Vergelijking van beleggingsproducten, -platformen en -tussenpersonen.

Hoe kun je vandaag zo goed mogelijk je geld investeren? Waar kun je kapitaal voor later voorzien? Deze rubriek bespreekt alle beschikbare beleggingsproducten in België, evenals beleggings- en investeringsplatforms en tussenpersonen.

Comparateur de produits dinvestissement

Beleggingsproducten

In België zijn er tal van beschikbare beleggingsproducten, en het kan soms lastig zijn om je weg te vinden. Denk aan financiële producten op de beurs, investeringsplannen, pensioensparen en valuta’s. Maar ook grondstoffen, crowdfunding, alternatieve markten en vastgoed. Ontdek de belangrijkste beleggingsproducten met GeldExpert!

Platformen & Tussenpersonen

Bij investeren en het beheren van je investeringen zijn vaak tools, platforms en tussenpersonen betrokken. Wij vergelijken ze voor jou. De prijs is één aspect, maar de diensten en functies zijn minstens zo belangrijk!

Handleidingen en nuttige informatie om geïnformeerd te investeren

Logo look fin

❤️ FAVORIETE

LOOK&FIN

Investeren in participatieleningen in Belgische en Europese bedrijven in diverse sectoren

Mozzeno logo

❤️ FAVORIETE

MOZZENO

Beleggen in Belgische projecten via verschillende soorten indirecte leningen op afbetaling

Het laatste nieuws rond Beleggingen

De inkoop van eigen aandelen
Erwin barbé

De inkoop van eigen aandelen

De inkoop van eigen aandelen wil zeggen dat een vennootschap aandelen, die zij initieel zelf heeft uitgegeven, koopt van een aandeelhouder. Zo’n inkoop gaat onder strenge voorwaarden. Bovendien zijn er voor-en nadelen aan verbonden. Tevens

Goedkoper zakelijk rekeningen printen
Erwin barbé

Goedkoper zakelijk rekeningen printen: 5 tips

Vraag het aan elk bedrijf en de meeste zullen je vertellen dat spullen voor de printer niet echt goedkoper worden. Canon USA zegt dat de gemiddelde kantoormedewerker zo’n 60 pagina’s per dag print, wat neerkomt

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px