Een lening afsluiten voor plastische chirurgie

Vind het beste tarief om uw esthetische ingreep te financieren!

Er bestaan geen geheimen voor het vinden van de beste prijs: u moet tarieven vergelijken!

15% van de Belgen kiest voor een persoonlijke lening, waaronder de lening voor plastische chirurgie. Elke dag maken 800 mensen gebruik van plastische chirurgie. Er bestaan veel verschillende chirurgische ingrepen waaruit Belgen kunnen kiezen en de meest voorkomende is de ooglidcorrectie.

Inleiding tot de persoonlijke lening voor plastische chirurgie

Elk jaar neemt het aantal mensen dat gebruik maakt van plastische chirurgie toe. De tijd dat alleen de allerrijksten toegang hadden tot plastische chirurgie is definitief voorbij. In 2020 zijn er echter nog veel mensen die aarzelen om dit soort ingrepen te wagen. Nochtans hebben we tegenwoordig een belangrijke manier om de kosten van een dure operatie te dekken: de lening voor plastische chirurgie.

Iedereen heeft het recht om een lening aan te gaan. Daarom kan iedereen een operatie financieren. De prijzen van een borstimplantaat, een neuscorrectie, of een blepharoplastie (een ingreep aan de oogleden) zijn echter verre van hetzelfde. Als u zeker bent dat u ervoor wilt gaan, en uzelf weer mooi wilt maken, dan vindt u hieronder alle nodige informatie!

Welke operaties worden gedekt door de lening voor plastische chirurgie?

De complexiteit en middelen die gebruikt worden tijdens een ingreep verschillen afhankelijk van het lichaamsdeel dat gecorrigeerd moet worden. Laten we eens zien welke middelen voor elk lichaamsdeel gebruikt worden.

  • Borstimplantaten wordt gebruikt voor de borsten.
  • Rhinoplastie is een chirurgische ingreep aan de neus.
  • Liposuctie wordt gebruikt voor de billen.
  • Dijen worden bijgewerkt met een facelift.
  • Buikchirurgie wordt ook wel eens een buikwandcorrectie genoemd.
  • De oogleden worden gewijzigd met een blepharoplastie.
  • Voor de armen wordt een brachioplastie gebruikt.
  • De oren worden hermaakt aan de hand van een otctoplastie.
  • Ook intieme lichaamsdelen kunnen een ingreep ondergaan. Lees hier meer over doctissimo.
  • Tenslotte kan de facelift rimpels doen verdwijnen.

De lening voor plastische chirurgie is beschikbaar voor elk van deze operaties.

Wat zijn de prijzen voor deze chirurgische ingrepen?

Te opereren lichaamsdeelGemiddelde prijs
Oogleden1000-3000€
Borsten3000€
Neus3200€
Mond4000-5500€
Billen2000€
Dijen1200€
Buik1100€
Armen1100€
Oren2300€
Intiem800€
Rimpels1000€

Welke ingrepen komen in aanmerking voor een persoonlijke lening?

Voor alle operaties kan een persoonlijke lening nodig zijn, omdat er waarschijnlijk een omvangrijke financiering voor nodig is. De prijs van de operatie hangt af van de duur en type operatie die u kiest. Ook de chirurgkeuze kan een invloed hebben. Wees voorzichtig bij het kiezen van een chirurg en stel zeker vragen voordat u een definitieve keuze maakt. Esthetische plastische chirurgie wordt niet door de sociale zekerheid vergoed, in tegenstelling tot reconstructieve plastische chirurgie.

Het verloop van de operatie

De patiënt die een operatie wil ondergaan, moet eerst naar de chirurg gaan die hij gekozen heeft. De patiënt doet zijn verzoek, en de chirurg gaat na of de ingreep haalbaar is. Als dat zo is, stelt de chirurg de patiënt een paar vragen om zijn of haar beweegredenen te begrijpen. Daarna voert hij een klinisch onderzoek uit.

Daarna legt hij de patiënt de procedure van de operatie uit. De chirurg waarschuwt ook de patiënt voor mogelijke risico’s. Hij stelt ook een gedetailleerde prijsofferte op die de patiënt bij zijn volgende afspraak moet inleveren. Deze prijsofferte omvat de prijs van elk benodigd product en elke dienst.

Zodra de patiënt zijn besluit heeft genomen (hij heeft 15 dagen bedenktijd), gaat hij terug naar de chirurg en voert hij een preoperatieve controle uit. Dit gebeurt vooral om na te gaan of verdoving nodig is. Daarna stellen de chirurg en de cliënt de datum voor de operatie vast.

Er zijn kosten verbonden aan de consultaties met de chirurg, maar die zijn minder duur dan de operatie zelf. Om al deze kosten te betalen, raad ik u dus aan om een lening te nemen. Zeker als het gaat om een borstimplantaat of andere dure operaties.

Na de operatie

Een lichaamsdeel als de neus laten corrigeren geeft vaak meer vertrouwen. Mensen gaan nadien minder vaak negatief commentaar geven. Het eindresultaat is vaak 1 jaar na de operatie zichtbaar, maar al vanaf de eerste dagen zult u duidelijk het verschil zien!

U bent hier nog maar een paar stappen van verwijderd: u hoeft alleen maar een lening voor plastische chirurgie af te sluiten.

Financier uw ingreep met een lening voor plastische chirurgie

Deze operaties moet u financieren en de beste manier om dat te doen is door een persoonlijke lening af te sluiten. Er bestaan veel leningen die voordelig voor u zijn en hier vindt u de lening die het beste bij u past. Bovendien zal uw chirurg u alle details betreffende de kosten geven, gebaseerd op de exacte prijs van de operatie en de consultaties. U hoeft alleen maar het geldbedrag te lenen dat u nodig hebt. Klaar is kees!

De persoonlijke lening dekt net als de lening voor plastische chirurgie ook:

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px