Een onbeperkte korting van 10 cent per liter op je benzine !

Brandstofprijzen drukken vaak zwaar op ons budget. Gelukkig zijn er een aantal trucjes die je kunt gebruiken om geld te besparen achter het stuur. Maar er is ook een grote nieuwe : met de Octa+ kaart krijg je nu onbeperkt korting van 10 cent per liter op je benzine, dankzij een geldexpert.be code ! Zo werkt het.

De kortingskaart werkt bij de volgende pompen: OCTA+, Esso, Lukoil, Q8, Texaco, Avia, Gabriëls, G&V, Maes, Power en het hele DCB-netwerk.

Een onbeperkte korting van 10 cent per liter op je benzine !

Profiteer van een onbeperkte korting van 10 cent per liter op uw benzine !

Dankzij een samenwerking met Octa+ kunt u nu profiteren van een korting op uw benzine bij meer dan 1.850 pompen in heel België met de Octa+ Hybride kaart ! Het enige wat je hoeft te doen is de Octa+ tankkaart bestellen met de promotiecode MFIN. Je bespaart tot 10 cent per liter op de officiële prijzen van vandaag.

Hoe kun je besparen op benzinekosten ?

Je brandstofrekening hangt grotendeels af van de brandstofprijs. Daarom is een van de eerste manieren om te besparen op brandstofkosten het gebruik van mobiele applicaties. Tegenwoordig zijn er tal van speciale applicaties die alle tankstations in België oplijsten en hun prijzen in realtime weergeven. Dankzij deze applicaties is het gemakkelijker dan ooit om prijzen te vergelijken en het tankstation te kiezen dat de goedkoopste brandstof in de buurt aanbiedt. Bovendien kunt u uw brandstofverbruik met 10-20% verminderen door een paar eenvoudige dingen te doen :
  • Verminder uw snelheid,
  • Anticipeer op remmen,
  • Beperk uw korte ritten,
  • Parkeer in de schaduw,
  • Gebruik uw cruisecontrol op de juiste manier,
  • Schakel zo snel mogelijk naar een hogere versnelling,
  • Controleer uw bandenspanning,
  • Maak uw auto lichter,
  • Gebruik de airconditioning alleen op de snelweg,
  • Zet je motor uit als je stilstaat.

Rijden op stookolie ? Geen goed idee!

Het is natuurlijk verleidelijk om te zoeken naar manieren om brandstofkosten te besparen. Het is echter essentieel om te benadrukken dat rijden op stookolie geen haalbare oplossing is om geld te besparen. Hoewel stookolie aantrekkelijk lijkt vanwege de lagere prijs dan benzine, is het gebruik ervan in voertuigen illegaal en kan het ernstige gevolgen hebben. Je riskeert niet alleen boetes en wettelijke sancties, maar het gebruik van stookolie kan ook je motor beschadigen en de prestaties verminderen. Bovendien draagt het bij aan milieuvervuiling door de uitstoot van schadelijke stoffen.

Dus in plaats van te zoeken naar riskante oplossingen, kun je je beter wenden tot legale en veilige methoden zoals die in dit artikel worden genoemd om te besparen op je benzinekosten !

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px