KissKissBank - een blik op dit participatieve platform

KissKissBankBank, opgericht in 2009, is een participatief financieringsplatform voor de realisatie van creatieve, ondernemende en associatieve projecten via donaties of voorbestellingen.

De diensten van het crowdgiving platform KissKissBank

Op KissKissBank kun je deelnemen aan de financiering van projecten in 18 verschillende categorieën: muziek, ecologie, solidariteit, strips, boeken, mode & design, ambachten, landbouw, voeding, sport, kunst & foto’s, technologie, gezondheid & onderwijs, erfgoed, games, film & video, theater, journalistiek en dans.

Er zijn 3 manieren om financieel bij te dragen aan een project:

  • De gratis donatie: u steunt het project van uw keuze zonder daarvoor een vergoeding te verwachten.
  • Schenking in ruil voor een gift: als het project slaagt, krijgt u een gift terug die verband houdt met het financiële project. Dit kan een CD zijn, een T-shirt, groenten, enz. Deze beloningen zijn meestal aangepast aan het bedrag van uw bijdrage.
  • Voorverkoop: om hun collectie tot een succes te maken, kunnen makers kiezen voor een voorverkoopsysteem. Om de voor hun project benodigde middelen te verzamelen, moeten zij een bepaald aantal posten plannen gedurende een door henzelf vast te stellen periode (maximaal 60 dagen). De voorverkoop wordt vaak gebruikt door ontwerpers die een merk willen lanceren, een prototype willen testen of kaartjes willen verkopen voor evenementen.
Logo look fin

❤️ FAVORIETE

LOOK&FIN

Investeren in participatieleningen in Belgische en Europese bedrijven in diverse sectoren

Mozzeno logo

❤️ FAVORIETE

MOZZENO

Beleggen in Belgische projecten via verschillende soorten indirecte leningen op afbetaling

De stappen van een crowdgiving op KissKissBank

Projectvoorstel: Makers stellen een doel vast dat overeenkomt met het minimumbedrag dat zij nodig hebben om hun project te realiseren. Dit doel kan een budget zijn (een bedrag in euro’s dat moet worden bereikt) of een aantal te verkopen artikelen.

Het project kiezen: als potentiële investeerder kunt u beginnen met naar de projectpagina van uw keuze te gaan en de details te bestuderen.
De match kiezen: Zodra u het project hebt geselecteerd, kunt u het type match kiezen dat u wilt.

Afsluiting van de investeringscampagne en evaluatie: alle campagnes worden afgesloten na een periode van 1 tot 60 dagen. Als het doel niet is bereikt, wordt u volledig terugbetaald.

Alles of niets

Alle projecten werken op een alles of niets basis. Dit betekent dat de maker 100% van zijn doel moet bereiken om het geld terug te krijgen en de vereiste tegenhangers te produceren. Uw bijdrage is veilig en u kunt deze tot 48 uur voor het einde van de opgegeven projectperiode annuleren. In geval van annulering wordt u volledig en kosteloos terugbetaald.

KissKissBankBank in cijfers

  • 133.600.460 € aan opgehaalde middelen sinds de start ervan
  • Een gemeenschap van 2.592.532 leden
  • 27.193 succesvolle projecten
  • 72% succespercentage
  • 64 gemiddelde bijdrage

De kosten

Registratie bij KissKissBank is gratis en er worden geen kosten in rekening gebracht aan beleggers.

Dit platform wordt uitsluitend gefinancierd door de makers van de projecten aan wie zij, in geval van succesvolle financiering, een commissie van 5% op het ingezamelde bedrag en 3% voor administratieve kosten in rekening brengen.

Veiligheid

Het KissKissBank platform is gereguleerd door de Franse autoriteiten.
KissKissBank voldoet aan alle verplichtingen van de General Data Protection Regulation (GDPR).

Meningen over het crowdgiving platform KissKissBank

KissKissBankBank is een gereguleerd platform waarmee je projecten kunt steunen die voor jou belangrijk zijn.
U kunt kiezen voor financiering van projecten in niet minder dan 18 verschillende categorieën.

