Cake: de multi-bank app

De Cake applicatie is onafhankelijk en niet eigendom van een bank. Het garandeert totale neutraliteit. Het doel ervan is je te helpen je financiën te beheren, onverschillig hoeveel bankrekeningen je bij verschillende banken hebt. Merk op dat Cake een gratis app is.

Cake de bancaire applicatie

Beheer al je rekeningen vanuit één enkele interface

Als je de Cake applicatie gedownload hebt, importeer je je zichtrekeningen, spaarrekeningen, leningen, enz. Het doel is je een overzicht te geven van je financiën, zodat je ze beter kunt beheren. Alles is in het werk gesteld om de app eenvoudig en intuïtief in het gebruik te maken.

Cake voor particulieren en professionelen

De applicatie kan door iedereen gebruikt worden, zowel door particulieren als door professionelen. Het verschaft bedrijven informatie en statistieken over hun bedrijfssector en concurrenten, dankzij de analyse van de gegevens van zijn gebruikers, uiteraard altijd anoniem.

Cake is volkomen veilig en voldoet aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

De mogelijkheden van de Cake applicatie

Met Cake kun je je uitgaven categoriseren, je totale bankkosten berekenen, automatisch sparen, schatten hoeveel je bij bepaalde winkels uitgeeft, cashback krijgen als je het gebruikt om aankopen te doen bij zijn zakenpartners, en nog veel meer.

Maar daar blijft het niet bij! Met de Cake applicatie kun je niet alleen je rekeningen raadplegen, maar ook je financiële gegevens analyseren om je geld beter te beheren en er het beste van te maken. Het verzamelt gegevens en analyseert ze om er statistieken uit te halen.

Zo fungeert Cake als een financieel adviseur, die je gepersonaliseerd advies geeft over je uitgaven. Bovendien beloont de applicatie zijn gebruikers financieel, want het gebruikt hun gegevens om zijn analyses op te bouwen. Ontdek hun dienstverlening

Wat is de beste bankrekening van het moment?

Icone check U betaalt alleen voor wat u gebruikt!

Kbc bank & verzekering logo
Jaarlijkse kosten : GRATIS
Transactie vergoedingen: Croix rouge
Geldopname: 0,5€/geldopname !
Online opening: Icone check2 verplicht!
Bankkaart: 1ste kaart gratis, 2de = 6€/jaar
Kredietkaart: Ja, gratis (onder voorbehoud van goedkeuring van je aanvraag)
Andere PLUS punten: Gratis kaartlezer
Andere min punten: Alle extra's zijn betalend
Een gratis zichtrekening met debetkaart en internetbankieren

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px