosten.

Geld lenen bij de bank

Gaat u toch liever geld lenen bij de bank, bijvoorbeeld omdat u liever niet heeft dat anderen bemerken dat u hier het geld (nog) niet voor heeft? Houd er dan rekening mee dat een doorlopend krediet waarschijnlijk de beste keuze is, vooral wanneer u gebruik wenst te maken van losse lessen. Het is lastig om vooraf precies in te schatten welk bedrag u nodig zal hebben voor het behalen van uw rijbewijs. Met een doorlopend krediet kunt u geld lenen tot aan de kredietlimiet en betaalt u alleen rente over het bedrag dat u daadwerkelijk gebruikt.

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px