Met KissKissBank neemt u, naargelang uw middelen, deel aan de ontwikkeling van creatieve en innovatieve projecten en ontvangt u in ruil daarvoor een gepersonaliseerd geschenk dat verband houdt met het project dat u financiert (behalve in het geval van een gratis donatie).

Meningen van internetgebruikers

Kisskissbankbank & co
3.8
Gebaseerd op 70 beoordelingen
Powered by google
Cassandre le kernecCassandre Le Kernec
16:26 22 Apr 24
De Kiss Kiss-ervaring was geweldig! Je beschikt over analyse- en databasebeheertools die echt geweldig zijn
Mister s.Mister S.
06:30 05 Mar 24
Ik raad dit bedrijf niet aan, helemaal niet serieus.
Sébastien brigySébastien Brigy
20:41 11 Dec 23
Hallo, ik ben ontevreden over het feit dat het niet alleen ingewikkeld was om aan een project deel te nemen en dat het ook lange tijd na het opsturen van mijn identiteitsbewijs zonder uitleg werd geweigerd. Ook al is het mijn paspoort en het is geldig. Eerlijk gezegd weet ik niet wat ik anders moet doen dan u hetzelfde onderdeel opnieuw te sturen. Ik weet niet waar de PB's vandaan komen. Maar identificeer alstublieft de gebieden die voor verbetering vatbaar zijn en voer iets in om het voor de bijdragers gemakkelijker te maken. Het is stress en moeite voor niets. En als de weigering legitiem was, zou ik graag een bewijs van de weigering willen. Met vriendelijke groeten.
Mickael emardMickael Emard
21:20 24 Nov 23
Ik probeer sinds september 2022 een project te maken, waarbij ik de duurste formule kies, en toch bevat de site nog steeds fouten. Resultaat: onmogelijk om een ​​campagne aan te maken, noch om een ​​bericht naar de siteservice te kunnen sturen, omdat de site vastloopt en er al meer dan een jaar niets is veranderd. Is de site opgeschort of dood?
Adrien lctAdrien LCT
03:04 07 Nov 23
Ik wilde deelnemen aan een groot project, maar bij de lancering was de dienst nog niet beschikbaar.Dit kan gebeuren, ik zei tegen mezelf dat ik aan het einde zou deelnemen en opnieuw kon de infrastructuur de last niet dragen.Ik heb er veel minder begrip voor, ze hadden 45 dagen de tijd om te anticiperen en er werd niets gedaan.Ik hoop dat de les zal worden geleerd voor toekomstige projecten en dat dit onbetrouwbare platform niet langer zal worden gebruikt.
Sarah leroySarah Leroy
14:32 05 Nov 23
Hervé bricoutHervé Bricout
09:08 21 Sep 23
Er is een groot project aanwezig op uw platform en uw site wordt gedurende meerdere dagen extreem onstabiel of zelfs ontoegankelijk! Dit is waarschijnlijk niet de beste manier om een ​​project te steunen. Het is echt zonde voor gebruikers en ongetwijfeld schadelijk voor projecten.
Emily banda (norris)Emily Banda (NORRIS)
06:38 03 Sep 23
Véronique gaultVéronique Gault
09:05 05 Jun 23
Ondanks een mooie interface en de betalingsmethode rechtvaardigt dit niet de 8,5% die wordt afgetrokken van het bedrag van de prijzenpot: geen reactie op de talrijke e-mails die via de site worden verzonden, bijna geen hulp van de toegewezen "coach". project, ondanks mijn herhaalde verzoeken.Het ontvangen van €330 aan ‘vergoedingen’ uit een pot die €4.000 bereikte, terwijl je voor jezelf moest zorgen en een aanzienlijke hoeveelheid tijd moest verspillen die had moeten worden geleverd door ‘ondersteuning aangepast aan de behoeften’ aangekondigd door het platform, blijft over de hele wereld bestaan. keel.
Guzulguzul
07:43 20 May 23
Het platform is goed ontworpen, de bediening is eenvoudig en ergonomisch.Het volgen van bijdragers maakt het werk veel eenvoudiger.
Gilles guillonGilles Guillon
06:27 25 Mar 23
Snel, leesbaar, gemakkelijk te gebruiken
Steve ursprungSteve Ursprung
