De neobank Nickel is aangekomen in België !

Nickel, een bankloze betaaloplossing, is nu in België beschikbaar via de kleinhandel. Dit aanbod vult dat van BNP Paribas Fortis aan door zich te richten tot de minst bankierende consumenten.

De neobank nickel is aangekomen in belgië!

300.000 rekeningopeningen beoogd in België

De Franse neobank Nickel, een dochteronderneming van de groep BNP Paribas, is onlangs actief geworden in twee nieuwe landen: België en Portugal. Dit volgt op hun uitbreiding naar Spanje begin 2021.

“We hebben in deze twee landen distributiestrategieën gevonden die volgens ons bijzonder relevant zijn”, aldus Marie Degrand-Guillaud, CEO van Nickel.

In België is dit aanbod nu beschikbaar via een netwerk van boekhandels. Nickel streeft ernaar om binnen vijf jaar 300.000 rekeningen te openen.

Een rekening openen in 5 minuten

Nickel is een fintech die een toegankelijke en eenvoudige betaaloplossing biedt waarmee consumenten kunnen betalen en betaald worden zonder bankrekening. Voor €20 per jaar bij een Nickel geldautomaat kan een rekening, kaart en IBAN worden verkregen. Er zijn geen inkomens- of vermogenseisen en geen krediet- of overschrijdingsfaciliteiten.

Ontdek alles wat u moet weten over neobanken en vergelijk de beschikbare aanbiedingen in België !

Voortdurende uitbreiding

In totaal claimt Nickel meer dan 2 miljoen klanten in Europa en niet minder dan 6.500 verkooppunten. De neobank heeft aangekondigd tegen eind 2024 te willen uitbreiden naar vier andere landen, waaronder Duitsland.

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px