BUX ZERO

Bux Zero, opgericht in 2014, is een online platform om te beleggen in zowel ETF's als aandelen. U kunt er ook voor kiezen om een persoonlijk investeringsplan op te zetten.

Inhoudstafel

Wie is BUX 0

Bux Zero, gevestigd in Amsterdam, is een neobroker die sinds zijn oprichting in 2014 snel is gegroeid in Europa. Door de beleggingservaring opnieuw uit te vinden en de muren van de toegang tot de markten af te breken, zijn ze een van de spelers die een echte democratisering van beleggen op de financiële markten mogelijk hebben gemaakt. Bux Zero is momenteel beschikbaar in 8 Europese landen: België, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Duitsland, Ierland, Italië en Spanje. Het platform telt nu meer dan 700.000 beleggers die vrij kunnen beleggen in bedrijven waarin ze geloven zonder commissies te betalen.

Welke financiële producten zijn er?

Op Bux Zero heeft u toegang tot een ruime selectie van populaire en minder bekende ETF’s en aandelen. Deze selectie wordt regelmatig aangevuld volgens de aanvragen. U kunt uw aanvragen voor nieuwe producten immers rechtstreeks vanuit de Bux Zero-toepassing versturen.

Buxzero
BuxZero-appweergave

Bedragen en inkooporder

Bux Zero maakt een veilige investering mogelijk vanaf € 10. Het maximumbedrag dat u in een enkele kooporder kunt investeren is € 25.000.

Het platform biedt 3 orderoplossingen:

  • Zero orders waarmee u gratis kunt beleggen in Europese aandelen en ETF’s. Deze orders worden uitgevoerd aan het einde van de dag wanneer de beurs sluit, dus het is noodzakelijk om hierop te anticiperen als u dezelfde dag nog een aandeel wilt kopen.
  • Met marktorders kunt u aandelen kopen of verkopen tegen de beste prijs. Hoewel er geen kosten zijn voor marktorders op Amerikaanse aandelen, zijn er orderkosten voor ETF’s en Europese aandelen.
  • Limietorders worden uitgevoerd tegen een vooraf bepaalde prijs. U kunt een minimumprijs instellen voor de verkoop van een aandeel of ETF en een maximumprijs voor de aankoop ervan. Ook hier worden geen kosten in rekening gebracht voor Amerikaanse aandelen, maar wel voor ETF’s en Europese aandelen.

Lees ook ons artikel over de werking van het Bux Zero platform

Wat zijn de kosten van het BUX Zero platform?

Hoewel de meerderheid van de orders op BUX Zero commissievrij zijn, gaan sommige transacties toch gepaard met een kleine commissie. Daarnaast kunnen externe kosten en impliciete externe kosten in rekening worden gebracht.

Commissies BUX Zero

 

Aandelen EUR

Aandelen US

ETF

Cryptocurrencies

Zero Order

0 €

0 €

/

Marktorder

1,50 €

0 €

1,50 €

0 € ou 0,5%

Limietorder

1,50 €

0 €

1,50 €

/

Overige kosten BUX Zero

Stortingen en opnames

0 €

Bewaarloon

0 €

Koersen in real time

0 €

Wisselkosten (alleen voor VS-aandelen)

0,35 %

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang: