Betalen in België

Betalen met debet- of kredietkaarten? Vergelijk de  betaalproducten om al uw dagelijkse betalingen uit te voeren en vind het beste tarief !

Betalen - title

Efficiënte betaalmiddelen voor het dagelijkse gebruik

Het is absoluut essentieel om over efficiënte betaalmiddelen te beschikken voor al uw dagelijkse transacties. We denken onder andere aan een bankkaart of debetkaart om uw boodschappen in de lokale winkels te betalen, een kredietkaart van Visa of MasterCard om op restaurant te betalen, om online te shoppen of diezelfde kredietkaart om zorgeloos op vakantie te gaan…, maar we denken ook aan een goede zichtrekening die u gemakkelijk online kan beheren. Beschikt u over al deze betaalmiddelen, dan beschikt u over het ideale betalingsarsenaal.

De Kredietkaart

De kredietkaarten van Visa of MasterCard, de klassieke kredietkaart, of een prepaid kredietkaart om veilig online te shoppen.

De Zichtrekening

Vergelijk en selecteer de beste zichtrekeningen en de aan deze rekeningen gekoppelde bankkaarten. Bespaar nu!

Neobanken

Neobanken zijn 100% digitale banken. Alles gebeurt online. GeldExpert vergelijk alle Neobanken actief in België

Al deze betaalmiddelen worden zowel door de traditionele banken aangeboden als door de online banken (dus de banken die geen agentschappen hebben). Sommige instellingen eisen dat al de financiële producten bij hen worden genomen, andere instellingen hanteren veel flexibelere regels.

Als we het hebben over de betalingsmodaliteiten, dan bedoelen we ook de nieuwe betalingsmodaliteiten die we geleidelijk aan zullen toevoegen op geldexpert.be, namelijk: betaling per sms, betaling per e-mail, betaling per smartphone, nfc, bitcoin, maar ook de meer traditionele geldtransfer, omzetting van valuta, …

De kredietkaarten

Als we de kredietkaarten in detail bekijken, stelt geldexpert.be ze voor volgens verschillende assen. De eerste is die van de emitterende maatschappijen van de kredietkaarten: Visa-kaart, Mastercard of American Express-kaart. De tweede as is specifiek voor de specifieke kenmerken van de kaarten: prepaid kaart of kaart met cashback. U vindt op deze pagina’s alle informatie die specifiek is voor de invalshoek die wordt gebruikt om erover te praten, met de antwoorden op de belangrijkste vragen die u zich over het onderwerp stelt.

Niet alle banken en financiële organisaties aanwezig op geldexpert.be distribueren  kredietkaarten, wij presenteren u de lijst van banken die kredietkarten distribueren in België. Met deze lijst kunt u kostbare tijd winnen bij het zoeken naar het stuk plastic dat vele sesamzaadjes opent.

Gidsen ivm kredietkaarten

De zichtrekeningen

Zichtrekeningen zijn bankrekeningen waarop geld “slaapt” dat u dagelijks kunt gebruiken. Het gaat erom dat fondsen een grote liquiditeit hebben, net iets minder dan de contanten. geldexpert.be vergelijkt +65 verschillende rekeningen. Om u het leven gemakkelijker te maken, hebben wij vergelijkingsgroepen samengesteld die zijn aangepast aan de typische profielen waarop de banken zich richten:

  • ALLE bankrekeningen
  • De GRATIS online rekeningen
  • Bankrekeningen voor JONGEREN
  • Gangbare rekeningen-courant

Gidsen i.v.m. kredietkaarten

Heeft u nog vragen? Hebt u een fout of omissie in een gids opgemerkt of hebt u een suggestie? Aarzel niet, neem contact met ons op en wij zullen u graag te woord staan!

Wat is de beste bankrekening van het moment?

icone check U betaalt alleen voor wat u gebruikt!

KBC Bank & Verzekering Logo
Jaarlijkse kosten : GRATIS
Transactie vergoedingen: croix rouge
Geldopname: 0,5€/geldopname !
Online opening: icone check2 verplicht!
Bankkaart: 1ste kaart gratis, 2de = 6€/jaar
Kredietkaart: Niet beschikbaar
Andere PLUS punten: Gratis kaartlezer
Andere min punten: Alle extra's zijn betalend
Een gratis zichtrekening met debetkaart en internetbankieren

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px