18:55 14 Mar 23
Zeer intuïtief en eenvoudig te implementeren platform. Geen zorgen over mijn campagne en behaalde doel. Het is jammer dat het KissKissBankBank-team niet altijd reageert op berichten die worden verzonden om projectleiders te ondersteunen, vooral in de thuisfase. Deskundig advies zou mij ongetwijfeld een waardevolle impuls hebben gegeven.
Philippe van asschePhilippe VAN ASSCHE
14:10 02 Feb 23
Hallo,Wij hebben vragen gesteld en opmerkingen gemaakt over de werking van de site waar wij nooit een antwoord op hebben gekregen.
Pauline drionPauline Drion
07:01 08 Nov 22
Platform, service en opvolging bovenaan!!!Alles is vanaf het begin duidelijk. Ik had nogal haast wat betreft de deadline en mijn contactpersoon luisterde, paste zich aan aan mijn wensen en mijn deadline en gaf me het gepaste advies rekening houdend met mijn verzoeken. Gedurende het hele proces en ook daarna is de opvolging razendsnel en werkelijk perfect. Bedankt voor je werk!!
Anthony gontierAnthony Gontier
06:55 19 Apr 22
Ondanks vragen en uitgesproken verwachtingen, bevonden we ons op ons project in een imago- en promotiewedstrijd met andere even prijzenswaardige projecten. De zichtbaarheidsmechanismen worden echter een beetje oververkocht door de ondersteuningsmanager die u vervolgens aankondigt dat ze aan anderen zijn toegewezen. We hebben ook te maken gehad met de geautomatiseerde mechanismen van het platform die het gepersonaliseerde beheer van elk project beperken en die ons dwingen om bepaalde interne strategieën te heroverwegen.Onze crowdfunding verliep echter goed en we hebben de doelen gehaald. Verre van perfect te zijn, is deze tool echter een goed platform.
Agathe-claudiaAgathe-Claudia
10:05 09 Feb 22
Zeer goed platform om zijn crowdfunding te lanceren!We werden geadviseerd door Antoine Besnier, die ons tijdens onze campagne waardevol advies heeft gegeven.We zijn blij dat we ons doel hebben kunnen bereiken en zelfs hebben kunnen overtreffen!
Anne poignantAnne POIGNANT
12:27 16 Nov 21
Geslaagde campagne dankzij het goede advies van Antoine, onze contactpersoon die altijd bereikbaar is. Het is echt een geweldig avontuur dat ons ertoe aanzet onze grenzen te verleggen! Ik kon ook de aantrekkelijkheid van mijn project testen. Kortom, alleen maar positief en vooral veel geleerd!
Omégamma contactOmégamma Contact
19:10 15 Nov 21
Zeer gemakkelijk te gebruiken. Er moet echter van meet af aan worden vermeld dat een minderjarige het geld niet kan ontvangen, zelfs niet als hij eigenaar is van een wettelijk erkend bedrijf. Ik liep inderdaad achter met mijn campagne vanwege de vertragingen veroorzaakt door leeftijd, terwijl ik het in het begin niet wist.
Romain charlesRomain Charles
20:35 13 Oct 21
Ik heb deelgenomen aan 7 campagnes...5 ging goed en ik heb de beloningen voor de andere 2 niet ontvangen. Het kan gebeuren in de massa van beheerde projecten, maar ik vind het moeilijk te begrijpen dat dit geen probleem is voor het platform....
Js_loader

Een project financieren op KissKissBank - Contacteer ons

Om alle te financieren projecten op KissKissBank te ontdekken en deel te nemen aan hun financiering, klik hier.

Neem contact op met

Het KissKissBankBank platform is eigendom van en wordt beheerd door KissKissBank & Co.

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met KissKissBank & Co per e-mail op contact@kisskissbankbank.com of per telefoon op +33145238581 .

KissKissBankBank & Co
34, rue de Paradis
75010 PARIJS
Frankrijk

Website: https://www.kisskissbankbank.com/fr

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px