De prijzen van de American Express kaart, wat rechtvaardigt deze bedragen?

Het is veel chiquer om uw American Express bankkaart te trekken dan een klassieke Visa of Mastercard. Het is ook veel duurder! De kosten voor deze twee soorten kaarten zijn namelijk zeer verschillend. Aan de andere kant profiteert u met een American Express van voordelen die u met de andere niet hebt. Dit zijn de details.

Vergelijk meer dan 80 creditcards

Gebruikslimiet
Gebruikslimiet - slider
020.000
Jaarlijkse kosten van de kaart
Jaarlijkse kosten van de kaart
Financiële aspecten
Financiële aspecten

American Express kaart niveaus

American Express concurreert niet rechtstreeks met andere bankkaarten, Visa-kaarten of Mastercard-kaarten. Het biedt veel betere garanties om zijn prijs te rechtvaardigen.

Het merk biedt verschillende kaarten aan, afhankelijk van uw behoeften: Blue, Green, Platinium, enz. De meest betaalbare is de Blue-kaart met 35 euro per jaar, de duurste is de Platinium, met 570 euro per jaar.

Het is aan u om te beslissen of uw levensstijl het bezit van een dergelijke kaart rechtvaardigt. Het merk vereist een laag jaarinkomen om in aanmerking te komen voor zijn Blue card, vanaf 20.000 euro per jaar. Als u echter geen gebruik maakt van de voordelen, vooral als u niet reist, is deze uitgave onnodig.

Merk ook op dat een dergelijke kaart vereist dat u een andere Visa of Mastercard gebruikt, aangezien American Express niet overal wordt aanvaard. Handelaren worden afgeschrikt door de transactiekosten en doen het liever zonder.

American Express kaartverzekering

De American Express wordt interessant, zodra u veel reist. De vermelde garanties zijn afhankelijk van de kaart die u kiest. Vergeet niet uw aankopen te betalen met uw American Express kaart, en niet met een andere, om gedekt te zijn.

Assurance amex

Reisverzekering

De kaart dekt u op alle niveaus wanneer u reist:

 • annulering ;
 • onvoorziene gebeurtenissen en ongelukken: geannuleerde vluchten, vertragingen,
 • gemiste aansluitingen, enz;
 • bagage: vertraging, verlies en beschadiging
 • ongevallen ;
 • medische bijstand;
 • autoverzekering en technische bijstand.

Verzekering

Op het gebied van creditcardbeveiliging voldoet American Express aan de normen en meer en biedt u zelfs verzekeringsvoordelen:

 • Uw garantieperiode voor veel van uw apparaten wordt met twee jaar verlengd.
 • Onopzettelijke schade en diefstal bij levering zijn gedekt.
 • De fraudeverzekering werkt in het geval dat uw kaartnummer wordt misbruikt om aankopen te doen in winkels of online.
 • Safe Online is een 3D Secure technologie die het veiligheidsniveau van uw online aankopen aanzienlijk verhoogt.

Loyaliteitsdiensten

American Express beloont uw loyaliteit. Met Membership Reward levert het geld dat u uitgeeft u loyaliteitspunten op die levenslang geldig blijven. U kunt ze zo lang als u wilt verzamelen om toegang te krijgen tot prestigieuze geschenken en kortingen op reizen, gastronomie, shopping, enz.

De mijlen die u verdient wanneer u vliegt, geven u kortingen en/of stellen u in staat om in een hogere klasse te reizen. Bovendien hebt u, afhankelijk van uw kaart, toegang tot bevoorrechte faciliteiten, zoals privéluchthavenlounges.

De kaart biedt u nog andere voordelen, zoals conciërgediensten of voordelen bij bepaalde autoverhuurbedrijven.

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px