Vergelijking van dagelijkse betaalmiddelen

Het is essentieel om over efficiënte betaalmiddelen te beschikken om al je dagelijkse transacties uit te voeren. Een bankkaart om je aankopen te betalen bij de plaatselijke winkel, een Visa of MasterCard om de rekening in een restaurant te betalen, online aankopen te doen of die ook erg handig zijn op vakantie, … Die je bovendien met een goede zichtrekening gemakkelijk online beheert. Dat is het arsenaal van de perfecte kleine consument 😉

Contactloze betaalterminal

Zichtrekeningen

Vergelijk zichtrekeningen met de bijbehorende bank- of kredietkaarten. Vermijd onnodige kosten!

Kredietkaarten

Visa of MasterCard kredietkaarten, zowel klassiek als prepaid, zijn de beste keuze om veilig online aankopen te doen.

turnover-profit-money-finance-investment

(Neo)Banken

Wij vergelijken traditionele banken met digitale neobanken zodat jij de beste keuze maakt.

Veiligheid-, beschermings- en garantiemechanismen van betaalmiddelen

  • In België worden je verschillende bankrekeningen gedekt door het Garantiefonds, gekoppeld aan je bank. Bovendien kun je ervoor kiezen om een verzekering af te sluiten die je erfgenamen vergoedt in geval van overlijden door een ongeval. 
  • Vanwege hun gebruiksgemak en de vele voordelen die ze bieden, zijn kredietkaarten vaak het doelwit van cybercriminelen. Ontdek hoe je kredietkaartfraude kunt vermijden dankzij deze beschermingsmaatregelen!
  • PIN, CVC, CVS, 3D Secure, ontdek alle beveiligingsmechanismen die zijn ingebouwd door de uitgevers van kredietkaarten!
Geld overschrijven naar het buitenland

Ben je geïnteresseerd in vergelijkingen van bestaande oplossingen op de markt? Zo ja, laat het ons weten via ons contactformulier.

Laatste nieuws over betalingen

Kbc gratis rekening : het is bijna het einde!
Patrick tondreau

KBC gratis rekening : het is bijna het einde !

De bankverzekeraar KBC / CBC kondigde onlangs aan dat er een einde komt aan de gratis rekening. Voor de meeste nieuwe klanten zal de Basisrekening binnenkort 2 euro per maand kosten. Dit zijn de details.

Revolut reader gelanceerd in belgië
Patrick tondreau

Revolut Reader gelanceerd in België

De lancering van de Revolut Reader in België markeert de intrede van de financiële superapplicatie op de markt voor fysieke betalingen. De Revolut Reader is ontworpen om handelaars in staat te stellen overal betalingen te

Zichtrekening met rente en/of uitkeringen
Patrick tondreau

Zichtrekening met rente en/of uitkeringen

Tien jaar geleden betaalden banken vaak rente op hun zichtrekeningen. Vandaag zijn rentedragende zichtrekeningen zeldzaam geworden, maar er zijn alternatieven met aantrekkelijke voordelen. Ontdek via GeldExpert.be de mogelijkheden om rente te verdienen op uw zichtrekening,

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px